Schafer Grill Haus Izgara Ve Tost Makinesi -rosegold

Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
2.505 TL
350 TL'ye 27 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL
8.7
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.879 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.991 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Schafer Grill Haus Izgara Ve Tost Makinesi -rosegold

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Silver-cook Satıcı Ünvanı: SERKAN ALTUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4047489521400001 Vergi Kimlik Numarası: 0670595918
    Bu ürün Silver-cook tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Schafer Grill Haus Izgara ve Tost Makinesi 2000 W Isıtma Gücü, Izgara Yapabilme Özelliği, Üst Kapak Kilitleme Mandalı Sayesinde Dik Konumda Saklayabilme, Üst Kapak 90 ve 180 Derece Açık Konumlandırabilme, Pişirici Plakaları Otomatik Butonları Sayesinde Kolayca Çıkarabilme, Özel Yağ Toplama Haznesi, Yanmaz Yapışmaz Özel Kaplama Pişirici Plakaları ve Paslanmaz Gövde Seçeneği.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2000 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Granit
  • Renk Pembe
  • Izgara Özelliği Var
  • Ekmek Dilim Kapasitesi 6+
  • Isı Ayarı 5 Kademeli
  • Plaka Kullanımı Çift Yönlü
  • Çıkarılabilir Plaka Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tema / Stil Modern
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Schafer 22-11-120-000272 Grill Haus Rosegold Izgara ve Tost Makinesi

Schafer Grill Haus rosegold ızgara ve tost makinesi, altın ve gül kurusunun birleşimden oluşan özel bir renge sahiptir. Mutfakta iddialı renklere sahip gereçler tercih eden kullanıcılar için iyi bir seçenek olabilir. Bu ürün ile istediğiniz gibi leziz tostlar yapabilirsiniz. Cihazın kullanım pratikliği sayesinde kısa sürede atıştırmalıklar hazırlayabilirsiniz. Schafer Grill Haus rosegold ızgara ve tost makinesi, dilediğiniz zaman sandviç ve tost hazırlamanız için oldukça kompakt bir tasarıma sahiptir. Kaliteli ve işlevsel malzemeden üretildiği için fişe takıldıktan saniyeler sonra kullanmaya başlayabilirsiniz. Böylece kısa süre içerisinde birden çok atıştırmalık yapabilirsiniz. Bu sayede zamandan da tasarruf edebilirsiniz.

  • Ürün rosegold rengindedir.
  • Yanmaz ve yapışmaz ızgara plakalara sahiptir.
  • Izgara yüzeyleri 6 dilim tost ekmeği ölçülerindedir.

Schafer Grill Haus Izgara Ve Tost Makinesinin Özellikleri

Schafer Grill Haus Izgara Ve Tost Makinesinin Özellikleri

Schafer Grill Haus rosegold ızgara ve tost makinesi, 90 ve 180 derece açık konumda kullanılabilir. Tam açık konum aynı zamanda ızgara konumu olarak da adlandırılabilir. Bu konuma getirildikten sonra et, tavuk ve balık gibi farklı özelliklerdeki gıdaların sağlıklı bir şekilde pişirilmesine de imkân sağlar. Otomatik butonlara sahip olan pişirici plakalar kolayca çıkarıldıktan sonra zahmetsizce temizlenebilir. Bu plakalar, yanmaz ve yapışmaz özelliktedir. 5 farklı ısı kademesi bulunan kullanışlı ızgara ile farklı pişirme derecesinde olan malzemeler istenilen kıvamda hazırlanabilir. Schafer Grill Haus rosegold tost makinesi, özel yağ toplama haznesine sahiptir. Yağlı et gibi aşırı sıvı üretimine neden olan yiyeceklerin pişirilmesi bu sayede çok daha rahat olabilir. Schafer Grill Haus rosegold ızgara ve tost makinesi, pratik atıştırmalar yapmak için ideal bir araç olarak nitelendirilebilir.

Schafer Grill Haus Tost Makinesi Yüzeyi Leke Tutar mı?

Schafer Grill Haus Tost Makinesi Yüzeyi Leke Tutar mı?

Schafer Grill Haus rosegold ızgara ve tost makinesi, yanmaz ve yapışmaz pişirme plaklarına sahiptir. Bu plaklar leke barındırmaz. Basit bir şekilde çıkarılabilen bu plaklar, ılık durumdayken makineden alınabilir. Daha sonra ise deterjanlı su ve bir sünger yardımı ile hızlıca temizlenebilir. Bu esnada sert ya da metal gibi aşındırıcı bir aparat kullanmanız tavsiye edilmez. Kullanım talimatları kapsamında dikkatlice temizlendiği sürece kolay kolay leke tutmayan bu cihaz, hijyen konusunda hassas olanlar için biçilmiş kaftandır. Schafer Grill Haus rosegold ızgara ve tost makinesi, herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Kullanımı ve bakımı oldukça kolay olan bu cihaz her kesimden kullanıcıya hitap eder. Yüksek kaliteli bir ürün olduğu için evlenecek olan çiftler, çeyizlerine gönül rahatlığı ile ekleyebilir.

Schafer Grill Haus Izgara Ve Tost Makinesi Kullanışlı mı?

Schafer Grill Haus Izgara Ve Tost Makinesi Kullanışlı mı?

Schafer Grill Haus rosegold ızgara ve tost makinesi, pratik kullanım özelliğine sahiptir. Kompakt tasarımı ve üst kapak kilitleme özelliği sayesinde dik konumda muhafaza edebilirsiniz. Bu sayede kullanılmadığı zamanlarda saklanırken çok daha az yer kaplar. Hem tost yapımında hemde sağlıklı ızgara etler pişirilmesinde kullanılabilen bu cihaz, geniş kitleler tarafından oldukça beğenilen ev aletlerin arasında yer alır. Schafer Grill Haus rose gold 2000 W tost makinesi, ileri teknolojik özellikleri özel bir tasarımla harmanlar. Şık görünümü ise oldukça dikkat çekicidir. Schafer Grill Haus rosegold ızgara ve tost makinesi yorum konusunda kullanıcıların çekinmeden bilgi paylaştıkları bir alettir. Ürün sayfasında bulunan yorumlar bölümü, tercihiniz net bir hâl almadan önce incelenmesi tavsiye edilen kaynaklardan biridir. Sipariş vermeden önce bu bölümdeki yorumlara bakarak, makinenin sizin için uygun olup olmadığına daha rahat karar verebilirsiniz. Trendyol, zahmetsiz ve avantajlı bir şekilde Schafer Grill Haus tost makinesi rosegold almak için ideal platformdur.