Scooter Kadın Lacivert Ayakkabı

499,99 TL
Beden:
36
37
38
39
40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Scooter Kadın Lacivert Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markastok Satıcı Ünvanı: ÇETİN FAMİLY TEKSTİL GIDA PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0245001305500027 Vergi Kimlik Numarası: 2450013055
    Bu ürün Markastok tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Marka : Scooter model : Su geçirmez ayakkabı sezon : Sonbahar/kış materyal : Su geçirmez tekstilkapama bilgisi : Bağcıklı taban bilgisi : Kauçukteknoloji : Watertight (asla su geçirmez, nefes alır) watertight özellikli ürünler tüketicinin maksimum ayak sağlığı için geliştirilmiştir, dış yüzeyinde kullanılan derinin doğal özelliği korunarak koşullar ne olursa olsun su geçirmesini önleyen bir teknolojiyle üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Tekstil
  • Kumaş Teknolojisi Su Geçirmez
  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Özellik Soğuk Hava İçin
  • Renk Lacivert
  • Taban Kauçuk
  • Spor Türü Trekking
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Ek Özellik Su Geçirmez

Yıkama Talimatları

  • type 4
Geri Bildirim Ver

Scooter Kadın Lacivert Ayakkabı ile Şık Kombinler

Renginin her tondan renk ile olan uyumu ilk akla gelen en önemli özelliktir. Konforu ve estetiği aynı anda kullanıcıları için sağlayan bir ürün olmaktadır. Ayak taban kısmını tam olarak kavrayan taban özelliği sayesinde yürüyüş keyfinin en son noktada yaşaması mümkün olacaktır. Değişen mevsim koşullarından daha az etkilenebilecek yapıda oluşu özellikle dikkat edilen unsurlardandır. Kışın soğuk havada ya da yazın sıcak günlerinde en konforlu müşteri deneyimi yaşatmak üzere tasarlanmaktadır. Ergonomik ve ortopedik yapıda olabilmektedir. Bu yapısı ile uzun süreli kullanımlarda en rahat yürüyüş deneyimini sağlayabilmektedir.

  • Kolay uyumlu rengi
  • Estetik duruşu
  • Su geçirmez yapısı

Scooter Kadın Lacivert Ayakkabı Özellikleri

Scooter Kadın Lacivert Ayakkabı Özellikleri

İlk olarak mevsim koşullarından etkilenmeyen sus geçirmez yapısı bahsedilmesi gereken ilk akla gelen önemli taraftır. Her mevsim ve her koşulda korunaklı ve konforlu kullanım sağlamayı amaçlayan üretim şekli ve yapısı sayesinde güvenilirliğe ek estetik görüntüsü ile de kullanıcıları tarafından tam puan almaktadır. Bağcıklarındaki doku kalitesi ve kauçuk taban sayesinde yoğun kullanımlarda dahi kullanıcı sağlığını destekleyen bir üründür.

Scooter Kadın Lacivert Ayakkabı Kullanımı

Scooter Kadın Lacivert Ayakkabı Kullanımı

İlk olarak mevsim koşullarından etkilenmeyen sus geçirmez yapısı bahsedilmesi gereken ilk akla gelen önemli taraftır. Her mevsim ve her koşulda korunaklı ve konforlu kullanım sağlamayı amaçlayan üretim şekli ve yapısı sayesinde güvenilirliğe ek estetik görüntüsü ile de kullanıcıları tarafından tam puan almaktadır. Birden fazla kullanıcı merkezli üretim yapılmış özelliğinin yanında en önemli özelliği Scooter kadın lacivert ayakkabı su geçirmez tasarımı olup ilkbahar ve sonbahar yağmurları kışın karlı günleri için vazgeçilmez olacaktır. Yol üzerinde karşılaşılabilecek toprak ya da taşlı zeminlerde basılan noktada tam ağırlık sağlayarak kaymaların önüne geçebilmektedir. Elbette kullanım şartlarına uygun hareket kabiliyeti önemli olmaktadır. En iyi müşteri deneyimini her hali ile yaşatmak üzere yapılan tasarımlar kullanıcı yorumların da olumlu değerlendirmeler almaktadır.

Scooter Kadın Lacivert Ayakkabı Yorumları ve Fiyatları

Scooter Kadın Lacivert Ayakkabı Yorumları ve Fiyatları

Yapılan sayısız kullanıcı yorumuna baktığımızda öncelikli durumun sipariş verildikten sonra ürününün kullanıcıya ulaştığı ilk an çok önemli olmaktadır. Paketleme ile ürünün hasarsız ulaşımıyla ilgili yapılan yorumlar ayrıntılı şekilde incelendiğinde olumlu olduğu görülmektedir. Özellikle özenli, titizlikle yapılmış paketleme sayesinde kullanıcıya ulaşan ürün, hem ilk elden görünüm açısından, hem hoş ve estetik görünmesi açısından iyi yorumları belirtiliyor. Gerek sipariş sürecinde yaşaman alışveriş deneyiminin konforu gerek alışveriş yaptıktan sonra ürünün kullanıcısına ulaştıktan sonraki karşılaşılan paketleme koşullarının yeterliği gerekse ürünün satışı sağlanan şekli ile kullanıcıya ulaşması olumlu yorumlar belirtiliyor. Yapılan yorumlar hem dış tasarım hem de kalite ile ilgili oldukça iyi değerlendirmeler ile yeni bir ürün sipariş etmek isteyen tüketicileri desteklemektedir. Bir ihtiyaç malzemesini satın almadan önce daha önce o ayakkabıyı satın almış kişilerin yaptığı yorumlardan faydalanmak destekleyici olabilir. Siz de bu ürüne indirimli uygun fiyat avantajları ile Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.