2
Termos kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Schafer Kitchen House 2 Litre Çelik Termos Inox

530,80 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Schafer Kitchen House 2 Litre Çelik Termos Inox

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Schafer Satıcı Ünvanı: ASLAN TİCARET DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0089004131600244 Vergi Kimlik Numarası: 0890041316
    Bu ürün Schafer tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çelik termos kapasite 2 litre soguk yada sıcak tutma özelligi çelik kaplama iç,dış yüzey.
  • Sızdırmaz 360 derece dönen kolay kapak. Çelik üzerine kaplanmış metalik parlak yüzey
  • Çelik konstrüksiyon çift duvarlı yapı 12 saatten fazla sıcak veya soğuk tutabilir. Antibakteriyel olan iç gövdesi Ergonomik ağız yapısı
  • En: 14,5 Cm
  • Boy: 14,5 Cm
  • Yükseklik: 30 Cm
  • Net Ağırlık: 0,824 Kg

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 2 L
  • Materyal Çelik
  • Renk Gümüş
  • Kullanım Alanı Kamp
  • Özellik BPA Free
  • Yalıtım Süresi 12 saat
  • Tip Isı Yalıtımı
  • Model İçecek
Geri Bildirim Ver

Schafer schafer-kıtchenhousetermos Kitchen House 2 Litre Çelik Inox Termos

Schafer Kitchen House 2 litre çift katlı çelik Inox termos, uzun süre boyunca sağladığı ısı yalıtımı sayesinde içeceklerinizin istediğiniz sıcaklıkta kalmasına yardımcı olur. Hem sıcak hem de soğuk içeceklerde kullanıma uygun olan bu ürünün 12 saatten fazla yalıtım süresi bulunur. Bu sayede içeceklerinizi istediğiniz ısıda tüketme şansı sunar. Uzun yalıtım süresi sayesinde yolculuklarda sıklıkla tercih edilen bu ürün sayesinde, evinizde hazırladığınız içecekleriniz, uzun süre tazeliğini korur. 2 litrelik kapasitesi bulunan bu çelik termos, sıcak ya da soğuk tutma özelliğinin etkili olması sayesinde kullanıcıları tarafından oldukça beğenilen ürünlerden birisidir. Ergonomik kullanım imkânı sunan tasarımıyla da oldukça sık tercih edilen bu ürün, yaptığınız pikniklerin ya da kamp organizasyonlarının kurtarıcısı olacak nitelikte bir termostur.

  • 2 litre kapasitelidir.
  • Gümüş renktedir.
  • Çelikten üretilmiştir.

Schafer Kitchen House Çelik Termosun Özellikleri Nelerdir?

Schafer Kitchen House Çelik Termosun Özellikleri Nelerdir?

Schafer Kitchen House 2 litre çelik termos, sunduğu avantajlı özellikleriyle oldukça beğenilen ürünler arasında yer alır. Çift duvarlı yapısıyla içindeki içeceğin ısısını koruyan özelliği sayesinde yapacağınız keyiflere kalitesiyle ortak olur. Kampa giderken demlediğiniz çayın ya da kahvenin uzun bir süre boyunca sıcak kalmasını sağlayacak özelliği sayesinde içinizi ısıtacak bir üründür. Aynı şekilde yalıtımı sayesinde içeceklerinizin soğuk kalmasını da sağlayacak bu termos; yaz aylarının vazgeçilmez yardımcılarından birisi olmaya adaydır. Çelik üzerine kaplanmış metalik parlak yüzeyiyle oldukça şık bir görüntüsü bulunan bu termos, antibakteriyel olmasıyla da dikkat çeken ürünlerden birisidir. İç kısmında içeceğinizin beklediği süre boyunca bakteri üretmeyecek olması sayesinde, Schafer 2 litre çelik termos çok daha sağlıklı bir çözüm sunar.

Schafer Kitchen House İnox Termos Kullanışlı mıdır?

Schafer Kitchen House 2 litre çelik Inox termos, içeceklerinizi istediğiniz şekilde tüketebilmeniz açısından son derece kullanışlı bir üründür. Ayrıca tasarımının ergonomik tutuşu desteklemesi sayesinde kolaylıkla bardağa aktarma şansına da sahip olursunuz. Kapak kısmının sızdırmazlık niteliği bulunması sayesinde taşınma esnasında kullanıcısına problem çıkarmayan bu ürün, sahip olduğu her özellikle oldukça sevilen ürünler arasında yer alır. 360 derece dönebilen kapağıyla kolay kullanım imkânı sunan bu termos, son derece dayanıklı bir üründür. Kırılmalara ve çatlamalara karşı dayanıklı olmasıyla istenen her yere gönül rahatlığıyla taşınabilen bu üründe kapağın tümüyle çıkarılmadan içeceğin aktarılmasını sağlayan mekanizma da bulunur. Tek elle dahi içeceğin termostan bardağa dökülmesini sağlayacak kadar kolay yararlanma imkânı sunan tasarımıyla bu ürün, son derece kullanışlı ürünlerden birisidir.

Schafer Kitchen House 2 Litre Çelik Termos Kaliteli midir?

Schafer Kitchen House 2 litre Inox özellikli bu termos, yüksek sıcaklıklara son derece dayanıklı bir üründür. Bu sayede uzun süre kullanımlarda dahi kalitesinden ödün vermeyen materyalleriyle kullanıcıları tarafından oldukça beğenilir. Çelikten imal edilen bu ürün, son derece dayanıklı olmasıyla dikkat çeker. Yalıtım yapabilen Schafer Kitchen House 2 litre çift katlı çelik Inox termos, iç ve dış mekânın arasındaki hava akışını tamamen keser. Bu sayede içeceklerinizin olması gerektiği sıcaklıkta kalmasını sağlar. Kapağının sızdırmaz özellikte olmasını sağlayan kaliteli materyalleriyle bu ürün, her anlamda işinizi kolaylaştıracak bir termostur. Çantanızda güvenle götürme imkânı sunan bu çelik termos, hazırladığınız içecekleri dilediğiniz yere güvenle taşımanıza yardımcı olur. Sahip olduğu kullanışlı özellikleri ve kalitesiyle dikkat çeken bu termosu siz de satın almak isterseniz Trendyol üzerinden bu ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Dilerseniz Schafer Kitchen House 2 litre çift katlı çelik Inox termos yorumlarını da aynı sayfa üzerinden görüntüleyerek ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Siz de bu ürüne indirimli uygun fiyat avantajları ile Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.