Schafer Kea Elektro Mega Ev Aletleri 4lu Mutfak Seti Inox01

8.009 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.054,30 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.750 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Schafer Kea Elektro Mega Ev Aletleri 4lu Mutfak Seti Inox01

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Darkese Satıcı Ünvanı: AYTUR ZÜCCACİYE GİYİM TEKSTİL DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0125027822400014 Vergi Kimlik Numarası: 1250278224
    Bu ürün Darkese tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Schafer Kea Elektro Mega Ev Aletleri 4'lü Mutfak Seti İnox01 Meıster 11 Parça Mega Blender Seti: 1000w motor gücü kapasitesi1500 ml kapasiteli doğrayıcı hazne800 ml ölçü kabıDoğrama rendeleme dilimleme çırpma parçalama ve karıştırmaMikser doğrayıcı ve blender tek üründeTurbo fonksiyonuEmniyet kilidiPaslanmaz çelik çırpıcılarPaslanmaz çelik doğrayıcı çift bıçak Teepoint Elektrikli Çay Makinesi: 1800 W Isıtma Gücü (165 W Sıcak Tutma) 1,8 Litre Kapasiteli Paslanmaz Çelik Su Isıtıcı Hazne 0,7 Litre Paslanmaz Çelik Demlik Paslanmaz Çelik Gizli Rezistans Çelik Demlik Filtresi 360 Derece Dönebilme Özelliği Susuz Çalışmayı Önleyen Termostat Sistemi Kablo Sarma Yuvası Schafer Kahvecim Kahve Makinesi: 500 - 600 W Isıtma Gücü Sesli ve Işıklı Uyarı Sistemi 2 Farklı Pişirme Fonksiyonu Normal ve Ağır Ateşte Pişirme (közde) Taşmayı Önleyen Algılama Teknolojisi Sağ ve Sol Kullanımına Uygun Çift Akma Ağızlı Cezve Kahve Ölçü Kaşığı 4 Fincan Kahve Yapabilme Özelliği 10 Saniyede Otomatik kapanma Schafer Contempo Tost Makinesi : Sağlıklı, ısı ve çizilmeye karşı dayanıklı yanmaz yapışmaz kaplamalı pişirme yüzeyleri. 3 Renk ve Inox paslanmaz dış gövde seçeneği. Çıkarılabilir ve kolay temizlenen plakalar. Izgara ve tost yapabilme özelliği. 180 derece açılabilen üst gövde. Termostatı istediğiniz sıcaklığa ayarlayabilme imkanı. 1600 W ısıtma gücü.

Ürün Özellikleri

  • Set İçerik Adeti 4
Geri Bildirim Ver

Schafer Kea Elektro Mega Ev Aletleri Inox01 4'lü Mutfak Seti

Mutfakta büyük bir kolaylık sağlayan Schafer küçük ev aletleri, en leziz yemeklerden pratik atıştırmalıklara, hamur işlerinden içeceklere kadar pek çok alanda kullanılabilir. Mutfakta vakit geçirmekten hoşlananlar için Schafer 4’lü set harika bir seçenektir. En zorlu yemeklerin dahi üstesinden başarıyla gelmenize yardımcı olacak bu küçük ev aletleri, şık ve modern tasarımları sayesinde mutfağınızın dekorasyonu ile uyum sağlar. Bu ürünlerin fonksiyonel özellikleri ve sağladıkları kullanım kolaylığı, birçok kullanıcının beğenisini kazanmıştır. Siz de bu mutfak setini tercih ederek birbirinden lezzetli tarifleri kolayca hazırlayabilirsiniz.

  • Schafer küçük ev aletleri seti, mutfağın olmazsa olmazlarını bir araya getirir.
  • Teknolojik özellikler açısından bir hayli gelişmiş aletler set içerisinde yer alır.
  • Schafer mutfak setindeki her parça, birinci sınıf kalitededir.

Schafer Kea 4’lü Mutfak Seti İçeriği Nelerdir?

Schafer Kea 4’lü Mutfak Seti İçeriği Nelerdir?

Mutfağınıza Schafer’ın kalitesini taşımanız için 4’lü mutfak seti benzersiz bir fırsat sunar. Schafer Contempo tost makinesi, meister mega 11 parça blender seti, kahvecim inox kahve makinesi ve teepoint elektrikli çay makinesi, bu setin içeriğini oluşturur. Sabah kahvaltısında güzel bir çay demlemek istediğinizde geniş kapasitesi ile Schafer çay makinesi devreye girer. Gün içerisinde küçük bir atıştırmalık hazırlamak istediğinizde ise Schafer tost makinesinden yardım alabilirsiniz. En lezzetli akşam yemekleri için çeşitli bıçak ve başlıkları ile Schafer blender set, yardımınıza koşar. Günün sonunda kendinizi güzel bir kahve ile şımartmak istediğinizde ise Schafer Türk kahvesi makinesini kullanabilirsiniz. Her biri gelişmiş özelliklere sahip olan bu mutfak aletleri, yiyecek veya içecek bir şeyler hazırlarken geçirdiğiniz zamandan keyif almanıza olanak tanır.

Schafer Kea 4’lü Mutfak Seti Eşyaları Nasıl Kullanılır?

Schafer Kea 4’lü Mutfak Seti Eşyaları Nasıl Kullanılır?

Blender seti, tost makinesi, çay makinesi ve kahve makinesinden oluşan set, teknik özellikleri sayesinde mutfağınızdaki gözde parçalar arasına girer. Söz konusu cihazlar ile zamandan ve enerjiden tasarruf etmeniz mümkün hâle gelir. Schafer küçük ev aletlerinin her biri farklı çalışma prensiplerine sahiptir. Schafer Contempo tost makinesi, ayarlanabilir sıcaklığı ve 180 derece açılabilen üst gövdesi sayesinde verimli bir kullanım imkânı sunar.1,8 litre kapasiteli Schafer Teepoint elektrikli çay makinesi ise çok sayıda misafir ağırladığınız anlarda yardımınıza koşar. Meister Mega blender seti; doğrama, rendeleme, dilimleme, çırpma, parçalama ve karıştırma özellikleri sayesinde çok yönlü kullanım imkânı yaratır. 2 farklı pişirme fonksiyonu ve uyarı sistemi bulunan Schafer Kahvecim inox kahve makinesi, tam kıvamında bir kahve hazırlamanıza yardımcı olur.

Schafer Kea 4’lü Mutfak Seti Yapım Malzemeleri Nelerdir?

Schafer Kea Elektro Mega 4'lü çeyiz seti, barındırdığı teknolojiler ve kaliteli üretim materyalleri sayesinde yeni evli çiftlerin dikkatini çeker. Her bir parçası paslanmaz çelikten oluşan Schafer blender seti, üstün bir dayanıklılığa sahiptir. Bu ürünü kullanarak buz parçalayabilirsiniz. Schafer Kea Elektro Mega ev aletleri 4'lü mutfak seti, tadı damakta kalan lezzetli tarifler hazırlama imkânı tanır. Isı ve çizilmeye karşı maksimum direnç gösteren Schafer Contempo tost makinesi, döküm malzemeden üretilmiştir. Bu sayede ızgara ve tost yaparken gıdalar makinenin yüzeyine yapışmaz. Mutfak seti içerisinde yer alan ürünler, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde uzun süre boyunca ilk günkü formunu korur. Bu set, Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Schafer Kea Elektro Mega ev aletleri 4'lü mutfak seti yorumlarını inceleyerek bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.