Scrikss Tükenmez Kalem ( Ömür Boyu Garantili )

1.094 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Scrikss Tükenmez Kalem ( Ömür Boyu Garantili )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KALEMHANE Satıcı Ünvanı: KALEMHANE HEDİYELİK ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0491057779400001 Vergi Kimlik Numarası: 4910577794
    Bu ürün KALEMHANE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 23K altın kaplama metal aksesuarlar. 23K altın kaplama paslanmaz çelik klips. Parlak siyah lake kaplama üst gövde. Çevirmeli mekanizma. Parlak siyah lake kaplama metal gövde. Scrikss Standart G2 Refil

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Scrikss kalemhane53 Ömür Boyu Garantili Tükenmez Kalem

Scrikss standart G2 refil siyah tükenmez kalem kesintisiz bir yazı deneyimi sağlar. Kelimelerinize şık bir tarz katmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Özel tasarlanmış bu modelin dikkat çeken özellikleri arasında uç tasarımı vardır. Bu tasarım, mürekkebin kâğıt yüzeyine geçmesini kolay hâle getirir. Ergonomik tasarım da kalemi farklı kılan özellikleri arasındadır. Ürünün tasarımı kolay tutuş sağlar. Özel kaplama malzemesi, kalemin kullanım ömrünü ve dayanıklılığını arttırır. Şıklığı ve kaliteyi aynı anda deneyimlemek için bu ürünü edinebilirsiniz. Kalem, dizaynı sayesinde masanızda güzel bir görünüm oluşturur. Altın kaplamalı aparatlar ürüne hoş bir görünüm kazandırır. Mürekkep akışı ve uç tasarımı yazmayı kolaylaştırır. Kalemin içinde yer alan refil bittiğinde kolaylıkla değiştirilebilir.

  • 23K altın kaplama metal aksesuarlar
  • Scrikss Standart G2 Refil
  • Yazım uzunluğu: 3.500-4.000 metre

Scrikss Standart G2 Refil Siyah Tükenmez Kalem Özellikleri Nedir?

Scrikss Standart G2 Refil Siyah Tükenmez Kalem Özellikleri Nedir?

Scrikss standart G2 refil siyah tükenmez kalem uzun süreli kullanıma uygundur. Ürün, metal gövdeye sahiptir. Gövde kısmı dayanıklı bir yapıdadır. Bu kısımda siyah lake kaplama bulunur. Kaplama, tasarıma şık ve parlak bir görünüm kazandırır. Refil, çevirmeli mekanizma ile aktifleştirilir. Kalemin arka kısmında bulunan dönen aparat çevrildiğinde uç açığa çıkar ve kalem yazmaya hazır hâle gelir. Parçanın iç tasarımı mürekkebin akışını verimli hâle getirir. Bu özellik yazı yazmayı kolaylaştırır. Refil ucu 0,7 mm ölçüsündedir. Bu aparatın iç kısmında özel geliştirilmiş Alan Tungsten karbon topu bulunur. Özel geliştirilmiş karbon topu, mürekkebin eşit bir biçimde dağıtılmasını sağlar. Paslanmaz çelik yapıya sahip olan kalem uzun süreli kullanıma uygundur. Scrikss tükenmez kalem içeriğinde bir adet refil bulunur. Mürekkep bittikten sonra refili çıkararak yenisini takabilirsiniz.

Scrikss Standart G2 Refil Siyah Tükenmez Kalem Ergonomik midir?

Scrikss Standart G2 Refil Siyah Tükenmez Kalem Ergonomik midir?

Scrikss standart G2 refil siyah tükenmez kalem özel dizaynıyla kolay bir kullanım olanağı sağlar. Ürün, uca doğru hafifçe daralan bir görünüme sahiptir. Bu sayede kalem ele tam olarak oturur. Rahat tutuş özelliğine sahip olan bu araç yazı esnasında büyük bir kolaylık sağlar. Ürünün kapak kısmı kolaylıkla çevrilir. Bu sayede refil 1 saniye gibi kısa bir sürede yazmaya hazır hâle gelir. Kalemin arka kısmında bir klips bulunur. Bu aparat, ürünün gömlek cebine takılmasını ve taşınmasını kolaylaştırır. Scrikss siyah tükenmez kalem ergonomik tasarımı sayesinde güvenle kullanılabilecek bir üründür. Mürekkep akışının hızlı olması imza atmayı kolaylaştırır. Hafif yapısı, kalemin çantada veya cepte taşınmasını kolaylaştırır. Kolay kullanımı ve etkileyici tasarımıyla dikkat çeken bu ürünü keyifle kullanabilirsiniz.

Scrikss Standart G2 Refil Siyah Tükenmez Kalem Kimler İçindir?

Scrikss Standart G2 Refil Siyah Tükenmez Kalem Kimler İçindir?

Scrikss standart G2 refil siyah tükenmez kalem geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu ürün, koleksiyonerler için ideal bir yapıdadır. Altın kaplanmış metal aksesuarlar model tasarımına özel bir dokunuş yapar. Kalem, estetik dizaynıyla benzersiz bir yapıdadır. Bu ürün aynı zamanda resmi ve özel kurumlarda yararlanmak için de uygundur. Önemli belgeleri ve anlaşmaları imzalarken hoş bir görünüme sahip olan bu kalemi tercih edebilirsiniz. Ürün mürekkebin hızlı ve verimli bir biçimde aktarılmasını sağlamasıyla öne çıkar. Kalem, not almak ve yazı yazmak için de uygundur. Bu ürün, özel kutusu içerisinde gönderilir. Kalemi Scrikss logosunu taşıyan kutuda uzun süre muhafaza edebilirsiniz. Zarifliği ve kaliteyi buluşturan bu kalemi Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Diğer kullanıcıların deneyimlerini öğrenmek için Scrikss standart G2 refil siyah tükenmez kalem yorum ve puanlamalarını okuyabilirsiniz.