Sea Color Set Boya 5.65 Çilek Kırmızısı 8698753381914

91,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
Kurumsal Fatura
4. Ürüne %2 İndirim
3.000 TL'ye %7 İndirim
Kurumsal Fatura
79,90 TL
400 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
84,50 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sea Color Set Boya 5.65 Çilek Kırmızısı 8698753381914

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: irtihal Satıcı Ünvanı: SALİH IŞIKDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4680312656
    Bu ürün irtihal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sea Color Set Boya 5.65 Çilek Kırmızısı 8698753381914

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Renk Kırmızı
  • Özellik Amonyaklı
  • İçerik Oksidanlı
  • Kalıcılık Kalıcı
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Sea Color Çilek Kırmızısı Set Boya 5.65

Saç boyama işlemini kısa süre içinde yapmanızı kolaylaştıran Sea Color çilek kırmızısı 5.65, tüm saç renklerinde istediğiniz canlı tona ulaşmanızı sağlar. Siyah ya da kahverengi tonunda mevcut saç renginizi değiştirebilirsiniz. Ayrıca saçınızı parlak bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Boya işlemini bitirdikten sonra ambalaj içerisinde yer alan bakım kremini uygulayarak uzun süreli yumuşaklığa ve sağlıklı saçlara sahip olabilirsiniz. Kökten uca kadar komple elde ettiğiniz bakım sayesinde dayanıklı ve kopmayan saçlara kavuşabilirsiniz. Kök hücrelerini besleyerek dökülmelere son verebilirsiniz. Kolay bir şekilde bu parlak rengi elde edebilmenizin yanı sıra beyaz saçlarda kapatma işlemlerini yapabilirsiniz. Tüm beyazları kapatarak istediğiniz renk tonunu elde edebilmenize yardımcı olan boya setine uygun fiyatlar üzerinden sahip olabilirsiniz.

  • Beyazlarda etkili
  • Set avantajı
  • Yüksek kalıcılık oranı

Sea Color Çilek Kırmızısı Set Boya 5.65 Özellikleri

Sea Color Çilek Kırmızısı Set Boya 5.65 Özellikleri

Uzun süre kalıcılık özelliğiyle öne çıkan Sea Color çilek kırmızısı canlı tonuyla her ortamda fark edilmenizi sağlar. Doğal çilek kırmızısı tonundaki renkle yaz ve bahar aylarını canlı ve enerji dolu geçirebilir, kış dönemlerinde girdiğiniz her ortamda dikkatleri toplayabilirsiniz. Boyanın içerisinde yer alan faydalı yağlar sayesinde hem saç renginizi değiştirebilir hem de bakımınızı yapabilirsiniz. Kökten uca kadar tüm saçınıza bakım yapabilir, uzun süre yaptığınız bakımın avantajını yaşayabilirsiniz. Zeytinyağı özü ile hazırlanan çilek kırmızısı rengine sahip boya, saçların parlak bir şekilde görünmesine yardımcı olur. Sea Color çilek kırmızısı kullananlar tarafından canlı tonuyla beğenilebilir. Bakım sonrası saçların olumlu yönde etkilendiğini yorumlardan da okuyabilirsiniz. Boyanın yüksek oranda kalıcılık performansını detaylı bir şekilde inceleyerek kararınızı verebilir, doğru seçimler yapabilirsiniz.

Sea Color Çilek Kırmızısı Set Boya 5.65 Fiyat Avantajları

Sea Color Çilek Kırmızısı Set Boya 5.65 Fiyat Avantajları

Boyanın içinde yer alan doğal ve mucizevi yağlar, saçınızı farklı bir renk tonuna kavuşturur. Bunun yanı sıra uzun süreli bakım sağlar. Sea Color çilek kırmızısı set boya 5.65 numarasıyla doğal bir çilek kırmızısı tonuna sahip olmanıza yardım eder. Kalıcılık oranı yüksek olan boya sayesinde uzun süre tekrar aynı işlemlerle uğraşmaktan kurtulabilirsiniz. Kullandığınız renk tonundan kolayca çilek kırmızısı tonunu elde edebilirsiniz. Ürünün yoğun rengi sayesinde tam tonu tutturabilirsiniz. Işıltılı bir görünüme kavuşabilir, tüm davetlerde gözlerin üzerinizde olmasını sağlayabilirsiniz. Kendine hayran bırakan renk tonu, her ortamda canlı ve enerjik yapınızı çevrenize yaymanıza katkı sağlar. Bu ton, ayrıca her an bakımlı görünmenize de yardımcı olabilir. Sea Color çilek kırmızısı set boya 5.65 fiyat aralığını inceleyerek bütçenize göre alışveriş yapabilirsiniz.

Canlı Rengiyle Sea Color Çilek Kırmızısı Set Boya 5.65 Yorumları

Canlı Rengiyle Sea Color Çilek Kırmızısı Set Boya 5.65 Yorumları

Yoğun iş temposu arasında güzellik salonlarına vakit ayıramadığınızda Sea Color 5.65 kullanabilirsiniz. Bu boya sayesinde işlemlerinizi kısa süre içinde gerçekleştirebilirsiniz. Paket içerisinde yer alan iki krem boya sayesinde bir sonraki işleminizi de yapabilirsiniz. İsterseniz aklınızdan geçen renk tonuna ulaşana kadar boya uygulama işlemi yapabilirsiniz. Ürün, renk pigmentleri ve kaliteli içeriğiyle saçın tamamına etki eder. Boyanın uygulanması da kolaydır. Kap içerisinde boya ve oksidanı karıştırdıktan sonra saça uygulamanız gerekir. Biraz bekleyip ürünü durulamanız yeterlidir. Ardından paket içerisinde bulunan bakım kremiyle yapacağınız uygulama, boyanın kalıcılığına etki eder. Set içerisinde 2 tüp krem boya, onarıcı bakım kremi ve oksidan mevcuttur. Sea Color çilek kırmızısı set boya 5.65 yorumlarını Trendyol’da görebilirsiniz. Set halinde sunulan boyanın avantajlarından yararlanarak istediğiniz renge sahip olabilirsiniz.