Schafer Oskar Elektrikli Cezve Kahve Makinesi Rosegold

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Schafer Oskar Elektrikli Cezve Kahve Makinesi Rosegold

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evlik Satıcı Ünvanı: EVLİK PORSELEN HALI YIKAMA İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0382002515200019 Vergi Kimlik Numarası: 3820025152
    Bu ürün Evlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Schafer Oskar Elektrikli Cezve Kahve Makinesi Ürün Özellikleri
  • 800 W Isıtma Gücü 300 Ml (3-4 Fincan) Kahve Yapabilme Kapasitesi Paslanmaz İnox Hazne Gizli Rezistans 360 Derece Dönebilme Özelliği Susuz Çalışmayı Önleyen Emniyet Sistemi

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Fincan Kapasitesi 3 Fincan
  • Sesli İkaz Yok
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Taşma Emniyeti Yok
  • Materyal Çelik
  • Damlama Emniyeti Yok
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Renk Pembe
  • Özel Pişirme Modu Yok
  • Cezve Malzemesi Çelik
  • Otomatik Su Alımı Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Schafer Oskar Rosegold Elektrikli Cezve - Kahve Makinesi

Schafer Oskar elektrikli cezve kaliteli, kullanışlı, ekonomik ve şık tasarımlı olduğu için sıklıkla tercih edilen ve satın alınan bir üründür. Markanın en sevilen modellerinden biri olan Oskar, fiziksel görünümü ile de kullanıldığı mutfaklara şıklık kazandırır. Ev ve iş yerlerinde kahve pişirme işlemini kolay, hızlı ve pratik hâle getirir. Schafer Oskar elektrikli cezve kahve makinesi rosegold rengiyle de mutfak dekorasyonunun en önemli parçalarından biri olabilir. Yüksek ısıtma gücüne sahip olan Oskar kahve makinesi, çok hızlı bir şekilde pişirim yapar, kahveler kısa sürede içmeye hazır hâle gelir. Emniyetli ve güvenli bir modeldir. Ürün ayrıca hem fiziksel hem de elektronik aksam bakımından yüksek kaliteye ve dayanıklılığa sahiptir.

  • Kapasite: 300 ml (3-4 fincan)
  • İç Hazne: Paslanmaz çelik, gizli rezistans
  • Renk: Pembe (Rosegold)

Schafer Oskar Kahve Makinesinin Özellikleri Nelerdir?

Oskar Elektrikli Cezve Kahve Makinesi Rosegold Fiyat

Schafer Oskar kahve makinesi, kısa sürede lezzetli kahveler yapmaya olanak tanıyan bir üründür. 800 W ısıtma gücü vardır. Bu sayede kahveler hızlıca pişer ve kısa sürede hazır olur. İç haznesi son derece geniştir ve paslanmaz inox malzemeye sahiptir. Paslanmadığı için uzun ömürlü ve sağlıklı bir kullanıma olanak tanır. Ayrıca rezistansı gizlidir. Bu detay da ürünün daha güvenli bir şekilde kullanılmasını sağlamaktadır. Schafer Oskar elektrikli cezvenin 300 mililitrelik kapasitesi vardır. Bu kapasite yaklaşık 3 - 4 fincanlık kahve yapmak için kullanışlıdır. Tek seferde 3 fincan kahve yapmaya olanak tanıyan bu ürün, kalabalık olmayan ortamlar için oldukça verimlidir. Bununla birlikte hızlı çalışması ve yüksek performans göstermesi sayesinde arka arkaya birkaç defa kullanılarak daha fazla kahve de yapılabilir. Türk kahvesi yapımı için idealdir.

Schafer Oskar Kahve Makinesinin Kullanımı Pratik midir?

Oskar Elektrikli Cezve Kahve Makinesi Rosegold Fiyat

Schafer Oskar elektrikli cezve, pratik kullanım sunabilecek bir şekilde dizayn edilmiştir. Ergonomik tutma sapı sayesinde kullanım sırasında ele sıcaklık vermez ve rahatlıkla tutulur. Bu sayede olası kazaların yaşanma riski de en aza iner. Tek bir tuşla, kolay bir şekilde çalışır. Tuş açık konuma getirildiğinde çalışmaya başlar ve kullanımı tamamlandığında yeniden düğmesine basılarak kapatılabilir. Pratik özelliklerle donatılmış olan Schafer Oskar elektrikli cezvenin en önemli özelliklerinden biri de susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemidir. Bu sistem sayesinde içinde su yokken cihaz çalışmaz ve hem rezistansı hem de iç haznesi zarar görmez. Bir diğer kullanışlı özelliği de 360 derece dönebiliyor olmasıdır. Portatif tasarım, cihazı her konumda, her açıdan kullanabilmeye yardımcı olur. Ayrıca bağımsız bir şekilde kaldırılabilir ve içindeki kahve doğrudan fincana dökülebilir.

Schafer Oskar Kahve Makinesi Kaliteli midir?

Oskar Elektrikli Cezve Kahve Makinesi Rosegold Fiyat

Ürünü kullananlar tarafından yazılan Schafer Oscar kahve makinesi yorumları, kalite konusunda çok net fikirler vermektedir. Cihazı yorumlayan kullanıcıların büyük çoğunluğu ürünün kaliteli olduğunu söylemektedir. Bununla birlikte performansı ve çalışma hızı ile ilgili de son derece olumlu yorumlar bulunmaktadır. Dolayısıyla ürünü satın almadan önce yorumları incelemek, doğru bir karar vermek adına verimlidir.Schafer Oskar elektrikli cezvenin kalitesini belirleyen en önemli unsur üretici firmadır. Sektörün en önemli markalarından biri olan Schafer, ürettiği bu kahve makinesi ile de kalitesinin ne kadar yüksek standartlara sahip olduğunu göstermektedir. Cihazın güçlü ve dayanıklı bir fiziksel gövdesi vardır. Bununla birlikte iç kısımda yer alan elektronik aksamda da kaliteli materyaller kullanılmıştır. Her yönü ile kaliteli ve kullanışlı bir ürün olan Schafer Oskar elektrikli cezve ev, iş yeri ve ihtiyaç duyulan her alanda rahatlıkla kullanılabilir. Kalite konusunda şüphe uyandırmayan bu ürün, ekonomik satış fiyatı üzerinden gönül rahatlığıyla satın alınabilir.