Schafer Galaxis 6,5 Litre Clipso Kapak Düdüklü Tencere-rosegold

579 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Schafer Galaxis 6,5 Litre Clipso Kapak Düdüklü Tencere-rosegold

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALPAT AVM Satıcı Ünvanı: MURAT NURİ ALPAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2832543182800017 Vergi Kimlik Numarası: 0560034614
    Bu ürün ALPAT AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Schafer Galaxis 6,5 Litre Rosegold Düdüklü Tencere Ürün İçeriği : -1 Adet Düdüklü 6,5 Lt + Kapağı -Parça Detayı : 2 Parça -En: 25,5 -Boy: 32,5 -Yükseklik :27,5 -Ağırlık :3,04 Kg -Renk : Gül Kurusu -Otomatik düdüklü tencerelerdeki kullanımlarda, 18/10 CR/NI 304 KL. paslanmaz çelik kullanıldığı için dengeli ısı dağılımı termik kapsül tabanı yapısıyla %50 enerji tasarrufu sağlar. -Düdüklü tencereler sulu yemekler pişirmek için tasarlanmış zamana bağlı olarak içerisine konan gıdaların, buhar basıncı altında pişirilmesidir. -Üzerindeki pişirme (kademeli buhar çıkış ayarı yapan) ventili uzun sürede pişecek yiyecekleri az enerji ile kısa zamanda hazırlar. -Pişmesi zor olan yiyecekler için en uygun olan pişirme aracıdır. -En önemli nokta burada tencerenin kapağını talimata göre doğru kapatmak ve içerisine konan gıdaya göre pişirme ventilini ayarlayıp kısık ateşte verilen zaman süresinde pişirilmesidir. -Ocağın alevinin tencerenin taban çapını geçmeyecek şekilde olması da güvenlik açısından önemli bir detaydır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver