Scrikss 88 Tükenmez Kalem Krom T000saaa88000a

459,60 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
536,58 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
586,19 TL547,09 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
626,40 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Scrikss 88 Tükenmez Kalem Krom T000saaa88000a

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OfisKutusu Satıcı Ünvanı: ASSİST OFİS MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0091054529700013 Vergi Kimlik Numarası: 0910545297
    Bu ürün OfisKutusu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Scrikss İsminize Özel Tükenmez Kalem 88 Krom Lüks Kutulu Farklı tasarımıyla öne çıkan Knight 88 serisi adeta bir şövalyenin zırhını anımsatıyor. Çeliğin sağlamlığını ve ışıltısını yansıtan bu seri, aerodinamik yapısı ile kullanımda rahatlık sağlıyor. Scrikss kullanıcısının göz bebeği haline gelen Knight 88, tarzınızı yansıtmanızda katkıda bulunacak. Paslanmaz çelik gövde parlak krom klips tepe ve uç. Çevirmeli otomatik mekanizma. Scrikss Dev tükenmez refil. Ebat: 13.60 cm x 1.20 cm Ağırlık: 0.026 gr. Scrikss kalemleri, her türlü mekanik arızaya karşı, satın alma tarihine bakılmaksızın "Ömür Boyu" garanti kapsamındadır. Ürün üzerine yazılan yazılar lazer makine ile yazılır. Baskı değildir, ömür boyu kalıcıdır. Kişiye özel hale geltirilen ürünlerin iadesi mümkün değildir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver