Sebamed Baby Oil Bebek Yağı 150ml

199 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (35)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,80 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,85 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
245,60 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sebamed Baby Oil Bebek Yağı 150ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALIŞVERİŞ_CENTER Satıcı Ünvanı: ALŞVRŞ CENTER KOZMETİK ELEKTRONİK TEKSTİL GIDA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0059135563100001 Vergi Kimlik Numarası: 0591355631
    Bu ürün ALIŞVERİŞ_CENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sebamed Bebek Yağı 150ml

Ürün Özellikleri

  • Etki Nemlendirici
Geri Bildirim Ver

Sebamed Bebe Yağı 150 ml

Yenidoğan bebeklerin cilt yapısının büyük bir hassasiyet gösterilerek koruma altına alınması gerekir. Bu noktada da doğal yollarla bitkisel içeriklerden yararlanılarak koruma sağlanması yüksek derecede önem arz eder. Sebamed bebek yağı 150 ml hem bebeğinizin bez bölgesindeki pişik ihtimalinin azalması hem de bitkisel bileşenleri ile cildin beslenmesi için özenle üretilir. Ürün, bebek sağlığı söz konusu olduğu için her türlü zararlı kimyasal maddelerden arındırılarak elde edilir. Sadece bitkisel formüllerin desteği ile üstün koruma sağlamayı amaçlar. Her türlü cilt tipi için kullanım imkanı sağlayan bu yağ, özellikle kuru ve hassas cilt tiplerinde kalıcı çözüm sağlanmasına yardımcı olur. Ürün, düzenli ve bilinçli bir kullanım sergilediğinde etkisini kalıcı olarak gösterir.

  • Etkili ve kalıcı çözüm
  • Doğal ve organik bitkisel içerikler
  • Çeşitli alanlarda kullanım imkanı

Sebamed Bebek Yağının Benzersiz Özellikleri

Sebamed Bebek Yağının Benzersiz Özellikleri

Sebamed bebe yağı bileşenlerinde yüksek oranda papatya, yer fıstığı ve buğday tohumu yağı yer alır. Yer fıstığı yağı, bünyesinde barındırdığı magnezyum elementi sayesinde kas ve kemik gelişimde büyük bir rol oynar. Buğday tohumu yağı ise E vitamini bakımından oldukça zengindir. E vitamini, güçlü bir antioksidan kaynağı olduğu için hücre yenilenmesine önemli derecede yardımcı olur. Bu sayede bebeklerin cildinde görülen tahriş, kızarıklık gibi dermatolojik durumların azalmasına ve zamanla yok olmasına yardımcı olabilir. Cilt üzerindeki zararlı mikroorganizmalarla savaşmak için ideal bir pH değerine sahiptir. Bu sayede cildin koruyucu asit örtüsüne katkı sağlar. Ürün, kendi başına cildi yumuşatmaya etki etse de içerisindeki desil oleat bileşeni, bu süreci hızlandırarak ilk kullanımdan itibaren sonuç alınmasını sağlar. Siz de bu kullanışlı üründen yararlanabilirsiniz.

Sebamed Bebek Yağı Kullanım Şekli ve Vücuda Faydaları

Sebamed Bebek Yağı Kullanım Şekli ve Vücuda Faydaları

Sebamed markasının bebekler için olan vücut yağı, sadece bebeklerin bez bölgesinde görülen pişiğin giderilmesine değil aynı zamanda tüm vücut yüzeyinde su ve nem dengesinin sağlanmasında da etkilidir. Bu sayede bebeklerin derisi rahatlıkla nefes alabilir. Az miktardaki bir pamuğun üzerine yağı damlatarak tüm vücuda yavaşça sürebilirsiniz. Ancak ürünün göz bölgesine temas etmediğine dikkat edilmesi gerekir. Pamuk yüzeyindeki yağ miktarının fazla olduğunu gözlemlemeniz durumunda temiz su ile arındırabilirsiniz. Yağ, hafif masaj dokunuşlarıyla ve dairesel hareketlerle uygulanır. Ürünü, bez bölgesinde görülen krem, pudra gibi kalıntıların temizlenmesi için de kullanabilirsiniz. Etkisini bileşenlerindeki bitkisel içeriklerden alan yağ, paraben içermez. Sebamed bebek yağı 150 ml yorumlarını ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de hem bebeğinizin hassas cildi için hem de kendi cildiniz için etkili ve kalıcı çözümler alabileceğiniz yeni kullanım yöntemlerini keşfedebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Öne Çıkan Sebamed Bebek Yağı

Avantajlı Fiyatlarla Öne Çıkan Sebamed Bebek Yağı

Sebamed bebek yağı 150 ml fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Paket içerisinde 1 adet net 150 ml’lik bebek bakım yağı yer alır. Ürünün içerisinde yer alan şişenin kuru ve serin bir yerde muhafaza edilmesi tavsiye edilir. Aksi halde ıslanan yağ, yüzey gerilimini kaybeder, bu nedenle üründen beklenen fayda sağlanamaz. Aynı zamanda yağ, buzdolabı gibi soğuk etki yaratan alanlarda donar. Ürünün direkt olarak güneş ışığı alması besleyici özelliğini kaybetmesine neden olabilir. Her uygulamadan sonra şişe içerisine dışarıdan toz, tüy gibi küçük partiküllü yabancı maddelerin girmemesi için ağzının sıkı bir şekilde kapatılması gerekir. Yenidoğan bebeklerin hassas ciltlerinin nem dengesini koruma imkanı sunan bu dermatolojik ürüne online alışverişin güvenilir adresi Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.