Schafer Prozitrus Narenciye Sıkacağı - 1 Parça - Inox

1.009,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
1.048,50 TL1.009,90 TL
12 saat 35 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.055 TL
2 saat 35 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
12 saat 35 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.279 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Schafer Prozitrus Narenciye Sıkacağı - 1 Parça - Inox

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bayev Satıcı Ünvanı: BAYEV DAYANIKLI TÜKETİM MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0159002067700018 Vergi Kimlik Numarası: 1590020677
    Bu ürün Bayev tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün İçeriği: 85 W Motor Gücü Paslanmaz Dış Gövde Paslanmaz Çelik Filtre Büyük ve Küçük Sıkma Topu Açık ve Kapalı Konumda Kullanılabilen Musluk Kablo Sarma Yuvası Tüm ürünlerimiz 2 Yıl SCHAFER garantisi altındadır Ürün Destek Hattı: 444 20 63 ÜRÜN SIKMA TOPLARI İÇ İÇE GEÇMİŞ ŞEKİLDEDİR EKSİK SEVK EDİLMEMEKTEDİR KONTROL SAĞLAMANIZI RİCA EDERİZ.

Ürün Özellikleri

  • Model Narenciye Sıkacağı
  • Renk Beyaz
  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Sürahi Kapasitesi 0-250 L
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Schafer Prozitrus 1 Parça Inox Narenciye Sıkacağı

Narenciye sıkacağı, meyvenin içini parçalayarak narenciye ve sebzelerden meyve suyu çıkaran bir mutfak aletidir. Manuel veya elektrikli olarak tasarlanan modelleri mevcuttur. Manuel model daha fazla efor gerektirir. Meyveleri kol gücü kullanarak sıkmanız gerekir. Bu durum da çok fazla zaman ve enerji kaybına sebep olur. Elektrikli meyve sıkacağı ise size zamandan ve efordan tasarruf ettirir. Elektrikli bir meyve sıkacağı seçerken dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar vardır. Kullanım amacı, yapı materyali, temizleme kolaylığı, sökme ve takma kolaylığı, meyve suyunun kalitesi ve posa ekstraksiyonu gibi hususların beklentilerinizi karşılaması gerekir. Schafer Prozitrus İnox elektrikli narenciye sıkacağı tam olarak bu özellikleri barındıracak şekilde tasarlanıp geliştirilmiştir.

  • Motor Gücü: 85 W
  • Dış Gövde ve Çelik Filtre: Paslanmaz
  • Sıkma Topu: Küçük ve Büyük

Schafer Prozitrus Narenciye Sıkacağının Özellikleri Neler?

Schafer Prozitrus 1 Parça Inox Narenciye Sıkacağı Fiyat

QuickClean teknolojisi ile portakal, nar ve limon gibi narenciyeleri sıkmak için özel olarak tasarlanan Schafer Prozitrus İnox elektrikli narenciye sıkacağı, çeşitli özelliklere sahiptir. Öncelikli olarak ürün, geniş bir iç hacme sahiptir. Genişletilmiş iç hacim sayesinde posa kabını temizlemeden tek seferde 1.5 litre meyve suyu sıkabilirsiniz. Böylece tek seferde birkaç kişilik veya uzun süre tüketilebilecek kadar meyve suyu hazırlamış olursunuz. İkinci olarak narenciye sıkacağı 500W motor gücüne sahiptir. Schafer Prozitrus narenciye sıkacağının güçlü motoru sayesinde sert meyveleri dahi seri bir biçimde sıkarak meyve suyu yapımında kullanabilirsiniz. Schafer İnox elektrikli narenciye sıkacağının açık ve kapalı şekilde kullanılabilecek bir musluğu vardır. Bu sayede narenciye sıkacağı, kaza sonucu düşse bile meyve suyunuz yere dökülmez.

Schafer Prozitrus Narenciye Sıkacağı Kullanışı Güvenli mi?

Schafer Prozitrus 1 Parça Inox Narenciye Sıkacağı Fiyat

Schafer Prozitrus İnox elektrikli narenciye sıkacağının kullanımı güvenlidir. Ürünün kablo sarma yuvası vardır. Bu özellik sayesinde kullanım sonrasında oluşabilecek ufak tefek kazaların önüne geçilebilir. Ürün, zamandan ve efordan tasarruf etmenizi sağlarken aynı zamanda şık tasarımı sayesinde mutfağınızın dekorasyonuna olumlu bir etkide bulunur. Kullanıcının rahatlığı ve pratik bir çalışma prensibi benimsenerek geliştirilmiş olan ürünün birçok kullanışlı özelliği bulunur. QuickClean teknolojisi sayesinde cihazın içerisinde biriken posaları kolay bir biçimde temizleyebilirsiniz. Entegre posa kabı ve ürünün parçalarının girintisiz yüzeyi sayesinde sevdiğiniz içeceği hazırladıktan sonra temizlik sırasında efor harcamak zorunda kalmazsınız. Güvenli bir kullanıma sahip olan ürün sağlıklı ve enerji verici içecekler hazırlamak isteyen kullanıcılar için idealdir.

Schafer Prozitrus Narenciye Sıkacağı Kaliteli midir?

Schafer Prozitrus 1 Parça Inox Narenciye Sıkacağı Fiyat

Schafer markası tüketici odaklı bir firmadır. Bu nedenle müşterilerinin gereksinimlerini dikkate alır. Ürünlerini kullanıcıların isteklerini karşılayacak özellikleri barındıracak bir tasarım anlayışıyla dayanıklı ve kaliteli olarak üretir. Schafer Prozitrus İnox elektrikli narenciye sıkacağı, markanın uzun yıllar boyunca kazandığı tecrübelerin sonucudur. Dolayısıyla, Schafer Prozitrus kaliteli bir narenciye sıkacağında aranan tüm teknolojileri barındırır. Gövde yapısı ve tasarımı sayesinde şık bir görüntü yaratır. Tavsiye edilen şekilde temizlendiğinde ilk günkü kalitesini uzun süre boyunca korur. Sebze ve meyvelerin içerisindeki suyu maksimum orandan sıkar ve malzemelerinizi ekonomik bir şekilde kullanmanıza olanak sağlar. Sıkacağın filtre malzemesi paslanmaz çelikten üretilmiştir. Bu, ürünün uzun ömürlü olmasına imkân tanır. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Schafer Prozitrus narenciye sıkacağı yorumlarını inceleyerek sağlıklı ve lezzetli içeçekleri pratik bir şekilde hazırlamanıza imkân tanıyacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.