SCHMILTON Voleybol Dizliği Dizlik Kaleci Dizliği

199 TL
Beden: L
L
M
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
400 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
197,01 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

SCHMILTON Voleybol Dizliği Dizlik Kaleci Dizliği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DAVSPOR Satıcı Ünvanı: VOLKAN ÖZOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7040485563
    Bu ürün DAVSPOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • M BEDEN 40-52 kg arası L BEDEN 100kg kadar Üst yüzey: Dikişli sünger kaplama Arka yüzey: Elastik kumaş

Ürün Özellikleri

  • Spor Branşı Voleybol
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

SCHMILTON Voleybol Kaleci Dizliği

Spor yaparken sakatlıklara karşı vücudun hassas bölgelerini korumak gerekir. Bu amaçla, antrenmanlarda en çok kullanılan sporcu ekipmanlardan birisi dizliktir. Schmilton voleybol kaleci dizliği ile olası darbelerden korkmadan egzersiz yapabilirsiniz. Dizlik, bedenin en hassas bölgelerinden biri olan dizleri darbelere karşı korur. Bu ürün sayesinde yere düşmekten endişe etmeden tüm enerjinizi daha iyi bir performansa harcayabilirsiniz. Schmilton dizlik, hareket kabiliyetini artırırken kasları da ısıtarak korur. Bu sayede yanlış atılan bir adım sonrasında yaşanabilecek incinmelerle ilgili düşünmenize gerek kalmaz. Ürünü yalnızca spor yaparken değil, dizlerinizi korumanız gereken bütün aktivitelerde kullanabilirsiniz. Dilerseniz üründen dizlerinizin iyileşme süreçlerinde de faydalanabilirsiniz. Evde egzersiz ya da yoga pratikleri yaparken Schmilton voleybol kaleci dizliğine güvenebilirsiniz. Bu kullanışlı ürünün özellikleri şu şekildedir:

  • Renk: Siyah
  • Beden: M ve L
  • Materyal: Elastik kumaş

SCHMILTON Voleybol ve Kaleci Dizliği Özellikleri Nelerdir?

SCHMILTON Voleybol ve Kaleci Dizliği Özellikleri Nelerdir?

Schmilton voleybol kaleci dizliği, elastik kumaştan üretilmiştir. Bu sayede dizi ve alt uyluğu güzelce sarar. Kasların ısınmasına ve korunmasına yardımcı olur. Siyah renkli sade tasarımı ile tüm antrenman kıyafetlerinize uyumlu sağlar. Böylece farklı zevklere sahip birçok kullanıcıya hitap edebilir. Sünger kaplama ile dokunan dikişli üst yüzeyi sayesinde dizleri darbelere karşı korurken kasların da zarar görmesine engel olur. Ürün, takım sporları yapanların ve profesyonel sporcuların kullanımına uygun bir şekilde tasarlanmıştır. Schmilton voleybol kaleci dizliği, rakiplerden alabileceğiniz darbelere karşı etkilidir. Antrenmanlar sonrasında yaşanabilecek kas ağrılarının önüne geçer. Ayrıca evde yapılan egzersizlerde, spor matı üzerinde ya da aletli salonlarda rahatlıkla kullanılabilir. Bu tarz aktivitelerde bedeni koruduğu için hareketlerinize daha fazla odaklanabilirsiniz.

SCHMILTON Voleybol Dizliği Kaç Kiloya Kadar Uygundur?

SCHMILTON Voleybol Dizliği Kaç Kiloya Kadar Uygundur?

Schmilton voleybol kaleci dizliği, çeşitli fiziksel özelliklere uyumlu olacak şekilde üretilir. Bu dizliğin iki farklı bedeni bulunur. Medium bedeni, 40-52 kilo aralığı için kullanıma uygundur. Bu sayede, yetişkinlerle birlikte genç sporcuların ve öğrencilerin de her zaman yanlarında taşıyacağı bir ekipmanı olabilir. Schmilton voleybol kaleci dizliğinin large ölçüsü ise 100 kiloya kadar kullanılabilir. Bu ürün, M ya da L ölçüsü fark etmeksizin tam koruma sağlamayı hedefler. Özellikle vücut ağırlıkları, bedenin alt bölümünde yoğunlaşmış olan kişilerin kullanımına uygunken 40 kilodan küçük çocukların anatomisine göre değildir. Elastik ve süngerli yapısıyla dizin şekline kolaylıkla uyum sağlayabilir. Schmilton voleybol kaleci dizliği yorumlarında gerçek kullanıcılar, kendi bedeninize uygun olan ürünü almanızı tavsiye ederler.

SCHMILTON Voleybol Dizliği Etkili Koruyuculuk Sağlar mı?

SCHMILTON Voleybol Dizliği Etkili Koruyuculuk Sağlar mı?

Schmilton voleybol kaleci dizliği, işlevsel ve verimli bir uygulama sağlamak üzere tasarlanmıştır. Fiziksel aktiviteler esnasında, hareket kabiliyetini artırmayı hedefler. Elastik ve süngerli yapısı sayesinde, yere düşme ve çarpma gibi beklenmeyen kazalarda dizlerinizi korur. Kaliteli materyallerle üretilen bu sportif ekipman hem profesyonel hem de amatör sporcular tarafından tercih edilebilir. Evde yoga yaparken mat kullanmadığınız zamanlarda dizlerinizin yara almasını ve morarmasını önler. Voleybol ve basketbol gibi hararetli ve kıyasıya mücadele içinde bulunulan takım sporlarında hamle kapasitesini arttırabilir. Schmilton voleybol kaleci dizliği, dirsek dirseğe yapılan çarpışmalarda kaslarını etkin bir şekilde korur. Bu sayede daha güvenli ve daha etkili bir oyun sergilenebilir. Kullanım esnasında kasları ısıtarak sakatlıkların önlenmesine yardımcı olur. Kasları boydan boya kavrayarak zeminle temas edilmesi gereken durumlarda üstün bir koruma gücüne sahiptir. Ürüne uygun fiyat avantajlarıyla Trendyol ile sahip olabilirsiniz.