Sebamed Sebamed Sun 50 Spf Bebek Güneş Kremi 75 Ml 4103040898715

399 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sebamed Sebamed Sun 50 Spf Bebek Güneş Kremi 75 Ml 4103040898715

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYLA CONCEPT Satıcı Ünvanı: AYLA ORHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6460455579
    Bu ürün AYLA CONCEPT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sebamed Bebek Güneş Kremi SPF 50 75 ml Ürün Adı: Sebamed Bebek Güneş Kremi SPF 50 75 ml Ürün Markası: Sebamed Ürün Boyutu: 75 ml Özet Bilgi: Bebekler için spf 50 koruma faktörlü güneş kremi. Ürün Faydaları: UVA koruması: %98 Alkol ve boya içermez. Güvenilir UVA + UVB koruması pH dengeli. Yüksek düzeyde etkili UVA/UVB filtre sistemi ile güneş ışığının verdi zararlara karşı korumaya yardımcıdır. E vitamini içerir. Kara Yulaf Nemlendirici Kompleksi depo etkisiyle cildi nemlendirir. Suya ve kuma dayanıklıdır. Uygun Cilt Tipi: Hassas Ciltler Kullanım Şekli: Güneş koruma ürünlerini, güneşe çıkmadan 20 dakika önce kullanınız. Sebamed Baby Çok Yönlü Koruyucu Güneş Kreminin, cilde eşit miktarda dağıtarak ve nazik bir şekilde masaj yaparak uygulayınız. Ürünü bol miktarda uygulayınız, az miktarda sürerseniz koruma etkisi azalacaktır. Özellikle terledikten, yüzdükten veya havluyla kurulandıktan sonra, korumanın devam etmesi için uygulamayı tekrarlayınız. Ürün Bileşimi: Aqua, Octocrylene, C12-15 Alkil Benzoat, Cetearyl Isononanoate, Glycerin, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxyste-arate, Titanyum Dioksit (Nano), Gliseril Oleat, Cera alba, Butil Metoksidibenzoil-metan, Dietilamino Hidroksibenzoat, Dietilamino Hidroksibenat, Sülfat, Dietilheksil Butamido Triazone, Dimetikon, İnülin, Lesitin, Bisabolol, Bis-Etilheksiloksif-nol Metoksifenil Triazin, Silika, Çinko Stearat, Parfüm, Etilheksilgliserin, Fen-oksietanol, Sorbik Asit.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
Geri Bildirim Ver