Savage Gear Sandeel 12.5 Cm 23 gr 2 1 Adet Suni Yem - Dirty Silver

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Savage Gear Sandeel 12.5 Cm 23 gr 2 1 Adet Suni Yem - Dirty Silver

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNODOĞA Satıcı Ünvanı: ERKAN KESKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5460254310
    Bu ürün TEKNODOĞA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tuzlu Su Kum Yılan Balığı Suni Yemleri Bu dikkat çekici ve benzersiz suni yem doğaüstü bir kum yılan balığı taklididir. Kum Yılan Balığı birçok yırtıcı balığın en çok hoşlandığı yiyecektir. Yumuşak bir vücuda sahip bu suni yemler en mükemmel yüzme hareketini sergiler. Kum yılan balığı esas olarak dikey balık avı için tasarlanmış olup, Savage Gear’ın % 100 tuzlu suya özgü suni yemidir - bununla birlikte, yüzen yemler kadar ve hatta trolling (sürütme) tekniğinde bile etkili olduğunu göstermiştir. Yüzme hareketi o kadar gerçektir ki, inanmanız için görmeniz gerekir. Güçlü saldırılara dayanmak ve büyük yırtıcı balıkları yakalamak amacıyla birinci sınıf Japon karbon çeliğinden mamul tuzlu su sınıfı üçlü iğne ile donatılmıştır.Lüfer,levrek gibi avcı balıklarda mükemmel performans verdiği gibi,daha derinde avlanan ve genelde sert maketlere çok az yakalanan,sinarit ,lahos v.b derin su avcılarındada harika sonuç verir.
Geri Bildirim Ver