Schafer Glaze Yoğurt Tenceresi 22 Cm Kırmızı

229,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Schafer Glaze Yoğurt Tenceresi 22 Cm Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Schafer Satıcı Ünvanı: ASLAN TİCARET DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0089004131600244 Vergi Kimlik Numarası: 0890041316
    Bu ürün Schafer tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Schafer glaze yoğurt tenceresi-22 cm-2 prç.-kmz

Ürün Özellikleri

  • Materyal Emaye
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver

Schafer Glaze 22 cm Kırmızı Yoğurt Tenceresi

Mutfağınız için hem şık hem de işlevsel bir yoğurt tenceresi arıyorsanız Schafer Glaze tam size göredir. Emaye ürünlerin nostaljisi modern bir dizayn ile buluşarak Schafer Glaze serisi ile evlerinize gelir. Bu ürün daima en lezzetli ve sağlıklı ev yoğurtlarını yapmanıza yardımcı olur. Emaye Schafer Glaze’nin hem kullanımı hem de temizliği son derece kolaydır. Schafer Glaze 22 cm, kapağı ve gövde kısmı ile 2 parçadan oluşmaktadır. Gövdesi dövme desenli parlak kırmızı renklidir. Kapağı ise gövde rengine uygun kırmızı, siyah ve beyaz desenle süslenmiştir. Tencerenin sapları ve kenarları altın rengi titanyum kaplamadır. Schafer Glaze serisi özel tasarımıyla hem kullanırken hem de rafınızda dururken mutfağınıza farklı bir tarz katar.

  • İç Yüzey Kaplaması: Emaye
  • Tencere Büyüklüğü: 22 cm / 3.1 litre
  • Tencere Tipi: Tekli

Glaze Yoğurt Tenceresinin Genel Özellikleri Nelerdir?

Glaze Yoğurt Tenceresi 22 Cm Kırmızı Fiyat

Schafer Glaze yoğurt tenceresi, sizin ve tüm aile üyelerinizin sağlıklı beslenmesine katkı sağlar. Ev yoğurdu yapımında kullanılmak üzere özelleştirilen bir mutfak yardımcısıdır. İç yüzeyi tamamen emaye ile kaplı olan tencere 22 cm çap genişliğine sahiptir. Dövme benzeri dokulu gövdesi parlak kırmızı renktedir. Tencere gövdesine uyumlu desenli kapağı ile altın rengi kulp ve kenarları bulunmaktadır. Schafer Glaze kırmızı tencerenin hacmi 3,1 litredir. Gazlı ve elektrikli ocak tipleri ile güvenle kullanılabilir. İndüksiyon ocaklar ile uyumlu değildir. Yoğurt tenceresi öncelikle sütü yeterli süre kaynatmak ve devamında mayalama yapmak için kullanılır. Yoğurdunuz doğru kıvama geldikten sonra yine Schafer Glaze tencere içerisinde buzdolabında muhafaza edebilirsiniz. Her süt çeşidinden sağlıklı, lezzetli ve besleyici yoğurt yapımı için Schafer Glaze uygundur.

Glaze Yoğurt Tenceresi Kullanışlı mıdır?

Glaze Yoğurt Tenceresi 22 Cm Kırmızı Fiyat

Schafer Glaze yoğurt tenceresi özenli annelerin ve sağlıklı beslenmeye önem veren herkesin mutfağında olması gereken ürünlerden bir tanesidir. Evde yoğurt yapımını hem pratik hem de şık bir hâle getirir. 3,1 litre iç hacmi ile tek seferde çok miktarda ev yoğurdu yapmanızı sağlar. Sütü ısıtma, yoğurt mayalama ve dolapta saklama işlemlerinin üçünü de aynı tencerede yapmanıza imkân sağlayan çok pratik bir üründür. Öncelikle uygun miktarda sütü Schafer Glaze içerisinde kaynatın ve belli sıcaklığa kadar soğutun. Sonrasında mayalama aşamasına geçin ve içine bir miktar ev yoğurdu ekleyerek karıştırın. Bu aşamadan sonra Schafer Glaze içindeki ev yoğurdunuzu en az 3 saat boyunca sıcak kalacağı bir yere kaldırın. Mükemmel kıvamı yakaladığınızda tüketmek ve saklamak üzere Schafer Glaze yoğurt tenceresi içinde buzdolabına kaldırabilirsiniz.

Glaze Yoğurt Tenceresi Kaliteli midir?

Glaze kırmızı tencere, Türk züccaciye sektörünün saygın ve köklü markalarından Schafer tarafından dünya standartlarında bir kalite anlayışı ile üretilir. Yoğurt tenceresi ve Glaze serisinin diğer ürünleri için en kaliteli malzemeler uzman işgücü tarafından titizlikle işlenir. Bu özenli çalışmanın sonucunda her zaman mutfağınızda olmasından memnuniyet duyacağınız uzun ömürlü ve zarif bir koleksiyonun parçası olarak Glaze yoğurt tenceresi ortaya çıkar. Glaze yoğurt tenceresi mutfaklarda nesillerdir tercih edilen dayanıklı ve sağlıklı emaye malzemeden üretilir. Ergonomik tasarımı ile eşit ısı dağılımı ve saklama sırasında sağlıklı bir yalıtım sağlar. Schafer Glaze ev yoğurdunuzu raf ömrü boyunca ilk günkü tazeliğinde muhafaza eder. Tekli olarak satışa sunulan Schafer Glaze’nin ambalaj içeriğinde 1 adet kapak ve 1 adet tencere bulunur. Schafer Glaze yoğurt tenceresi 22 cm kırmızı yorumlarına Trendyol’un gerçek kullanıcıların deneyimlerini paylaştığı ürün değerlendirmeleri bölümünden ulaşabilirsiniz. Trendyol’un uygun fiyatlarından yararlanarak 7 gün 24 saat kolayca sipariş oluşturabilirsiniz.