Scrikss Isminize Özel 93 Trıo Siyah Multifonksiyon Kalem Kutulu

756,36 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
891,40 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
894,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Scrikss Isminize Özel 93 Trıo Siyah Multifonksiyon Kalem Kutulu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OfisKutusu Satıcı Ünvanı: ASSİST OFİS MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0091054529700013 Vergi Kimlik Numarası: 0910545297
    Bu ürün OfisKutusu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Scrikss İsminize Özel 93 Trio Beyaz Altın Multifonksiyonlu Kalem Kaliteli ve özgün tasarımlarıyla yenilikleri yıllardır kullanıcılarıyla buluşturan Scrikss, Trio 93 ile tek kalemde siyah ve kırmızı tükenmez ile 0.5 mm. versatil kalem olarak üç farklı yazım seçeneği sunuyor. Kapağın rahatlıkla 360 derece dönmesine olanak sağlayan eşsiz çevirmeli “continous twist” teknolojisi sayesinde, kullanıcı kalemin dilediği fonksiyonunu hiç zorlanmadan kullanabiliyor. Canlı renklere sahip Trio 93, tek kalemde farklı yazım opsiyonları ve tepede bulunan gizli silgisiyle kullanım kolaylığı sağlıyor. Özellikler Krom kaplama metal aksesuarlar. Krom kaplama paslanmaz çelik klips. Parlak siyah lake kaplama üst gövde. Çevirmeli - Continuous&Twist - teknolojisi ile 360 derece döner mekanizma. Parlak siyah lake kaplama alt gövde.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver