Schnieder Schneider Apc 4'lü Akım Korumalı Priz

759 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Schnieder Schneider Apc 4'lü Akım Korumalı Priz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Beyaz Eşya Yedek Parçam Satıcı Ünvanı: BAŞAKŞEHİR SERVİS HİZMETLERİ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0144035232900014 Vergi Kimlik Numarası: 1440352329
    Bu ürün Beyaz Eşya Yedek Parçam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Schneider APC 4'lü Akım Korumalı Priz MODEL KODU: P43B-RS Giriş Frekansı 50 Hz Giriş Gücü 2300.0Watt Darbe Gerilim Koruma Derecesi 918Jul BOYUTLARI yükseklik 27.6cm genişlik 5.6cm derinlik 4.0cm Net ağırlık 0.14kg Çalıştırma sıcaklığı 0 - 40 °C İşleyiş Bağıl Nemi 0 - 95 % İşleyiş Yüksekliği 0-15000metre Depolama Sıcaklığı -15 - 45 °C Depolama Bağıl Nemi 0 - 95 % Depolama Yüksekliği 0-15000metre Bu ilan BizimHesap.com ile yayınlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Elektrik Prizi
Geri Bildirim Ver

Schnieder Apc 4'lü Akım Korumalı Priz P43B-RS

Schnieder Schneider Apc 4'lü akım korumalı priz P43B-RS ürün seçeneği, elektriğin sıklıkla kullanıldığı günlük hayatta herkesin başvurduğu ürünler arasında yer alır. Günümüzde uzatma kablolarının ve grup prizlerin önemi yadsınamayacak derecede artmıştır. Elektronik aletleri çok daha güvenli ve uzun ömürlü kullanabilmek için ise akım korumalı priz modeline şans verebilirsiniz. Gün geçtikçe önem kazanan bu konu, akım korumalı priz seçeneğine olan ilgiyi de artmıştır. Akım korumalı priz Schneider ürün seçeneği, görünüş olarak diğer grup prizlerden farklı olmasa da içerdiği işlev bakımından farklıdır. Tüm bunların yanı sıra ürünün görünüşü de oldukça şıktır. Siyah görünüme sahip olan ürünün dört farklı girişinin yanı sıra açma kapama tuşu da bulunur. Bu sayede kolayca açıp kapatabilir, özellikle geceleri güvenlik sağlayabilirsiniz.

  • Giriş Gücü 2300.0Watt
  • Yükseklik 27.6cm, Genişlik 5.6cm, Derinlik 4.0cm
  • Net ağırlık 0.14 kg

Ayrıcalıklarıyla Akım Korumalı Priz Schneider 4’lü

Ayrıcalıklarıyla Akım Korumalı Priz Schneider 4’lü

Schnieder Schneider Apc 4'lü akım korumalı priz indirim ürün modelinin sahip olduğu özellikler onu seleflerinden ayırarak faydalı bir hale getirir. Sıradan prizlerin yanı sıra akım korumalı priz modeli, elektrik akımının dalgalandığı ve aniden değişebildiği gibi durumlarda takılı olan cihazların bundan zarar görme olasılığını en aza indirir. Akım korumalı priz modeli ile fazladan masraflardan kolaylıkla kaçınabilirsiniz. Bilhassa da sık sık elektrik kesintisi yaşanan bir bölgede yaşıyorsanız ya da bulunduğunuz bölgede çok sık gök gürültülü sağanak yağış oluyorsa burada akım korumalı priz modelinden faydalanabilirsiniz. Schneider Electric Apc 4 çıkışlı akım korumalı priz ürün seçeneği sayesinde devamlı olarak fişe takılı olan ve çalışır halde kalan elektronik aletlerinizi koruyabilirsiniz. Bilgisayar, monitör, buzdolabı, çamaşır makinesi gibi cihazlar, ani elektrik yükselmelerinde kısa devre yapabilir ve bozulabilir.

Akım Korumalı Priz Schneider 4’lü Özellikleri

Akım Korumalı Priz Schneider 4’lü Özellikleri

Schnieder Schneider Apc 4'lü akım korumalı priz özellikleri bilhassa yüksek voltajı önleyebilmek üzerine tasarlanmıştır. Ürün, dalgalanma ve gürültülere karşı da koruma sağlamasıyla dikkat çekicidir. Ani yüksek voltajlar ile zarar gören cihazları yenilemek çok masraflı ve zarar verici olabilir. Bunu yapmak yerine akım korumalı priz modelinden faydalanmayı tercih edebilirsiniz. Schnieder Schneider apc 4'lü akım korumalı priz kampanya ürününün net ağırlığı 0.14 kg’dır. Giriş frekansı 50 Hz olan ürün seçeneğinin giriş gücü ise 2300.0Watt olarak tespit edilmiştir. Bunun yanı sıra darbe gerilim koruma derecesi de 918Jul olarak ölçülmüştür. Öte yandan ürünün boyutları da oldukça kompakt olduğunu gösterir. Yüksekliği 27.6 cm olan ürünün genişliği 5.6 cm, derinliği ise 4.0 cm olarak ölçülmüştür. Akım korumalı priz modeli kaliteli özelliktedir.

Akım Korumalı Priz Schneider 4’lü Yorumları

Akım Korumalı Priz Schneider 4’lü Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan Schnieder Schneider Apc 4'lü akım korumalı priz yorum ve görüşleri incelendiğinde söz konusu ürün modelinin ne denli faydalı olduğu rahatlıkla görülebilir. Akım korumalı priz modelinin içerisinde kendine özel bir sigortası ve ekstra bileşenleri bulunur. Çeşitli bileşenlere sahip olan priz, var olan voltajı azaltmaya ve cihaz dayanıklılığını artırmaya yardımcı olacak biçimde tasarlanmıştır. Bu anlamda priz içindeki bileşenler oldukça kuvvetli niteliktedir. Cihaz içindeki sigorta ise voltajdan anormal akım çekilirse atacaktır. Ancak sigorta bozulursa değiştirmesi zor olduğundan prizin değiştirilmesi gerekir. Söz konusu ürün seçeneği oldukça dayanıklı olup değiştirilmeye gerek duymaz. Schnieder Schneider Apc 4'lü akım korumalı priz satın al işlemi yaparak kaliteli ve dayanıklı bir ürün sahibi olabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.