SEÇİL Elektrikli Semaver- 4.5 Lt

1.199,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL

Ürün Bilgileri

SEÇİL Elektrikli Semaver- 4.5 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E-MRKT Satıcı Ünvanı: VEYSEL İNCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Van Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4760267621
    Bu ürün E-MRKT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SEÇİL ELEKTRİKLİ SEMAVER-4.5LT ÜRÜN SIFIR KULLANILMAMIŞ AMBALAJINDADIR ÜRÜN SEÇİL MARKADIR SUYUN KAYNAMA SEVİYESİ AYARLANIR BELİRLİ ISIDA KAYNATIR KAPANIR DESENSİZ SİYAH RENK KULPLAR ÜRÜN 220 VOLT 50 HZ 5 AMPERDİR 1100 WATT ÜRÜN 3.5 LT DİR ÜSTEKİ DEMLİKTE 1 LT DİR TOPLAM 4.5 LT "DİR... NOT: ÜRÜN ÜRETİCİ FİRMA GARANTİLİDİR GARANTİ VE İADE ŞARTLARI Malzeme veya yapım hataları ortaya çıktığı taktirde bunlara 2 yıl garanti veririz. Garanti süresi cihazın/ürünün nihai tüketiciye teslim edilmesi ile başlar. Garanti hakkının kullanılabilmesi için doldurulmuş garanti belgesinin ve üzerindeki teslim veya satın alma tarihinin kayıtlı olduğu faturanın ibraz edilmesi gerekmektedir. Garanti edilen iş FABRİKADA YAPILIR. POSTA VE SEVK ÜRETİCİ TARAFINDAN ÜSTLENİLMEZ. Garanti vermeye yasal olarak mecbur olduğumuz durumlarda değiştirme ve değer azaltma hakkı olmaksızın kendi istediğimiz doğrultusunda onarım yapar veya ücretsiz olarak değiştirme yaparız. Birçok kez denemesine rağmen onarım başarılı olmadığı veya değiştirme sonunda verilen ürünün bizden kaynaklanan bir hata gösterdiği taktirde alıcının fiyat kırma veya sözleşmeyi feshetme hakkı mevcuttur. Garantinin kullanılmaması garanti süresini uzatmaz. GARANTİYE DAHİL OLMAYANLAR ÖZELLİKLER ŞUNLARDIR: Gerektiği şekilde kullanmamak, kullanım talimat hanesine ve güvenlik ikazlarına dikkat etmemek, zor kullanmak, 3. şahıslar tarafından yapılan değişiklikler veya onarım denemeleri sonucunda oluşan arızalar. Normal aşınmadan ileri gelen bozulmalar (REZİJTANS VE MUSLUKLAR GARANTİ KAPSAMINDA DEĞİLDİR.), üzerinde kir veya yemek artıkları bulunan araçlar gönderildiği takdirde bunların masrafı size ait olmak üzere onarılmadan geri gönderilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Model Semaver
  • Renk Gümüş
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver