Sebamed Pro Enerji Gündüz Kremi 50 ml ( 1 ADET )

429,33 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,98 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
569,99 TL

Ürün Bilgileri

Sebamed Pro Enerji Gündüz Kremi 50 ml ( 1 ADET )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALL CENTER Satıcı Ünvanı: ELİF GAMZE FIRAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1336306873000011 Vergi Kimlik Numarası: 7910156051
    Bu ürün ALL CENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sebamed pro enerji kremi 50 ml ürün adı:Sebamed pro enerji kremi 50 mlürün markası:Sebamedürün boyutu:50 ml özet bilgi:Cilde sıkı bir görünüm kazandırır ve nemlendirmeye yardımcı olur.Ürün faydaları: Probiyotik bakım kompleksi ile cilde sıkı bir görünüm kazandırır ve nemlendirmeye yardımcı olur. Ince kırışıklıkları ve çizgileri azaltır. Kırışıklıkların düzeltilmesine katkıda bulunur. Esneklik ve nem kaybına karşı koyar. Uygun cilt tipi:Normal ciltler.Kullanım şekli:Günde iki kez uygulanabilir.Ürün bileşimi:Aqua, dikaprilil eter, simmondsia chinensis tohum yağı, gliserin, laktococ-Cus ferment lizat, squalane, poligliseril-2 stearat, setil alkol, gliseril stearat, stearil alkol, sodyum stearoil laktilat, fagus sylvatica tomurcuk özü, laktik selüloz, selüloz sakızı, ksantan sakızı, sodyum hidroksit, parfüm, fenoksietanol, sodyum benzoat, benzil alkol, benzoik asit.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
Geri Bildirim Ver