Scrikss Graph-x 0.7 Mm Versatil Kalem Antrasit

295 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Scrikss Graph-x 0.7 Mm Versatil Kalem Antrasit

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pupa Kırtasiye Satıcı Ünvanı: TANER ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1450481418600001 Vergi Kimlik Numarası: 0890316499
    Bu ürün Pupa Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Scrikss Versatil Kalem Metal Graph-X 0.7Mm Antrasit El yazısı yazarken kullanabileceğiniz Scrikss Versatil Kalem Metal Graph-X 0.7Mm M.Siyah modeli ile şık bir kırtasiye ürününe sahip olmanın avantajlarını yaşarsınız. Estetik görünümlü zarif kalem 07. mm kalınlığındaki uçlarla beraber kullanılabilir. Ergonomik yapısı ile kavrama kolaylığı sunan ve son derece dengeli olan versatil kalemi kullanarak not alabilir, günlük tutabilirsiniz. Tepe kısımda yer alan silgiyi kullanıp yanlış yazdığınız kelimeleri silebilirsiniz. Kâğıdı yıpratmayan silgi kaliteli ve sorunsuz bir kullanıma olanak tanır. Kaleminizi kullanmadığınız zamanlarda uç kısmının kırılmasını önlemek için bu bölümü kapalı tutabilirsiniz. Sade tasarımı ve ideal ölçülere sahip boyutları ile kullanıcı memnuniyeti yaratan kalem aracılığıyla çizimler de yapabilirsiniz. Kara kalem çizimlerin yanı sıra geometrik şekilleri çizerken de ürünün esnekliğinden faydalanabilirsiniz. Alt kısma doğru daralan dizayn sayesinde kaleminizi daha kolay kontrol edebilir, ince çizimleri rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. * Pratik Taşıma Olanağı Sağlayan Toka * Ürünün gövdesindeki tokayı kullanarak kaleminizi defter kapağına ya da gömlek cebi gibi noktalara yerleştirebilirsiniz. * Versatil kalem nikel kaplamalı gövdesiyle şıklık kazanır. * Basma mekanizmasını kullanarak ucunuzu kullanmaya başlayabilirsiniz. * Daha koyu bir şekilde yazabilmeye yardım eden uç bölümü elinizle oluşturduğunuz basıncı kâğıda başarıyla yansıtır. * Kalemi farklı açılarda tutarak da yazı yazabilir, imza atabilirsiniz. Mekanik Uçlu Kalemin Teknik Yetileri Kalem Tipi: Versatil Uç Kalınlığı: 07 mm Kalem Rengi: Antrasit Asma Tokası: Var Ergonomik Tasarım: Evet Silgi: Evet Konforlu Kullanım Sağlayan Kalemler Alanında uzman markalar arasındaki Scrikss ile kalem, silgi gibi kırtasiye ürünlerini kaliteli bir şekilde kullanabilirsiniz. Kişisel defterlerinize yazarken güvenle kullanabileceğiniz Scrikss marka versatil kalemler hafif ve esnek bir gövde yapısına sahiptir. Uçlarınızı daha verimli biçimde değerlendirebilmenize yardım eden Scrikss sayesinde kaleminizi aynı uçla uzun süre kullanabilirsiniz. * 50 yıl önce bir kalemle birlikte doğan Scrikss markamız, 50 yıl boyunca güzel yazı kültürüne verdiği değer ve kaleme yüklediği anlamlarla Scrikss markası olarak gönüllerde taht kurdu. * Kaliteli ve özgün tasarımlarıyla yenilikleri yıllardır tüketiciyle buluşturuyor. * Antrasit gövde rengi, * Titanyum kaplama gövde, * Paslanmaz çelik kaplama titanyum klips, * Uç kalınlığı: 0,7 mm.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver