Scitec Nutrition Whey Professional Whey Protein 920 gr

1.133 TL
(35,41 TL / servis)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Scitec Nutrition Whey Professional Whey Protein 920 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Supplementler Satıcı Ünvanı: DİKEY VİTAMİN KOZMETİK VE GIDA TAKVİYELERİ PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0296040886600010 Vergi Kimlik Numarası: 2960408866
    Bu ürün Supplementler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Scitec Professional Whey Protein 0.92 Kg AçıklamasıScitec Whey Professional Nedir? Scitec Whey Professional, yüksek kaliteli konsantre whey proteini ve izole whey proteini karışımından oluşur. Avrupa'nın en Whey protein ürünlerinden biri olan Scitec Whey Professional, özel geliştirilmiş içeriği ile sporcuların günlük protein ihtiyacını karşılamaya destek olur. Protein kas kütlesinin artışına ve korunmasına katkıda bulunur. Aynı zamanda protein, normal kemiklerin korunmasına yardımcı olur. Scitec Whey Professional'ın bir diğer artısıysa, etkili amino asitler ile zenginleştirilmiş içeriğe sahip olmasıdır. Farklı aroma seçenekleri* ile kullanıcılarına keyifli tüketim imkanı sunar. Bu ürünün besin değerleri ve servis sayıları, aromalarına göre farklılık gösterebilir. İçerik tablosu, çikolata aroması baz alınarak hazırlanmıştır. Scitec Whey Professional'ın Dikkat Çeken Özellikleri: - Konsantre ve izole whey proteinleri karışımından oluşan %100 Whey Proteini - %23 oranında BCAA - Düşük şeker ve yağ oranı - Ek olarak ilave edilmiş 1300mg değerinde amino asit içeriği * 100mg Lösin * 210mg Glutamin * 990mg TaurinBaşlangıç SeviyesiAntrenmanlardan hemen sonra 1 servis (1 ölçeğin 3/4'ü) 250 mL su ya da süt ile karıştırarak tüketinizOrta SeviyeAntrenmanlardan hemen sonra 1 servis (1 ölçeğin 3/4'ü) 250 mL su ya da süt ile karıştırarak tüketiniz. Sabah kalktıktan hemen sonra 1 servis 250 mL su ya da süt ile karıştırarak tüketiniz.İleri SeviyeAntrenmanlardan hemen sonra 1 servis (1 ölçeğin 3/4'ü) 250 mL su ya da süt ile karıştırarak tüketiniz. Sabah kalktıktan hemen sonra 1 servis 250 mL su ya da süt ile karıştırarak tüketiniz.Scitec Whey Professional Whey Protein 920 Gr Pozitif Yorumlar%23 BCAA,Amino asit ilaveliScitec Whey Professional Whey Protein 920 Gr Bunları İçermezAspartam, Domuz Katkı Maddesi, Et Ürünü, Gdo, Koruyucu Madde, Renklendirici Boya Yaş Aralığı:21 Yaş Altı,21-39 Arası,40 Üstü Cinsiyet:Erkek,Kadın Hedef:Kas Kütlesi İçerik Tipi:Toz Etken Maddeler:Whey Protein

Ürün Özellikleri

  • Aroma Çikolatalı
  • Servis 32
  • Gramaj 501-999 gr
Geri Bildirim Ver

Scitec Nutrition Whey Professional Whey Protein 920 gr

Spor yapanlar veya vücut geliştiriciler için beslenme oldukça önemlidir. Spor sırasında gücü tam bir şekilde elde edip gelişmek için protein önemli bir rol oynar. Ancak bazen beslenme düzeninde ihtiyacınız olan proteini yeterince alamayabilirsiniz. Bir gıda takviyesi niteliğinde olan Scitec Nutrition Whey Professional Whey protein 920 gr ihtiyacınız olan proteini sağlar. Kaslara gerekli gücü sağlamak için vücuttaki proteini kullanan sistem, yeterince alınmadığında güçsüz hissettirebilir. Bu ürün, spor salonunda çalışırken tam performans elde etmenize yardımcı olur. Özellikle ağır spor yapan kişilerin vücudu antrenman sonrası yıpranan kas liflerini onarmak için proteinden yararlanır. Günlük alınması gereken bu miktar yeterince alınmadığında onarım gecikir. Bu gıda takviyesi sayesinde hızlı bir şekilde güçlü formunuza geri dönebilirsiniz.

  • Yüksek kaliteli protein değeri
  • Doğal gıda takviyesi
  • Sporcu dostu

Scitec Whey Kalitesi ile Protein Tozunun Yenileyici Gücü

Scitec Whey Kalitesi ile Protein Tozunun Yenileyici Gücü

Vücut geliştiricilerin kas kütlesini büyütmek ve kaslara hacim kazanmak için günlük alması gereken yoğun bir protein miktarı vardır. Yüksek kalite konsantre protein içeriği ile bu ürün sayesinde istediğiniz gıda takviyesini sağlayabilir ve antrenmanınızı doğru bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Günlük besin ihtiyacını almak zaman zaman zor olabilir. Özellikle sporcuların bu besin ihtiyacını karşılamak için fazla yemek yemesi gerekebilir. Ancak masraflı ve bir hayli zor olabilen bu alışkanlık bünyeden bünyeye farklı tepkiler gösterebilir. Gıda takviyesi almanız gerektiği durumlarda ise Scitec Whey Professional Whey protein 920 gr size tam destek sağlar. Peynir altı suyunun ayrılmasından elde edilen bu ürün tamamen doğaldır. Laktoz içeren bu toz, süt ürünlerine alerjisi olanlar tarafından dikkatle tüketilmelidir. Talimatlara uygun tüketildiği takdirde fiziksel egzersizden sonra kaybettiğiniz enerjiyi kolayca geri kazanabilirsiniz.

Yüksel Kaliteli Scitec Nutrition Whey ile Doğru Egzersiz

Yüksel Kaliteli Scitec Nutrition Whey ile Doğru Egzersiz

Ürün yüksek amino asit değerleri ile ön plana çıkar. Peynir altı suyunun proteini, lösin, izolösin ve valin gibi yüksek değerlere sahip bu toz spor öncesi ve sonrası kullanıma uygundur. Spor öncesi egzersizden tam performans almak için ihtiyacınız olan gücü sağlar ve sonrası için ise yıpranan kas liflerinin onarımını hızlandırır. Hızlı bir şekilde kan dolaşımına girerek kasları iyileştirmeye ve güçlendirmeye başlayan ürün sayesinde elde etmek istediğiniz formu ve görünümü elde edebilirsiniz. Kas inşa etmek isteyen vücut geliştiricileri için protein tozunun önemli bir yeri vardır. Çünkü kasların hacmini artırmak zahmetli ve zordur. Scitec Nutrition Whey proteini aşırıya kaçmadan düzenli kullanabilir, bu sayede kas kütlenizi hızlı bir şekilde büyütebilirsiniz. Ürünün müşteri yorumlarını okuyarak bilgi sahibi olabilir ve merak ettiğiniz soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Ekonomik Fiyatı ile Scitec Whey Protein Gıda Takviyesi

Ekonomik Fiyatı ile Scitec Whey Protein Gıda Takviyesi

Vücut geliştirmek oldukça zahmetli ve masraflı bir iş olabilir. Özellikle kasların hacmini büyütmek ve sporda güç elde için yoğun bir besin takviyesi gerekir. Dengeli ve ek gıda takviyesi olarak kullanıldığında herhangi bir zararı olmayan bu ürün, protein alımının yetersiz olduğu yerde bir destek olarak karşınıza çıkar. Vücuda ek takviye sayesinde hızlı ve büyük bir gelişim elde edebilirsiniz. Bu durumda ürünü kullanarak ihtiyacınız olan takviyeyi sağlayabilirsiniz. Sizi büyük masraflardan ve yoğun yemek tüketiminden kurtaran Scitec Nutrition Whey Professional Whey protein 920 gr fiyatı sahip olduğu özelliklere dikkat edilerek bütçe dostu olacak şekilde belirlenir. 18 yaş üstü kitleye hitap eden ürün, yaşlıların kullanımına da uygundur. Düzenli spor ve beslenme alışkanlığına uygun bu ürün, sizin için ideal olabilir. Siz de Trendyol’dan bu ürüne sahip olabilirsiniz.