Genel Markalar Süper Blonde Saç Açıcı 1000 G

699 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Süper Blonde Saç Açıcı 1000 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kozmiksepet Satıcı Ünvanı: SELİM EKİNCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Karabük Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3290643318
    Bu ürün kozmiksepet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SEA COLOR SUPER BLONDE SAÇ AÇICI 1000 g • 9 tona kadar açma özelliği, mor rengi ve özel kokusuyla formüle edilmiştir. • Metal olmayan bir kabın içerisine gerekli miktarda açıcı koyunuz. • Koyu renk kıvamı alıncaya kadar oksidan krem ilave ediniz. • Saçın durumuna göre 20-30 veya 40 volüm oksidan ilave ediniz. • 100 g açıcı için 150 ml oksidan krem yeterlidir. Uygulama süresi
  • saçın durumuna göre 30-45 dakika arasındadır. Saçta yapılan işleme göre değişiklik gösterebilir. • Kullanma talimatına uyunuz. • Açıcıyı, kuru ve yıkanmamış saça uygulayın. • Saç yapısına göre en fazla 50 dakika boyunca bekletin. • 5 dakikada bir kontrol ederek ideal açma seviyesine ulaştığınız saçı yıkayın.
Geri Bildirim Ver

Sea Color Süper Blonde 1000 g Saç Açıcı

Sea Color Super Blonde, AR-GE çalışmaları sonucunda uzman kimyagerler tarafından laboratuvar ortamında geliştirilmiş bir üründür. Yeni nesil mor rengi ve özel formülü ile saç renginizi dokuz tona kadar açarken saçınızı yıpratmaz. Bu özelliği ile düzenli kullanıma da uygun bir renk açıcıdır. Ürün tek başına veya boya ve renklendirme öncesinde, belirli aralıklar ile kullanılabilir. Ekonomik ambalaj boyutu sayesinde sizi her işlem için tekrar tekrar açıcı alma zahmetinden kurtarır. En ideal sonucu almak için kuru, yıkanmamış saça uygulanmalı ve ambalajdan çıkan kullanma talimatına uyulmalıdır. Açıcı, her işlem öncesinde taze olarak hazırlanır. Sea Color saç açıcı kullananların ürünle ilgili olumlu geri dönüşlerini ürün değerlendirmeleri bölümünden okumanız mümkündür.

  • Saçın rengini 9 tona kadar açma
  • Mor renkli ve hoş kokulu formül
  • 1000 gramlık ekonomik ambalaj

Sea Color Süper Blonde Saç Açıcının Özellikleri Nelerdir?

Sea Color Süper Blonde Saç Açıcının Özellikleri Nelerdir?

Sea Color Super Blonde 1000 gram saç açıcı mor rengi ve hoş kokusu ile krem yapısında formüle edilmiştir. Sea Color Super Blonde, saç rengini dokuz tona kadar açma özelliğine sahiptir. Renk açıcı, 1000 gramlık ambalajı ile oldukça ekonomik bir kullanım sağlar. Sea Color renk açıcı, hayal ettiğiniz sarı renk tonlarını elde etmek için evinizin rahatlığında uygulayabileceğiniz bir üründür. Saçınızın durumuna göre içerisine 20, 30 ya da 40 volümlük oksidan ilave edilerek hazırlanır ve saça tatbik edilir. 100 gr Sea Color Super Blonde açıcı için 150 ml oksidan krem eklenmesi yeterlidir. Saçınızın uzunluğuna ve gürlüğüne göre uygun miktarda karışım bu orana göre hazırlanabilir. Sea Color Super Blonde evinizde kuaför kalitesinde bir açma işlemi yapmanıza imkân tanır. Uygulama sırasında kullanma talimatlarına uyulmalıdır.

Sea Color Süper Blonde Saç Açıcı Ne Kadar Kalıcıdır?

Sea Color Süper Blonde Saç Açıcı Ne Kadar Kalıcıdır

Sea Color saç açıcı, kullananlar tarafından sıklıkla tavsiye edilen bir üründür. Bunun en önemli sebebi ürünün kalıcı bir sonuç vermesidir. Ürünün daha iyi etki etmesi için saçınızın kuru ve bir kaç gündür yıkanmamış durumda olması önemlidir. Süper Blonde ve oksidan, metal olmayan bir kabın içerisinde karıştırılmalıdır. Karışım koyu renk aldığında sürülmeye hazırdır ve bir fırça yardımıyla saça uygulanır. Sürülen ürün saçın durumuna ve elde edilmek istenen renk tonuna göre 30-45 dakika arasında bekletilebilir fakat bu süre 50 dakikayı geçmemelidir. Bekleme süresi boyunca saçın durumu 5 dakikada bir kontrol edilmeli ve ideal tona ulaşıldığında yıkamaya geçilmelidir. Elde ettiğiniz sonucu en doğru şekilde, kurutup şekil verdikten sonra gözlemleyebilirsiniz. İstediğiniz tona kavuştuktan sonra bu şekilde kullanabilir ya da sonraki renklendirme işlemine geçebilirsiniz.

Sea Color Süper Blonde Saç Açıcı Saça Zarar Verir mi?

Sea Color Süper Blonde Saç Açıcı Saça Zarar Verir mi?

Sea Color Süper Blonde renk tonunuzu açarken saçınıza zarar vermez. Bu özellik ürünü kullananlar tarafından da sıklıkla dile getirilir. Açma kimyasal bir işlem olduğundan saç ve saç derisi sağlığınız için Sea Color ile birlikte verilen talimatlara uygun şekilde uygulama yapmanız son derece önemlidir. Herhangi bir problem yaşamamak için ürünü tatbik ederken sadece yeterli miktarda oksidan ilave edilerek hazırlanan karışım bekletilmeden kullanılmalıdır. Sürme işleminden sonra 5 dakikada bir renk kontrol edilmeli ve Sea Blonde açıcının saçta bekleme süresi 50 dakikayı geçirilmemelidir. Böylece hem renk tonu hem de saç sağlığı açısından en ideal sonuç alınabilir. Sea color saç açıcı yorumlarını değerlendirmeler bölümünden okuyarak, kullanıcıların ürün ile ilgili deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Sonrasında Trendyol’a üye olarak Sea Color saç açıcıyı hızlı ve güvenli şekilde sipariş edebilirsiniz.