1
Muhasebe Finans Kitabı kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Scala Yayıncılık Borsa'da Tek Başına

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
150 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL290 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
327,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
351,12 TL342,16 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Scala Yayıncılık Borsa'da Tek Başına

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Borsa'da Tek Başına John Rothchild, Peter Lynch / Scala Yayıncılık Basım Yılı: 2020
  • Sayfa Sayısı: 306
  • Kağıt Türü: 1. Hm. Kağıt
  • Ebat: 13,5 x 19,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786059248235
  • Yazar: John Rothchild, Peter Lynch
  • Çevirmen: Şehnaz Tahir
  • "Borsada Tek Başına" Yatırımlarınızı doruklara çıkarabilir. Yatırımcılar Peter Lynchin öneri ve uyarılarına önem verilmeli. - The Wall Street Journal Time dergisi Peter Lynchi ABDnin 1 numaralı fon yöneticisi olarak tanımladı. Lynch ABDde 600.000 satan ve 6 dile çevrilen bu ilk best sellerında kendine rehberlik eden felsefeyi anlatıyor. Peter Lynch para kazanmayı biliyor. 10 yıl önce Lynch dünyanın en büyük fonlarından Fidelity Magellan Fundun başana geçtiğinde bu fona 10.000 dolar yatırmış olsaydınız yatırımınızın değeri bugün 190.000 dolar olacaktı. Lynch bu inanılmaz karı nasıl sağladı? "Borsada Tek Başına" sizi Peter Lynchin sırlarına götürüyor." Lynch bu kitapta bir şirketi nasıl araştırabileceğinizi gösteriyor. Borsanın jargonunu rakamları evreleri dönüm noktalarını ve daha birçok şeyi anlatıyor. Kesin eşsiz ve kanıtlanmış bu yöntem sizi kara götürecektir. "Borsada Tek Başına" borsa yatırımcısı için son derece heyecan verici bir rehber." - Money "Fazla söze gerek yok. "Borsada Tek Başına" uzun yıllar ellerden düşmeyecek mükemmel bir yapıt"

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Scala Yayıncılık Borsada Tek Başına Peter Lynch John Rothchild

Kişisel gelişime katkı sağlayan alışkanlıklardan biri kitap okumak olur. Kitabın türü ne olursa olsun, her kategoriden eserler okuyucunun ufkunu genişletir. Online erişim sağlayabileceğiniz yüzlerce kitabın arasından zevkinize ve amacınıza göre uygun kitabı seçerek keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Kişisel gelişim kitapları, yeni bilgiler öğrenip kendine bir şeyler katmak isteyenler için birer hazinedir. Ekonomi alanında kendini geliştirmek isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği Scala Yayıncılık Borsada Tek Başına Peter Lynch John Rothchild kitabı, bilmeniz gereken tüm bilgileri bir arada bulunur. Yazdığı ekonomi kitapları ile öne çıkan ünlü yazar John Rothchild ile başarılı yatırımcı Peter Lynch işbirliği sonucunda ortaya çıkan değerli eser, bu alanda bilgilenmek isteyenler için son derece önemli bir kaynaktır.

  • İşinize yarayacak bilgiler
  • Borsa hakkında bilmeniz gerekenler
  • Akıcı bir anlatım dili

Yatırımcılara Rehber Olan Peter Lynch John Rothchild Kitabı

Yatırımcılara Rehber Olan Peter Lynch John Rothchild Kitabı

Yatırım yapmak kişiye sağladığı maddi avantajlar sayesinde her zaman başvurulan bir tasarruf yöntemidir. Peter Lynch ekonomi alanında elde ettiği başarılar ile tüm dünyaya adını duyurmuş bir kişidir. Amerikalı bir yatırımcı olan Lynch, yönettiği şirketin getirisini büyük oranda artırarak performansını ikiye katlar. Böylesine tecrübeli bir iş adamının deneyimlerinden faydalanabileceğiniz bu kitap, ekonomi hakkında bilmeniz gereken önemli bilgileri size sunar. Ekonomi alanında yazdığı kitaplar ile öne çıkan yazarlardan olan John Rothchild ise akıcı ve sade anlatımıyla herkesin anlayacağı bir şekilde yazıya döker. Borsada Tek Başına kitabında Lynch ile Rothchild hayatlarında bu noktaya nasıl geldiklerini yalın bir dille anlatır. Daha sonra verdiği değerli taktiklere ve bilgilere yer verilir. Vereceğiniz kararlarınızda size ışık tutacak Peter Lynch Borsada Tek Başına kitabı ile yatırım dünyasına girebilirsiniz.

Değerli Bilgiler İçeren Peter Lynch John Rothchild Kitabı

Değerli Bilgiler İçeren Peter Lynch John Rothchild Kitabı

Bazen planladığınız bir iş için harekete geçerken ne yapmanız gerektiği hakkında sorunlar yaşayabilirsiniz. Eğer size rehber olacak bir örnek varsa daha emin ve kararlı bir şekilde yol alabilirsiniz. Borsada Tek Başına kitap örneği sayesinde ilerlemeniz daha kolay hale gelir. Peter Lynch, borsayı yakından takip edenlerin deneyimlerine güvendiği bir yatırımcıdır. Scala Yayıncılık Borsada Tek Başına Peter Lynch John Rothchild kullananlar, bu kitabı okuyarak yazarın deneyimlerinin yanında hayat hikayesini de yakından öğrenebilir. Kitapta yatırım için yapılması ve uzak durulması gereken hususlar anlatılır. Peter Lynch borsa dilinden rakamları, evreleri, kırılma noktalarını anlatır. Sırlarını ortaya dökerek herkese yardımcı olmaya çalıştığı bu eserde, sorularınızın cevaplarını kolayca bulabilirsiniz. Başucu kitabınız halinize gelecek bu kitap ile ekonomi dalında ufkunuzu genişletebilir ve emin adımlarla yatırımlar yapabilirsiniz.

Lynch ve Rothchild’in Borsa Kitabı Fiyatı ve Yorumları

Lynch ve Rothchild’in Borsa Kitabı Fiyatı ve Yorumları

Uzun süre elinizden düşmeyecek bu kitapta ünlü yatırımcı ve şirket yöneticisi olan Peter Lynch hakkında her bilgiyi detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Arkasında harika bir eser bırakarak öne çıkan iş insanı, başarılı olmak için gerekenleri anlatarak okuyucuya ilham verir. Genelde olumlu olan Scala Yayıncılık Borsada Tek Başına Peter Lynch John Rothchild yorumları kitabın kalitesini gözler önüne serer. Yolunuza fener olacak bu eser sayesinde hayalinizdeki iş ve planlarını hayata geçirebilir ve güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Para kazanma sanatının anlatıldığı Scala Yayıncılık Borsada Tek Başına Peter Lynch John Rothchild fiyatı kitapseverler ile ekonomi dalına ilgi duyanları mutlu eder. Bu eşsiz eseri Trendyol aracılığı ile sipariş vererek birbirinden değerli bilgileri önemli iş insanından öğrenebilirsiniz. Avantajlı kampanya fırsatlarını takip edip indirimli fiyatla da sahip olabilirsiniz.