SECUREX MASK N95 Maske 50 Adet Nano Fiber Katmanlı Maske

60,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SECUREX MASK N95 Maske 50 Adet Nano Fiber Katmanlı Maske

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DMRTEKS Satıcı Ünvanı: TEMUR GÖKDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3584268651800000 Vergi Kimlik Numarası: 4010312548
    Bu ürün DMRTEKS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Securex Mask n95 maske yerli üretim 50 adet Ürün Özellikleri Kulak ağrıtmayan esnek ip, 3d tasarım Ayarlanabilir burun klipsi

Ürün Özellikleri

  • Tip Ventilsiz
Geri Bildirim Ver

Securex Maske N95 Nano Fiber Katmanlı 50 Adet Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Securex Mask nanofiber katmanlı 50 adet N95 maske, insan sağlığı düşünülerek özenle tasarlanıp üretilen bir üründür. Nanofiber katmanlı dokusu sayesinde Türkiye’de tek olma özelliğine sahiptir. Ürünün bir kutusunda toplamda 50 adet N95 maske bulunur. Esnek ve yumuşak dokulu ipleri sayesinde bu maske, kulakları acıtmaz. Özel klipsi, maskeyi burnunuza göre ayarlamanıza imkân sağlar. Maskenin 3 boyutlu tasarımı, üründen tam verim almanıza yardımcı olur. Kaliteli ve dayanıklı bir ürün olduğu için nanofiber katmanlı 50 adet N95 maskeyi satın alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Donanımlı özellikleri sayesinde maske; virüs, bakteri, toz ve alerjen gibi zararlı yapıları karşı yüksek koruma sağlar. Böylece çeşitli hastalıklara karşı önlem almış olursunuz.

  • Securex Mask Nano Fiber Katmanlı 50 Adet N95 Maske
  • Nanofiber Katmanlı Securex Mask 50 Adet N95 Maske
  • 3 Boyutlu Securex Mask 50 Adet N95 Maske

Securex Mask 50 Adet N95 Maskenin Özellikleri

Securex Mask 50 Adet N95 Maskenin Özellikleri

Securex Mask 50 adet N95 maske, 3 farklı katmandan oluşur. Bunlardan ikisi performans katmanı olarak adlandırılır. Performans katmanları, maskenin filtreleme gücünü sağlar. Maskenin filtreleme gücünü artırmak için performans katmanları nanofiber malzemelerden üretilir. Yapımında üst düzey nanoteknoloji uygulamalarından yararlanılan maske, son derece güçlü bir filtreleme özelliğine sahiptir. Nanofiber materyal üzerindeki nano katman, laminasyon tekniği ile işlenir. Böylece nano katman, gözle görülemeyecek bir incelik ve hafifliğe sahip olur. Kullanılan teknoloji sayesinde 5 katlı maskelere oranla daha hafif bir yapı kazanan ürünün koruma gücü de bu şekilde artar. Ayarlanabilir burun klipsi ve 3 boyutlu tasarımı sayesinde maske, nefes almayı engellemez. Avrupa standartlarında üretilen maske, tasarımı ve koruyuculuğu ile hemen hemen bütün kullanıcıların beğenisini kazanır.

Securex Mask 50 Adet N95 Maske Koruyucu mu?

Securex Mask 50 Adet N95 Maske Koruyucu mu?

Securex Mask nanofiber katmanlı 50 adet N95 maske, son derece koruyucu bir üründür. Üstün filtreleme gücü sayesinde havadan solunabilecek her türlü zararlı maddenin geçişini %100’e yakın bir oranda engeller. Performans katmanları sadece temiz havanın geçişine imkân tanır. Böylece kullanıcının soluduğu hava her zaman arındırılmış ve kaliteli olur. Tüm bu özellikleri sayesinde yoğun kirliliğin olduğu ortamlarda bile ciğerlerinize temiz hava gider. Tam koruma sağlayan ürün, aynı zamanda iş güvenliği maskesi olarak da geçer. Maskeyi şantiye gibi tozlu ve zararlı havaya sahip ortamlarda da son derece rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Securex Mask 50 adet N95 maske; oldukça hijyenik ortamlarda üretilen, kaliteli ve sağlam bir üründür.

Securex Mask 50 Adet N95 Maske Kulak Acıtır mı?

Securex Mask 50 Adet N95 Maske Kulak Acıtır mı?

Securex Mask nanofiber katmanlı 50 adet N95 maske, hafif tasarımı ve inceliği sayesinde üründen alınan verimi maksimum düzeye çıkarır. Maskenin gelişmiş özellikleri, hemen hemen bütün kullanıcıların takdirini toplar. Günlük yaşamda sıklıkla maske takmak zorunda kalan kişilerin duyduğu rahatsızlıklardan biri de kulak ağrısıdır. Sert iplere sahip maskeler uzun süre takıldığında kulaklarda ağrı ve rahatsızlık hissi oluşur. Securex Mask nanofiber katmanlı 50 adet N95 maske, bu problemi minimuma düşürmek için özenle tasarlanır. Maskenin iplerine yumuşak bir doku kazandırılır. Böylece maskeyi taktığınızda kulak çevrenizde bir yük hissetmezsiniz. Ayrıca iplerin yapısı esnektir. Bu sayede maske, kulaklarınızı sıkmaz ve acı vermez. Rahat bir kullanım sağlar. Siz de kendinize uygun bir maske arayışındaysanız nanofiber katmanlı bu ürünü tercih edebilirsiniz. Gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Securex Mask nano fiber katmanlı 50 adet N95 maske yorumlarını ve puanlarını inceleyebilirsiniz. Ardından ürünü Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.