Schafer Kitchenhouse Ekmek Kutusu 1 Parça Mürdüm

336 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Schafer Kitchenhouse Ekmek Kutusu 1 Parça Mürdüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evginler Ev Tekstili Satıcı Ünvanı: EVGİNLER EV TEKSTİLİ HALI KONFEKSİYON VE DEKORASYON ÜRÜNLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ardahan Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0382023042200017 Vergi Kimlik Numarası: 3820230422
    Bu ürün Evginler Ev Tekstili tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Schafer Kıtchenhouse Ekmek Kutusu Renk: Mürdüm Parça Sayısı: 1 En: 22cm Boy: 23cm Yükseklik: 36cm Ağırlık: 1.63 kg

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver

Schafer Kitchenhouse Ekmek Kutusu 1 Parça Mürdüm

Ekmek kutusu, ekmek ve unlu mamullerin korunması ve taze kalması için mutfakta tercih edilen bir üründür. Bu ürünler arasında Schafer Kitchenhouse ekmek kutusu 1 parça mürdüm 15559 modeli de yerini alır. Demir malzemeden üretilen ürün kalitesi ile dikkat çeker. Ürünü nemli bir bezle silebileceğiniz gibi elinizle yıkayarak da temizleyebilirsiniz. Kolay temizliğe sahip olan model bu özelliği ile pratik bir kullanım imkânı sağlar. Model masada veya tezgâh üzerinde, mutfağınıza farklı bir görünüm kazandırmak için sizlere yardımcı olur. Schafer Kitchenhouse ekmek kutusu 1 parça mürdüm modeli ergonomik yapısı ile ekmeklerinizin bayatlamasını önlemeye yardımcı olur. Mutfağınızın vazgeçilmez ürünleri arasında yerini alacak olan bu modele sahip olabilir, güvenle satın alabilirsiniz.

  • Renkli ve modern tasarım
  • Kaliteli demir malzeme
  • Kullanışlı hafif yapı

Schafer Kitchen House Mürdüm Ekmek Kutusu Özellikleri

Schafer Kitchen House Mürdüm Ekmek Kutusu Özellikleri

Ekmeklerin uzun süre bayatlamadan ve bozulmadan kullanılması için korunması gerekir. Bu korumayı sunacak ve ekmeklerin taze kalmasını sağlayacak ürünlerden biri de Schafer Kitchen house ekmek kutusu modelidir. Schafer ekmek kutusu ürününün eni 22, boyu 23, yüksekliği ise 36 cm’dir. Ürünün ağırlığı ise 1.63 kg’dır. Hafif tasarıma sahip olan model mutfağınızda yer kaplamadan kullanım imkânı sunar. Modelin mürdüm rengi ve şık tasarımı avantaj sağlayan özellikleri arasında yer alır. Ürünü günlük kullanımda tercih edebileceğiniz gibi özel günlerde de sofralarınıza farklılık kazandırmak için tercih edebilirsiniz. Geniş iç hacme sahip olan kutu ekmeklerinizi korumanızda sizlere kolaylık sağlar. Ekmeklerin taze kalmasını sağlayacak bu ürüne sahip olarak avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Dilerseniz ürünü satın alarak ekmeklerinizi güvenle muhafaza edebilirsiniz.

Schafer Kitchen House Mürdüm Ekmek Kutusu Avantajları

Schafer Kitchen House Mürdüm Ekmek Kutusu Avantajları

Ekmeklerini korumak için kullanım sağlayacağınız Schafer Kitchenhouse ekmek kutusu ürününün birçok avantajlı özelliği bulunur. Mürdüm renge sahip model, mutfakta vazgeçilmez ürünleriniz arasında yerini alır. 1.63 kg olan ürün hafif tasarımı ile rahat taşınma konforu sunar. Dikkat çeken rengiyle beğeni toplayan model uzun yıllar görünümünü korur. Modelin sahip olduğu dayanıklı malzemesi sayesinde uzun süre kullanım sağlanır. Aynı zamanda kolay temizlenme özelliği ile de ürün avantaj sağlar. Model sade tasarımı ve kullanışlı tasarımıyla mutfağınızda kolaylık sağlar. Mürdüm renge sahip olan kutu şıklığı da beraberinde getirir. Schafer Kitchenhouse ekmek kutusu 1 parça mürdüm kullananlar ürünün mürdüm renginden ve tasarımından memnuniyet duyarlar. Yapılan birçok yorum ve öneriden yola çıkarak ürünle ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu yorumlar ile karar verme aşamasını kolaylaştırarak ürüne sahip olabilirsiniz.

Schafer Kitchen House Ekmek Kutusu 1 Parça Mürdüm Fiyatları

Schafer Kitchen House Ekmek Kutusu 1 Parça Mürdüm Fiyatları

Schafer marka bu kutu; ekmeklerinizi taze tutmak için kullanacağınız pratik bir modeldir. Ekmekliğin kapaklı yapısı sayesinde içerisine hava almadan ekmeklerin bozulmasını engeller. Rahat ve kolay kullanım avantajı sağlayan ürünler her zaman ön plandadır. Kaliteli malzemesi sayesinde ürün uzun yıllar dayanıklılık gösterir. Mutfağınızın dayanıklı aletleri arasında yerini alır. İçine ekmeklerinizi koyduğunuz ürünün üst kısmını dilerseniz hafif eşyalarınız için raf olarak da kullanabilirsiniz. Schafer Kitchenhouse ekmek kutusu 1 parça mürdüm fiyatları ürünün bütün özellikleri, kalitesi ve sağladığı avantaj göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün aynı zamanda bütçe dostudur. Schafer Kitchenhouse ekmek kutusu 1 parça mürdüm yorumları ve önerileri detaylı olarak inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz. Modeli kullananlar tarafından yapılan yorumlar karar verme aşamasını hızlandırmanıza yardımcı olur. Kullanım kolaylığı sunan ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.