Sea Color Kadın Bebek Sarı Saç Boyası 0.2 Tüplü Set Boya

89,89 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
350 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
99,90 TL
Kurumsal Fatura
79,99 TL
Kurumsal Fatura
81,90 TL
1.000 TL'ye 75 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sea Color Kadın Bebek Sarı Saç Boyası 0.2 Tüplü Set Boya

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: irtihal Satıcı Ünvanı: SALİH IŞIKDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4680312656
    Bu ürün irtihal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SEA COLOR 2'li KREM BOYA Bir Kutuda 2 Krem boya SEA COLOR Zengin, lüks renkler için, kökten uca nüfuz eden etkili renk pigmentleri içeren bir formüle sahiptir. kalıcı krem sac boyası,mükemmel beyaz kapama özelliği ile saça yoğun bir renk verir. Özel içeriği ile saçınıza daha fazla boyayı hapsederek saç renginin uzun süre kalıcılığını artırır.

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Sarı
  • Özellik Amonyaklı
  • İçerik Oksidanlı
  • Kalıcılık Kalıcı
Geri Bildirim Ver

Sea Color Kadın Bebek Sarı Saç Boyası 2 Tüplü Set

Kadınlar, saç görünümlerini istedikleri renk ve şekillerde ortaya koyabilirler. Saç renginizi istediğiniz tonda oluşturmak için Sea Color 2 tüp boya ürününü kullanabilirsiniz. Saçınızın tonunu sarıya dönüştüren bu ürünü kolay bir şekilde istenilen bölgeye uygulayabilirsiniz. Kuaförlere yüksek maliyetler ödemek zorunda kalmadan bütün işlemlerinizi kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz. Tüp şeklinde sunulan bu ürünü yeterli miktarda saçınıza uyguladıktan sonra kapağı ile kapatarak temiz bir kullanım sağlayabilirsiniz. Bazı bileşenler ile saç derisinde boyanın tutunmasına fırsat sunar. 2 tüp seçeneği sayesinde ihtiyaç ve istek dahilinde uzun ömürlü bir şekilde kullanım sağlar. Saçı siyah ve kahverengi rengi olan kadınlar sarı saç tonuna imkansız olmadan hızlı bir şekilde erişebilir. Bu ürünü bebek sarı tonuna sahip olmak isteyen herkes saçına zarar vermeden kullanabilir.

  • Yüksek pigment
  • 2’li tüp
  • Özel içerik

İşlevsel Sea Color Bebek Sarı Saç Boyası Özellikleri

İşlevsel Sea Color Bebek Sarı Saç Boyası Özellikleri

Sea Color kadın bebek sarı saç boyası 2 tüplü set birçok yenilikçi özelliği tek bir üründe buluşturur. 0.2 bebek sarısı tonu ile zevkinize hitap etmeyi başarır. Sarının açık tonunun saçlarınızda buluşmasında rol alır. Tüplü bir yapıya sahiptir. Tüp içerisinde yer alan akışkan boya uygun talimatlar ile saça ve deriye uygulanabilir. Özelliklerinden bir diğeri ise yüksek ve etkili bir renk pigmentine sahip içeriğidir. Boyanın sarı rengi ortaya koyacak yoğun pigmentli bir bileşene sahip olması sonrasında aylar boyunca kullanımı destekler. Bu özelliği sayesinde saçlarınız deniz, su ve güneşe maruz kalsa dahi ilk günkü rengini korur. Kalıcı formülü sayesinde zaman ve cep tasarrufunuzu destekler. Siz de ürünün içeriğinde yer alan zeytinyağı bileşeni ile saçlarınıza renk verirken ışıltılı bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Pratik Sea Color Bebek Sarı Saç Boyası Kullanımı

Pratik Sea Color Bebek Sarı Saç Boyası Kullanımı

Sea Color saç boyası kullanırken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Kimyasal bileşenlerden oluşan bu boyalar kişinin doğru kullanımını gerektirir. Bebek sarısı tonun zevkinize uygun olduğuna karar verdikten sonra tüpte yer alan akışkan boyayı saçınızın her noktasına eşit bir şekilde sürüldüğüne emin olabilirsiniz. Saç tellerinin ve derinizin her noktasına aynı şekilde uygulanmasına dikkat edilebilir. Boyayı uyguladıktan sonra eşit bir şekilde dağılmasını sağlamak için saç derisine nazik bir şekilde masaj yapabilirsiniz. Çeşitli kimyasalların birleşiminden oluşan bebek sarısı boya çeşidinin etrafa bulaşmaması dikkat edilmesi gereken bir diğer noktadır. Sea Color kadın bebek sarı saç boyası 2 tüplü set kullananlar cilde temasını minimum seviyeye indirmek için eldiven ve maske kullanmayı tercih eder. Boyanın iyice saça yerleşmesini bekledikten sonra bir havlu yardımıyla işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Uygun Sea Color Bebek Sarı Saç Boyası Fiyatı ve Yorumları

Uygun Sea Color Bebek Sarı Saç Boyası Fiyatı ve Yorumları

Sea Color kadın bebek sarı saç boyası 2 tüplü set fiyatı ürünün sahip olduğu özelliklere bağlı olarak belirlenir. Ürünün 2 adet tüp şeklinde sunulması fiyatının belirlenmesinde etkilidir. Gramajının fazla olması ihtiyaç duyulduğu her zaman uygulanmasını beraberinde getirir. Bu sayede uzun ömürlü bir kullanıma sahip olabilirsiniz. Yoğun ve kalıcı pigmente sahip olması kaliteli bir kullanım sunarken boyanın akmasına engel olur. Beyaz kapama özelliği parlak ve ışıltılı bir bebek sarısı renk tonunun sizle bluşmasında görev alır. Zor saç tiplerinin dahi güçlü bir sarı renge kavuşmasını sağlar. Tüm bu özellikler fiyatını farklı kılar. Ürüne sahip olmadan önce daha önceki müşterilerin gerildirimlerini öğrenmek önemlidir. Trendyol üzerinden Sea Color kadın bebek sarı saç boyası 2 tüplü set yorumlarını inceleyerek ürüne kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.