Sbm Yayıncılık Ilkokul 4. Sınıf Deneme Sınavı

70 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
105 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
74,99 TL
Kurumsal Fatura
82,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sbm Yayıncılık Ilkokul 4. Sınıf Deneme Sınavı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: -ALAN KAZANIR- Satıcı Ünvanı: ENGİN ÖZKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6950109087
    Bu ürün -ALAN KAZANIR- tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İlkokul 4. Sınıf Deneme Sınavı - 6'lı fasikül deneme KARGO PAKETİNİZ İTİNA İLE HAZIRLANIP VE HIZLI GÖNDERİM YAPILIR.** İŞİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ SAĞLAMAKTIR.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 1. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

SBM Yayıncılık İlkokul 4. Sınıf Deneme Sınavı

İlköğretim çağının en önemli basamaklarından biri dördüncü sınıftır. Ortaöğretime geçiş için önemli olan bu basamakta her konunun ayrıntılı ve detaylı bir şekilde öğrenilmesi gelecek dönemler için büyük avantaj sağlar. SBM Yayıncılık 4.sınıf deneme sınavı öğrencilerin hangi seviyede olduklarını öğrenmek için etkili olan yöntemlerden biridir. Yıllık planların ünitelerle ayrıldığı bu kaynak, çocukların hangi konularda eksiklerinin olduğunun net şekilde anlaşılmasını sağlar. Yıllık plana göre konular hangi sürelerde işleniyorsa sınav tarihleri de ona optimize edilerek sunulur. Bu kitapta öncelikli sınavlar güncel derslere ayrılırken ek olarak geçmiş dönemin kazanımlarını içeren sorular da bulabilirsiniz. SBM Yayıncılık deneme sınavı kitabı ile dördüncü sınıftaki öğrencilerin bir sonraki seneye güvenli bir adım atmasını sağlayabilirsiniz.

  • Doğru zamanda doğru sınav
  • MEB müfredatına uygun içerik
  • Renkli ve eğlenceli sayfalar

SBM Yayıncılık İlkokul 4. Sınıf Deneme Sınavı İçeriği

SBM Yayıncılık İlkokul 4. Sınıf Deneme Sınavı İçeriği

SBM Yayıncılık İlkokul 4. Sınıf Deneme Sınavı eğitimcilerin istediği ve öğrencilerin ihtiyaç duyduğu her alanda beklentileri karşılamak üzere tasarlanır. Kitapta Türkçe, fen bilgisi, matematik, İngilizce gibi derslerle beraber sosyal bilgiler alanında insan hakları, yurttaşlık ve demokrasi konularını kapsayan geniş bir çalışma söz konusudur. Her deneme sınavının cevap anahtarı bulunur ve kaliteli baskı ile okunaklı bir grafiğe sahiptir. Öğrencilerin gelecek sınavlara hazırlanması için deneyim kazandıran özel sistemle tüm soruların zorluk seviyeleri de özenle hazırlanır. Baştan sona eğlenceli ve renkli görsellerle basılan bu kitap çocuklara motivasyon da sağlar. Her bir dönem için iki, toplamda 8 ayrı sınav sunulur. 40 sorudan oluşan denemelerin 40 dakikalık sürede çözülmesi hedeflenir.40 dakika ortalama bir ders süresi olduğu için öğrenciler zaman yönetimi konusunda da tecrübe kazanırlar.

SBM Yayıncılık İlkokul 4. Sınıf Deneme Sınavı Yorumları

SBM Yayıncılık İlkokul 4. Sınıf Deneme Sınavı Yorumları

SBM Yayıncılık İlkokul 4. Sınıf Deneme Sınavı yorumları bu kaynaktan faydalanarak öğrencilerine test yapan eğitimciler veya çocuğunu özel olarak çalıştıran ebeveynler tarafından paylaşılır. Müşteriler üründen randıman aldıklarından bahsederek yüksek not verirler. Değerlendirme sonuçlarına göre verimli bir çalışma sistemine yönlendirilen öğrenciler zamanla ilerleme kaydettikleri için memnuniyet yaratırlar. Hem ebeveynlerin hem de öğretmenlerin yakından takip ettikleri ürün güncel baskısı ile MEB uyumluluğunu ortaya koyar. Mobil Optik Okuyucu uygulaması ile sonuçları kısa sürede gören eğitimciler, öğrencileri hakkında temel istatistikleri de tutabilirler. Bu sistem sayesinde hem bireysel bazda hem de sınıf bazında hangi konularda fazladan çalışma gerektiği kolaylıkla fark edilebilir. Okula hayatında önemli bir yardımcı görevi üstlenen ve genel sınavlara hazırlık için etkin bir rol oynayan bu kitabı siz de değerlendirmeye alabilirsiniz.

SBM Yayıncılık İlkokul 4. Sınıf Deneme Sınavı Fiyatı

SBM Yayıncılık İlkokul 4. Sınıf Deneme Sınavı Fiyatı

SBM Yayıncılık İlkokul 4. Sınıf Deneme Sınavı fiyatı kazanımları ile karşılaştırıldığı zaman uygun rakamlara sahiptir. Baskı kalitesi, renkli görselleri, sayfa sayısı ve zengin içeriği ile yüksek performans vadeden bu ürün, dördüncü sınıftaki çocuklar için ilerleme sağlayabilir. Tüm konuları kapsayan yapısı ile kitaptan verimli kazanımlar elde eden çocukların kendilerine güvenleri de gelişir. 330 adet özel biçimli soru ile dersleri pekiştiren ve belirli bir sistematikle etkili öğrenme sağlayan bu kaynağı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Yeni nesil öğrenme metotları ile desteklenen ürünün mobil teknolojilerle uyumu sayesinde siz de zamandan ve efordan kazanabilirsiniz. Hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin büyük memnuniyetini kazanan bu ürüne siz de Trendyol üzerinden uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Güvenli ödeme ile sipariş verdiğiniz ürünü kısa sürede temin edebilirsiniz.