Scholl Velvet Ayak Törpüsü Mavi Kit + Velvet 2'li Yedek

136,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Scholl Velvet Ayak Törpüsü Mavi Kit + Velvet 2'li Yedek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermo Sipariş Satıcı Ünvanı: NAİL AKÇAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Vergi Kimlik Numarası: 0190192500
    Bu ürün Dermo Sipariş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Scholl Elektronik Ayak Törpüsü + 2li Yedek Başlık Ayaktaki ölü hücrelerden kurtulmanıza imkan sağlar. Scholl Elektronik Ayak Törpüsü + 2li Yedek Başlık Özellikle ayak topuklarındaki sertleşmelerde etkilidir. Ayaklarınıza yumuşaklık sağlar ve ayakları diğer bakım aşamalarına hazırlar. Ayaklarınızda istediğiniz yumuşaklığı sağlayana kadar, uygulamayı devam ettirebilirsiniz. Scholl Elektronik Ayak Törpüsü + 2li Yedek Başlık Sadece kendi uygulama başlığı ile kullanılır. Temizliği son derece kolaydır. Scholl Elektronik Ayak Törpüsü + 2li Yedek Başlık Kuru deride uygulanması önerilir. Aynı bölgede 3-4 saniyeden uzun uygulama yapılmaz. Derinin tahriş olması durumunda, uygulama sonlandırılır. Ayaklarınızda dilediğiniz yumuşaklığı elde edince uygulamayı sonlandırabilirsiniz. Ayaklarınızdaki ölü hücrelerden ve sert derilerden kurtulmanıza yardımcıdır. Kullanım: Silindirin koruyucu başlığını çıkardıktan sonra, silindir başlığın tamamen yerine yerleşip yerleşmediği kontrol edilir. Gümüş renkli halka sola çevrilerek açılır ve silindir başlık sertleşmiş derilerin üzerinde hareket ettirilir. Çok bastırmadan kullanılması gerekir, aksi takdirde ürün durabilir. Ayağınızdaki hasar görmüş bölgenin sertliğine göre çok-orta veya az sert için tercih ettiğiniz başlığı takınız. Kullanmadan önce silindirin koruyucu bandını çıkarınız. - Gümüş renkli halkayı sola çevirerek cihazı açınız ve silindir başlığı sertleşmiş bölgenin üzerine hafif hareketlerle uygulayınız. Sadece kuru cilde uygulayınız. Aynı bölgeye 3-4sn den fazla uygulama yapmayınız. İşleminiz bittikten sonra gümüş halkayı sağa çevirerek cihazı durdurunuz. Cihazın Başlığı Nekadar Sürede Değiştirilmedir? Silindir başlığın etkinliğinin azaldığını hissettiğiniz zaman değiştiriniz. Bu ürünle birlikte sadece Scool Velvet smooth Micralumina silindir başlıklarını kullanınız. Cihazın Temizliği Nasıl Yapılmalıdır? Cihaz suya dayanıklı değildir. Yüzeyi temizlemek için silindir başlığı eject düğmesine basarak çıkarınız. Silindir başlığı yıkayınız ve kurulayınız.
Geri Bildirim Ver