Secret Age Kırışıklık Giderici Krem

749,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Secret Age Kırışıklık Giderici Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Secret Age Cosmetics Satıcı Ünvanı: SECRET AGE KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609015134200012 Vergi Kimlik Numarası: 6090151342
    Bu ürün Secret Age Cosmetics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kırışıklık Giderici Krem (30 ML) Secret Age Kırışıklık Giderici Krem, Dünya'nın enprestijli organizasyonlarından In-Cosmetics 2015'te ödül almış Indian Gentianbitkisinden elde edilen SWT-7™ sayesinde sadece 7 gün içerisinde gözlegörülür şekilde cildinizdeki kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcıolur. Tüm cilt tiplerine uygun olarak formüle edilmiştir. Ecocert sertifikalıaktifi Riboxyl sayesinde ATP sentezini hızlandırarak cildinizi oksijene doyururve uygulanan bölgeyi güzelleştirir. Secret Age Kırışıklık Kremi sırrını Zeytin Yaprağı, MacademiaYağı, Papatya Özü, Buğday özü, Kayısı çekirdeği,Sarı Kantaron ve EgeBölgesi'nde üretilen Organik Saf Zeytinyağı harmanından alır.Bu doğal karışımgözenekleri sıkılaştırır, cildi toparlar, onarır ve yağlandırmadan nemedoyurur.Secret Age Kırışıklık Giderici Krem, diğer Secret Age Ürünleri gibiHelal Sertifikası'na sahiptir. 7 gün içerisinde ciltteki kırışıklıklarıngörünümünü azaltmaya yardımcı olurken aynı zamanda sarkmaları toparlar, cildinnefes almasını sağlar ve yeni kırışıklıkların önlenmesine yardımcı olur. Farkıgörmeniz için öncesi ve sonrası fotoğrafınızı çekmenizi ve memnuniyetinizibizlerle paylaşmanızı rica ederiz.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • SPF Korumasız
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Ek Özellik Sülfat İçermeyen
  • İçerik Kolajen
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Secret Age Kırışıklık Giderici Krem

İnsan vücudunda bulunan yağların zamanla azalması sonucu cilt kurur ve kırışıklıklar meydana gelmeye başlar. İlerleyen yaşla birlikte doğal yağ oluşumu azalırken ciltte sarkmalar, çizgiler ve çatlakların oluşumuna neden olur. Dış görünüşüne önem veren ve yaşlanma etkilerini tolerize etmek isteyenler kırışıklık giderici kremlerden yararlanır. Secret Age markalı kırışıklığı giderici etki gösteren krem sayesinde siz de cildinizi yenileyebilirsiniz. Özellikle yaşlanmanın etkilerini aza indirgemek isteyen müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Cildin sağlıklı ve canlı görünmesi birçok kişinin ortak hayalidir. Cildi canlı tutmanın ilk yolu düzenli su içmekten geçer. Suyun yanında kırışıklık karşıtı kremleri etkin ve düzenli kullanma sonucunda temiz bir cilt elde edilir. Zaman içerisinde kırışıklıkları gidererek canlı bir görünüm sağlayan krem ile tatmin edici sonuçlar elde edebilirsiniz.

  • Sülfat içermeyen yapı
  • Kolajenli içerik
  • Yaşlanma karşıtı etki

Sülfatsız Secret Age Kırışıklık Giderici Krem Özellikleri

Sülfatsız Secret Age Kırışıklık Giderici Krem Özellikleri

İlerleyen yaşlarda sorun olan kırışıklıklar, pek çok kişinin başlıca problemleridir. Kırışıklıkların azalması için yapılması gereken ise önemli unsur cildi yeterli miktarda nemlendirmektir. Günlük ve haftalık cilt bakımları ile gereken nem sağlanabilir. Rutininize ekleyebileceğiniz Secret Age kırışıklık giderici krem özellikleriyle müşterilerin beğenisini kazanır. İçerdiği kolajen ile vücudun bağ dokusunu güçlendirir ve vücut bütünlüğünü korur. Ürün sayesinde yedi gün içinde istediğiniz etkiyi görebilirsiniz. Tüm cilt tipleri için uygun olan ürün, kırışıklığı azaltmaya fayda sağlar. Cilt için gerekli olan oksijen miktarını almanıza yardımcı olan ürünün özelliklerinden birisi yağlandırmadan cildi nemlendirmesidir. Bu sayede de müşterilerin tercih sebebi olur. Gözenekler teninizin nefes almasını sağlayan önemli kanallardır. Kanalların tıkanması sonucu oluşan cilt kusurlarını krem sayesinde minimuma indirebilir, cildin toparlanmasını ve onarılmasını sağlayabilirsiniz.

Secret Age Kırışıklık Giderici Krem Kullananlar

Secret Age Kırışıklık Giderici Krem Kullananlar

Günlük bakım rutinlerine dikkat ederek cildi canlı ve parlak görünümüne kavuşturabilirsiniz. Bol su tüketimi sayesinde teniniz her zaman parlak görünür. Bunun yanında bakım kremleriyle güzelliğinize güzellik katabilirsiniz. Çevresel faktörler de yaşlanmanın etkenleri arasında yer alır. Bundan dolayı bakıma gereken önem verilmelidir. Oluşan ince çizgiler aslında cildin nemsiz kalmasından kaynaklıdır. Secret Age marka krem sayesinde cildinizin ihtiyacı olan nemi yağlandırmadan sağlayarak yaşlanma belirtilerini azaltabilirsiniz. Secret Age kırışıklık giderici krem kullananlar yorumlar kısmında cildin kısa sürede toparlandığını belirtir. Yine yaşlanma belirtilerinin başında kolajen azalması gelir. Vücut için gerekli olan kolajen miktarını ürün sayesinde verebilirsiniz. Bu sayede ciltteki kolajen üretim miktarını destekleyebilir, kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olabilirsiniz. Bir hafta gibi kısa sürede etkisini gösteren krem, müşterilerin ürünü sıkça tercih etmesini sağlar.

Secret Age Kırışıklık Giderici Krem Yorumları ve Fiyatları

Secret Age Kırışıklık Giderici Krem Yorumları ve Fiyatları

İlerleyen yaşlarda ciltte oluşacak istenmeyen kırışıklıklar ve derinin deforme olmasını yapılan bakımlar sayesinde yavaşlatabilirsiniz. Bunun yanı sıra ilerleyen yaşınızda da kullanabileceğiniz kremler bu durumu tersine çevirip yaşlanmanın olumsuz etkilerinden korunmanızı sağlar. Secret Age kırışıklık giderici krem yorumlarında da ürünün bu etkilerinden söz edilir. Yaşlanmayı yavaşlatan, kırışıklık çizgilerini minimuma indiren ürün, müşterilerin istedikleri görünüme kavuşmalarında etkilidir. Cildin ihtiyacı olan nemi ve kolajeni sağlayarak yıllara meydan okuyabilirsiniz. Krem, cildinizin ihtiyaçları doğrultusunda üretilir ve bütün cilt tiplerine uygundur. Ürünün düzenli kullanımı sonrasında kırışıklık ve çizgilerin önüne geçebilirsiniz. Kremi rutin bir biçimde kullanarak zamanın etkilerini yok edebilirsiniz. Ayrıca cilt sarkmalarına ve çatlaklara da etkisi olan kremle ihtiyacınız olan bakıma kavuşabilirsiniz. Siz de cildinizi nemlendirirken kırışıklık çizgilerini azaltmak ve faydalanmak istiyorsanız bu ürüne Trendyol'dan uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.