Scotch Brite Sil Süpür Temizlik Sistemi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
529,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
539,90 TL
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Scotch Brite Sil Süpür Temizlik Sistemi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eczamall Satıcı Ünvanı: ANKOZ KOZMETİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0070108122700001 Vergi Kimlik Numarası: 0701081227
    Bu ürün eczamall tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #özelürün
  • • Boyu ayarlanabilen sopası, 360 derece dönebilen paspas başlığı ve hafif yapısı ile ev temizliğini kolaylaştırır
  • • Parke, mermer, marley, ahşap, seramik, cam, duvar ve mobilya gibi sert zeminlerin kuru veya ıslak temizliğinde idealdir.
  • • Yatak ve dolap altlarına, kalorifer peteği aralarına ve ulaşılması zor dip köşelere rahatlıkla ulaşır
  • • Scotch-Brite Kullan At Islak Yer Bezi, Kuru İnce Bez 40'lı ve Kuru Bez 30'lu ürünleri ile kullanılabilir
  • • Silsüpür setinde 5 adet yedek kuru elektrostatik bez hediyedir

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Set
  • Renk yeşil
Geri Bildirim Ver

Scotch Brite Sil Süpür Temizlik Sistemi

Evde ya da ofiste günlük temizlik işlerinde silme ve süpürme gibi konularda el ile temizlik yapmak oldukça zor olabilir. Bez ile silmek istediğiniz yüzeylerde, duvarlarda ve zeminlerde üstün performans sergileyen Scotch Brite sil süpür temizlik sistemi bu işlerin tamamlanmasında size yardımcı olur. Değiştirilebilir bez aparatı sayesinde bezleri temizlemekle uğraşmak zorunda kalmazsınız. Silmek veya süpürmek istediğiniz yere uygun bezi aparata takıp işlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Erişilmesi zor yerleri 360 derece dönebilen başlığı ile temizleyebilir ve zahmetsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Boyunu dilediğiniz şekilde ayarlayabilir ve hafif tasarımı sayesinde kolaylıkla kullanabilirsiniz. Çoğu zemine uyumlu olan başlığa, istediğiniz bezi yerleştirip temizliğe başlayabilirsiniz. Yatak ve dolap altları, kalorifer peteği arası gibi ulaşılması güç yerlere rahatlıkla erişebilecek bir yapıya sahiptir.

  • Ayarlanabilir boyut
  • Farklı yüzeylere uygun
  • Hijyenik temizlik

Scotch Brite Temizlik Seti ile Temizlik Rahatlığı

Scotch Brite Temizlik Seti ile Temizlik Rahatlığı

Birçok alanda kullanılabilen yapısı ve hafif tasarımı sayesinde çoğu zemine uyum sağlar. Değiştirilebilir başlık bezi ile temizlik yapmak istediğiniz yere uygun bezi takarak uygulamaya geçebilirsiniz. Bu sil süpür seti parke, mermer, ahşap gibi pek çok zemine uyum sağlar ve erişilmesi zor noktalara erişerek işlerinizi kolaylaştırır. Zeminde olduğu gibi duvarda da kullanabilir ve silme işlemini yapabilirsiniz. Scotch Brite sil süpür set sayesinde kullan at şeklinde bezleri aparata yerleştirebilirsiniz. Bezler bir süre kullanıldıktan sonra işlevini yitirebilir. Bu ürünleri elde kullanmak ise bir hayli zahmetli ve yorucudur. Ev temizliğine hijyenik bir çözüm sunan bu ürün, elinizle uğraşmadan sadece aparata takıp silebileceğiniz ya da süpürmek istediğiniz yerde kullanabileceğiniz bir kolaylık sunar. Ayarlanabilir boyutu sayesinde kendi hizanıza getirebilir ve dilediğiniz gibi işinize dönebilirsiniz.

Erişilmesi Zor Yerlere Kolaylıkla Ulaşan Scotch Brite Set

Erişilmesi Zor Yerlere Kolaylıkla Ulaşan Scotch Brite Set

Seramik, cam, duvar hatta mobilya gibi sert yüzeylere kolaylıkla uyum sağlayan ürün, kuru ve ıslak temizlik için oldukça verimli bir tercihtir. Scotch Brite sil süpür temizlik sistemi kullananlar, kullanım kolaylığı ve değiştirilebilir bez başlığı sayesinde istediği hijyeni ve temizliği sağlayabilir. Yanında gelen 5 adet yedek elektrostatik kuru bezleri sayesinde temizliğe ara vermeden devam edebilirsiniz. Ulaşılması zor yerlere erişerek müşteriye rahatlık sağlar. Kullan at bezleri işiniz bittiğinde yıkayıp yine kullanabilir ya da çıkarıp yerine yenisini takabilirsiniz. Scotch Brite sil süpür temizlik sistemi fiyat performans açısından oldukça avantajlı bir üründür. Toz, leke, saç birikintisi gibi sorunların üstesinden rahatlıkla gelebilir. 360 derece dönen başlığı ve hafif tasarımı sayesinde dip köşelere erişmenizde size yardımcı olurken ıslak ve kuru zemini dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Bütçe Dostu Fiyatı ile Scotch Brite Sil Süpür Temizlik Seti

Bütçe Dostu Fiyatı ile Scotch Brite Sil Süpür Temizlik Seti

Fiyat performans konusunda üstün bir başarı sergileyen temizlik seti sizi masraftan kurtararak işlerinizi kolaylaştırır. Yüksek kaliteye sahip sopası ve başlığı ile uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir. Yanında gelen yedek bezlerini ister kullanabilir ister kendi bezinizi başlığa geçirebilirsiniz. Kuru elektrostatik yedek bezleri sayesinde dilediğiniz zemin ve yüzeyde güvenle kullanabilirsiniz. Sizi zahmetli işlerden kurtararak rahat bir deneyim elde etmenizi sağlayan Scotch Brite sil süpür temizlik sistemi yorumları, ürün hakkında bilgi verici olabilir ve yorumları okuyarak set hakkında merak ettiklerinizin cevabını bulabilirsiniz. Hijyenik ve aynı zamanda ekonomik bir temizlik seçeneği arıyorsanız bu ürün sizin için iyi bir tercihtir. Müşteriye hızlı ve rahat bir temizlik sunan Scotch Brite sil süpür set fiyatı oldukça ekonomiktir. Siz de bu temizlik setine Trendyol’dan ulaşabilir ve sahip olabilirsiniz.