Sebamed Kepeğe Karşı Şampuan 400 ml

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (33)
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
405 TL329 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
333,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sebamed Kepeğe Karşı Şampuan 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmodi Satıcı Ünvanı: KOZMODİ KOZMETİK İLAÇ ÜRÜNLERİ İMALAT PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582049646200017 Vergi Kimlik Numarası: 5820496462
    Bu ürün Kozmodi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yağlı saç ve kepeğe yatkın saç derici için şampuan.
  • Hassas temizlik.
  • Kepek önleyici.
  • Tahrişe karşı koruma.
  • pH 5.5 değeri ile doğal koruma.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Hacim 0 - 20 L
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Sebamed 4103040117731 400 ml Kepek Önleyici Şampuan

Sebamed 400 ml kepek önleyici şampuan, yağlı ve kepekli saç tipleri için kullanıma uygundur. Saçtaki kepeklenmeyi gözle görülür biçimde gideren bu ürünün etkisi klinik olarak kanıtlanmıştır. Avrupa Alerji ve Araştırma Merkezi’nden ECARF sertifikalı olan bu şampuan, kepek oluşumunu önler. Yağlı saçlarda kullanılan bu ürün, kısa bir sürede kepek oluşumunu minimuma indirmeye imkân tanır. Sebamed’in diğer şampuanları gibi bu ürün de saç sağlığını ve parlaklığını korur. Bahsi geçen şampuanın başlıca işlevi saçı sebum, kir, yağ, ter ve gevşek cilt pullarından arındırmaktır. Sebamed kepek önleyici şampuanın içerdiği maddeler, kepeğe karşı etkili bileşenlerdir. Bu sebeple belirli kullanımdan sonra rahatlık sağlar.

  • Hacim: 400 ml
  • Etki: Kepek Önleyici
  • Saç Tipi: Yağlı ve Kepeğe Meyilli

Sebamed Kepek Önleyici Şampuanın Özellikleri Nelerdir?

Sebamed Kepek Önleyici Şampuanın Özellikleri Nelerdir?

Sebamed 400 ml kepek önleyici şampuan, düzenli kullanımda kepeğe karşı bakım sağlar. Ayrıca ürün, saç derisini rahatlatarak kepek oluşumunu engeller. Ürün, kepekli saçları kurutmadan ve yıpratmadan temizlediği için oldukça etkilidir. Şampuan kullanan kişilerin isteklerini tam anlamıyla karşılar. Sebamed kepek karşıtı şampuan; yumuşak temizlik ve nem tutucu maddeler içerdiğinden saçın kolay taranmasını sağlayan güçlü bir formüle sahiptir. Ürün, yağlı saçlarda günlük kullanıma da son derece uygundur. Şampuan, paraben ve SLS içermemesinden dolayı oldukça kullanışlıdır. Ayrıca kepek karşıtı bu ürünün pH 5.5 değeri, saç derisinin koruyucu asit örtüsünü korur. Klinik olarak test edilmiş olan bu ürün, 4 hafta düzenli kullanım sonucunda kepek oluşumunu %70 oranında azaltır. Ürünün içinde bulunan pirokton olamin, hafif ve etkili saç yıkama deneyimi sunar.

Sebamed Kepek Önleyici Şampuanı Kimler Kullanabilir?

Sebamed Kepek Önleyici Şampuanı Kimler Kullanabilir?

Sebamed kepek karşıtı şampuan , yağlı saçlar tarafından sevilerek kullanılır. Ürün, saç derisinde oluşan sebumu azaltarak kepek sorununu yok etmeye çalışır. Ayrıca bahsi geçen şampuan kepeği yok ederken saçların kurumamasına ve parlak olmasına da özen gösterir. Saçtaki sebum kalıntılarını yok eden bu ürün, derinin tahriş olmasını da önler. Yaz mevsiminde sıcaklardan ve terden çoğalan ve rahatsız eden bu saç problemi için Sebamed 400 ml kepek önleyici şampuanını kullanmak mümkündür. İlgili şampuan, kepeğin yanı sıra kaşıntı ve hassasiyet gibi sorunları da ortadan kaldırır. Ürün, pek çok kişi tarafından beğenilerek kullanılır. Ürün aynı zamanda saç derisinde daha ferah ve arınmış bir hissiyat da yaratır. Sebamed 400 ml kepeğe karşı şampuan, eski kepeklerin yok edilmesine imkân tanırken yenilerinin oluşmasını da engeller.

Sebamed 400 ml Kepek Önleyici Şampuan Nasıl Kullanılır?

Sebamed 400 ml kepek önleyici şampuan, saçı besler ve güçlendirir. Ürün, ıslak saçlarınıza masaj eşliğinde uygulanır. Şampuan uygulamanın ardından bol suyla durulanır. Saç derisi şampuanlama sonucunda mutlaka en iyi şekilde köpükten arındırılmalıdır. Ürün, günlük kullanıma son derece uygundur. Sebamed 400 ml kepeğe karşı şampuan, saç derisini gevşek cilt pullarından arındırmak için son derece etkilidir. şampuanın içinde yer alan bileşenler, saç derisini rahatlatmak ve temizlemek için eklenir. Üründe bulunan ph 5.5, zararlı çevre etkilerine karşı yardımcıdır. Ürünü sizden önce satın almış ve kullanmış kişilerin deneyimlerinden faydalanmak için Sebamed 400 ml kepek önleyici şampuan yorumlarına Trendyol’dan göz atabilirsiniz. Ayrıca saçınızın her zaman temiz görünmesi ve pullanmadan kurtulmasını istiyorsanız Sebamed 400 ml kepek önleyici şampuan siparişini de platform üzerinden uygun fiyatlarla ve kolaylıkla verebilirsiniz.