Say Yayınları Küçük Ağacın Eğitimi

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
Kurumsal Fatura
174,25 TL162,35 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
194,88 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Say Yayınları Küçük Ağacın Eğitimi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapAbi Satıcı Ünvanı: ASAF BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086130233300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861302333
    Bu ürün KitapAbi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Egemenlik ve güç tutkusu peşinde koşan Beyaz Adam´ın acımasızca yok ettiği Çeroki´lere ithaf dilen bu kitap, insanı ´umursayan´, acılarını ´paylaşan´, yaşamın bütünselliğini ´savunan´ bir kültürün mesajı... Evrensel dostluk ve barışın hikayesi... İnsani duyarlılığın görkemli direnişi... Yüzeysel ve mekanik ilişkilerin hakim olduğu günümüzde, yitirilen değerlere saygı duruşunda bulunma denemesi... Heidi, Küçük Prens, Şeker Portakalı ya da Martı´daki samimiyeti, dürüstlüğü özleyenler
  • coşmak, sevmek, özgür olmak, hüzünlenmek, doya doya ağlamak isteyenler için... Aradığınız Tüm Üniverstite, Fakulte Ders Kitaplarını Mağazamızdan Sipariş Verebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Say Yayınları Küçük Ağaç'ın Eğitimi

Belirli bir kurgu ile yazılan ve olay örgüsünün akıcılığı ile sayfaları merakla çevirmenize vesile olan kitaplar, türü ne olursa olsun kendini okutmayı başaran eserlerdir. Say Yayınları Küçük Ağaç'ın Eğitimi isimli eser, özellikle gençlerin ve çocukların da etkilenerek okuması için kaleme alınan, kişisel gelişim kategorisinde bir eserdir. Forrest Carter tarafından edebiyat dünyasına kazandırılan eserin ilk yayım tarihi 1976 olarak belirlenir. Çocuklara, gençlere ve yetişkinlere hitap eden bu eser, Kızılderili adetlerine göre yetiştirilmiş Forrest Carter’ın otobiyografik romanıdır. Kurgusuyla hayatı sorgulatan kitabın beğenilen özelliklerinden biri de dostluğu ve barışı nitelemesidir. Küçük Ağaç'ın Eğitimi kitabı modern eğitim sistemine atıfta bulunan satırlarla, insanların okullar olmadan da her şeyi öğrenebilmenin mümkün olduğunu, tecrübenin güçlü bir öğretmen savunur.

  • 280 sayfa
  • 2. kalite hamur
  • Karton kapak tasarım

Sürükleyici Say Yayınları Küçük Ağacın Eğitimi Kitap İçeriği

Sürükleyici Say Yayınları Küçük Ağacın Eğitimi Kitap İçeriği

Yazarının otobiyografik eseri olma niteliğini taşıyan Küçük Ağaç'ın Eğitimi, başlar başlamaz okuru saf duygularla kaplayan biri içeriğe sahiptir. Beş yaşında ailesini kaybederek Çeroki yerlisi olan büyükannesiyle büyükbabasının kanatlarının altına alınan yazar, Kızılderililer tarafından Küçük Ağaç ismiyle çağrılır. Atalarıyla 10 yaşına kadar birlikte olan yazarın kendiyle özdeşleştirdiği karakter, büyükbabasını ve toprak anayı kendine öğretmen edinir. Bu iki öğretmenden ne öğrenirse okura aktaran ana karakterin doğayı, hayatı, kendini öylece kabul etmesi ve sevgiyle çevrelemesi, okurda şefkat hissi uyandırır. Büyükbabasının bilgelik dolu yardımlarıyla hayatı öğrenen, insanların bakış açıları, politikacıların ikiyüzlülüğü hakkında fikir sahibi olan karakter küçük yaşta büyük bir olgunluğa erişir. Çerokilerin yurtlarından edilişini, uğradıkları zulmü ve tüm haksızlıkları konu alan bu hüzünlü kitap, eğitim sisteminin köreltici yanlarına değinen içeriği ile çok beğenilir.

Dikkat Çeken Küçük Ağacın Eğitimi Forrest Carter Kitap Yorumları

Dikkat Çeken Küçük Ağacın Eğitimi Forrest Carter Kitap Yorumları

Say Yayınları Küçük Ağaç'ın Eğitimi yorumları, büyük oranda memnuniyet ve öneri içerir. Olumsuz duyguların, açgözlülüğün, baskının, hırsın, doyumsuzluğun doğurduğu yıkımı konu eden eser, okur üzerinde derin izler bırakır. Ana karakterin bakış açısından hoşgörü ve anlayış çerçevesinden yola çıkarak kalplere dokunan kurug, ihtiyaç duyulan güzel duyguların ne kadar gerekli olduğunun altını çizer. Say Yayınları Küçük Ağaç'ın Eğitimi kullananlar eserin kalitesinden ve içeriğinden memnun kalır. Okuyucunun eğitim sistemini, hayatı, adaleti sorgulamasına vesile olan satırlar içeren 280 sayfalık kitapta, harika bir eğitim sürecinden geçen ana karakterin, insanlığa ve doğaya barışçıl bir bakış açısıyla yönelişi anlatılır. Herkese örnek olabilecek nitelikte kaleme alınan eserde, zorluklarla başa çıkmanın eğitici tarafları, olgunluğun erdemi ve kendine yol haritası çizebilmenin güzelliği vurgulanır. Bakış açınızı değiştirecek bu eserde, hüznü ve mutluluğu aynı anda tadabilirsiniz.

Say Yayınları Forrest Carter Küçük Ağacın Eğitimi Kitap Fiyatı

Say Yayınları Forrest Carter Küçük Ağacın Eğitimi Kitap Fiyatı

Say Yayınları Küçük Ağaç'ın Eğitimi fiyatı, tasarımına, boyutlarına ve içeriğine göre şekillenir. 2. kalite hamur kullanılarak basılan eser dikkat çekici karton kapak tasarımına sahiptir. İdeal boyutlarda satışa sunulan kitap, her an yanınızda taşıyabileceğiniz ya da çantanızda bulundurup müsait anlarınızı değerlendirebileceğiniz yapıdadır. Dostluk, barış, hoşgörü, doğa sevgisi, kendini tanıma ve kabullenme, manevi değerler, eğitim öğretim sistemi üzerine çok düşündüren bu eseri, yol haritasına ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz herkese hediye edebilirsiniz. Kitaplığınızda severek yer vereceğiniz Küçük Ağaç'ın Eğitimi - Forrest Carter aracılığıyla, çocuklarınızın yoluna nasıl ışık olabileceğiniz hakkında ipuçları sunar. Çağdaş çocuk eğitimi kategorisinde sayılan bu eşsiz eseri, çocuk yetiştirmenin öneminin farkında olan idealist arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz. Trendyol’da bulunan kampanyalar aracılığıyla sahip olabileceğiniz kitabı, kişisel kütüphanenize ekleyebilirsiniz.