1
Tava kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Schafer Gri Famos Yanmaz Yapışmaz 2 Parça Granit Döküm Tava Seti

829,50 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Schafer Gri Famos Yanmaz Yapışmaz 2 Parça Granit Döküm Tava Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bayev Satıcı Ünvanı: BAYEV DAYANIKLI TÜKETİM MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0159002067700018 Vergi Kimlik Numarası: 1590020677
    Bu ürün Bayev tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Schafer Famos Yanmaz Yapışmaz 2 Parça Granit Döküm Tava Seti - Gri Schafer Famos Yanmaz Yapışmaz 2 Parça Granit Döküm Tava Seti Gri renk özelliği ile mutfağınızda en sevilen tava setiniz olmak için oldukça iddialı. 20 cm ve 28 cm boyutlarına sahip 2 granit döküm düz tava ile yaptığınız yemekler artık daha lezzetli ve sağlıklı olmaya aday. Granitin sağladığı avantajlar ile tava setinizi uzun yıllar boyunca güvenle kullanabilirsiniz. Sağlıklı Yiyecekler İçin: Schafer Famos Yanmaz Yapışmaz Granit Döküm Tava Seti Schafer Famos Tava seti granit döküm özelliği sayesinde ısıyı hapseder ve lezzetli yemekler pişirmenize yardımcı olur. Mutfağınızda severek kullanacağınız tava seti sağlıklı yiyecekler pişirmenize olanak sağlar. Biri büyük, diğeri küçük 2 parça tava ile harika omletler, kızartmalar, menemenler ve aklınıza gelen tavayla yapılan bütün yemekleri pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Granit taşının sağladığı avantaj ile ısıyı kolayca alır ve yemeklerinizi daha az enerji ve zaman kullanarak pişirme imkanı sunar. Tercih Edilir Kılan Fonksiyonel Özellikler Tava seti sağladığı özellikler ile mutfağınızın en sık kullanılan ürünleri arasına girer. Granit döküm tavalar özellikle granit taşı içerisindeki mineralleri barındırdığı için sağlık için son derece uygundur. Ergonomik, ısıya karşı dayanıklı bakalit kulpları olan setin hepsi aynı renk özelliğine sahip. Yanmaz yapışmaz granit döküm tavanız koyu gri rengiyle modern bir görüntü sağlar. Kolayca temizlenebilen tava setinizi elde ya da bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Çizilme, çarpma ve düşmelere karşı daha dirençli olan tavanızı uzun yıllar boyunca ilk gün alınmış gibi kullanabilirsiniz. Setinizi yıllar boyunca sağlıkla ve güvenle kullanmak için temizliğine ve bakımına dikkat etmeniz yeterli olur. Tavanızı ocaktan alır almaz suya tutmanız granit özelliğine zarar vereceği için temizlemek için soğumasını beklemeniz tavsiye edilir. *Biri büyük, biri küçük Schafer Famos Döküm Tava seti. *Döküm gövdesi sayesinde, ısıyı hapsederek, lezzetli bir pişirme imkanı sağlar. *Kolayca temizlenebilen iç ve dış kaplaması, temizleme esnasında rahatlık sunar. Ergonomik bakalit tava kulpları hem gövde ile uyumlu renklerde hem de tavanızın kullanım kolaylığı düşünülerek üretildi. Ebatlar: 20 cm - 28 cm Döküm Tekli Tava Kaplama Granit Parça Sayısı 2 Tava Ebatı 20 cm, 28 cm Tava Sayısı Set Türü Düz Tava Ürün Rengi Siyah

Ürün Özellikleri

  • Özellik Yapışmaz Taban
  • Ürün Tipi Krep Tava
  • Dış Materyal Granit
  • İç Materyal Granit
  • Materyal Döküm
  • Boyut/Ebat 20 x 25
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver

Schafer Gri Famos Yanmaz Yapışmaz 2 Parça Granit Döküm Tava Seti

Schafer Famos 2 parça gri granit döküm tava setiyle pişirme işlemleri çok daha kolay bir hâle gelir. Döküm malzemenin ve granit kaplamanın bir arada bulunduğu bu ürün, pişirme sürecinde yemeklerin lezzetini korur. Kısa sürede ısınıp ısıyı hapseder ve yemekleri doğru sıcaklıkta pişirir. Schafer Famos 2 parça granit tava setinin kolay temizlenebilir olması da kullanıcılar için avantaj sağlar. Hem iç hem de dış kaplaması kolay temizlenen yüzey özellikleri taşır. Ayrıca bulaşık makinesinde yıkanmasında da bir sakınca yoktur. Schafer kalitesiyle ön planda olan bu ürün, uzun ömürlü bir kullanım sunar. İki adet tavanın set olarak satılması ise fiyat konusunda avantaj yaratır.

  • Alüminyum döküm malzeme
  • Granit kaplama
  • 20 ve 28 cm ölçülerinde 2 tava

Schafer Gri Famos Yanmaz Granit Tava Setinin Özellikleri

Schafer Gri Famos Yanmaz Granit Tava Setinin Özellikleri

Kullanışlı bir ürün olan Schafer Famos 2 parça granit döküm tava seti, taşıdığı özelliklerle dikkat çeker. Gri rengi ve hoş dokusuyla mutfaklara modern bir hava kazandırır. Alüminyum döküm gövdesi pişirme sürecinde avantaj sağlar. Döküm malzemenin üzeri ise granitle kaplıdır. Granit tava ısıyı hızlıca alır ve gövdesinde hapseder. Bu sayede yemekler daha ideal bir sıcaklıkta pişer ve lezzetini korur. Schafer Famos 2 parça gri granit döküm tava setinin sağlık için risk taşımaması da önemli bir özelliktir. Granit taşının içerisinde barındırdığı mineraller, metalik ürünün sağlık için zararlı olmasını önler. Ayrıca çizilmez özelliğe sahip olduğu için de risk yaratmaz. Tavaların kulpları ise bakalit malzemeden üretilmiş olup ısıya karşı dayanıklıdır. Düşmelere ve darbelere karşı dayanıklı olan ürünün kullanım ömrü de uzundur.

Schafer Gri Famos Yapışmaz Tava Setinin Kalitesi Nasıldır?

Schafer Gri Famos Yapışmaz Tava Setinin Kalitesi Nasıldır?

Famos tava setinin tercih edilme sebepleri arasında kaliteli olması da vardır. Schafer kalitesiyle üretilen bu ürün, kullanım süreci boyunca kullanıcıyı memnun eder. Taşıdığı tüm özelliklerle kalitesini yansıtmayı başarabilen bir üründür. Setteki tavaların kalitesi, üretim ve kaplama malzemeleri üzerinden anlaşılabilir. Famos tavalar döküm malzeme kullanılarak imal edilir. Üzeri ise granit kaplamadır. Schafer gri Famos 2 parça granit döküm tava seti, kaplama malzemesinden gelen kalite sayesinde pişirme işlerini kolaylaştırır. Daha az enerji kullanıp daha kısa sürede yemek pişirmeyi mümkün kılar. Ayrıca yanmaz ve yapışmaz özellikler taşır. Schafer Famos yanmaz yapışmaz 2 parça gri granit döküm tava seti, bu özellikleriyle de kullanım sürecinde kalitesini yansıtır. Aynı şekilde şık ve modern tasarımı sayesinde de kaliteli bir görünüm sunar.

Schafer Gri Famos 2 Parça Döküm Tava Setinin Ebatları Nasıldır?

Schafer Gri Famos 2 Parça Döküm Tava Setinin Ebatları Nasıldır?

Schafer Famos, set içerisindeki parçaları ve ebatlarıyla ihtiyaçları karşılayabilen bir üründür. Bu set, farklı ölçülere sahip 2 adet tavadan oluşur. Parçaların ikisi de aynı özellikleri taşır. Tek fark boyutlarıdır. Setteki tavalardan küçük olan 20, büyük olan ise 28 santimetredir. Schafer gri Famos yanmaz yapışmaz 2 parça granit döküm tava setinin farklı ebatlarda parçalara sahip olması, kullanıcılara avantaj sağlayan bir durumdur. Yapılacak yemeğe göre uygun olan boyut seçilebilir. Ayrıca yemekteki kişi sayısına göre de boyut tercihi yapılabilir. Ebatların sağladığı kullanım avantajı, kulplarla da desteklenir. İdeal uzunluktaki kulplar ısıya karşı dayanıklıdır. Buna ek olarak ergonomik bir şekilde tasarlanır. Schafer gri Famos 2 parça granit döküm tava seti yorumları incelenerek ürünün ebatları ve kulpları hakkında fikir alabilirsiniz. Yorumları, tava setini satın alan gerçek kullanıcılar yapar. Trendyol'da yer alan bu ürün özel indirim ve kampanyalardan faydalanarak satın alabilirsiniz.