Sas Haus Krom Pedallı Çöp Kovası 3 Lt Eko

249,70 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sas Haus Krom Pedallı Çöp Kovası 3 Lt Eko

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SASGLOBAL Satıcı Ünvanı: SAS GLOBAL DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0752069283900001 Vergi Kimlik Numarası: 7520692839
    Bu ürün SASGLOBAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Krom Pedallı Çöp Kovası. Kolay Temizlik Için Ve Poşeti Rahat Kullanmak Için Iç Haznesi Çıkabilmektedir. H:24Cm Ø:16,5Cm
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Krom Pedallı Çöp Kovası 3 Lt ile Pratikliği Keşfet

Krom pedallı çöp kovası 3 lt eko çöplerin düzenli olarak toplanıp atılması için kullanılan üründür. Ev ve iş yerlerinde oluşan çöplerin bir alanda toplanması ve daha sonrasında ise dökülmesi için çöp kovaları kullanılmaktadır. Günümüzde birçok farklı çeşitte çöp kovaları sıklıkla kullanılan ürünler oluyor. Özellikle evlerde sıfır temas edilmesi için çöp kovaları genellikle pedallı şeklinde kullanılır. Çöp kovaları kullanım alanlarına göre, boyut ve özellik olarak birbirinden ayrılmaktadır. Daha minimal çöpler için de pedallı eko boyuttaki çöp kovaları kullanılmaktadır. Çöp kovalarının uzun süreli kullanım imkanı sunabilmesi için genellikle üretiminde kullanılan malzemeler değişiklik gösterebilir. Kromdan üretilmekte olan çöp kovaları ise bu noktada uzun süreli kullanım imkanı sunmaktadırlar. Krom pedallı çöp kovası pek çok ev ve iş yerinde sıklıkla kullanılmaktadır.

  • Kolay Temizlenebilir
  • Haznesi Çıkıyor
  • Uygun Fiyatlı

Krom Pedallı Çöp Kovası ile Düzen Oluşturmak

Krom Pedallı Çöp Kovası ile Düzen Oluşturmak

Çöp kovaları, atıkların tek bir alanda birikmesi için oldukça önemli bir ürün olur. Çöp kovası kullanılmadan çöpler biriktirilmeye çalışıldığında evin içerisinde istenmeyen kokular yayılabilir. Çöp kovalarının üst kapak kısımları pedal yardımı ile açılır kapanır şekilde olduklarından dolayı, herhangi bir şekilde kötü koku yayılımının önüne geçilmiş olur. Aynı zamanda, çöp poşetlerinin içerisinde çöp birikmesi özellikle çöp sıvısının dışarıya akmasına neden olacaktır. Çöp sıvısının dağılmaması için fayda sağlayan sas-5000-1 bu noktada en çok tercih edilen ürünlerden bir tanesi olur. Çöp kovalarının sağlamış oldukları faydaların yanı sıra, ev içerisinde kötü bir görüntü oluşturmaması da son derece önemlidir. Bu nedenle de tasarım açısından evde estetik bir görüntü oluşturan Sas krom pedallı çöp kovası 3 lt eko tercih edilmelidir.

Krom Pedallı Çöp Kovası Kullanımı

Krom Pedallı Çöp Kovası Kullanımı

Pedallı çöp kovaları insanlara önemli kolaylıklar sağlıyor olsa da bu noktada kullanım aşamalarına da dikkat edilmesi önemlidir. Çöplerin içine atılmadan önce kesinlikle içerisine çöp kovasının boyutunda bir poşet yerleştirilmesi gerekir. Çöp kovasının içerisine poşet yerleştirilip daha sonrasında için çöpler atıldıktan sonra çok daha basit bir şekilde de çöpler dışarıya çıkarılmaktadır. İşlem bittikten sonra herhangi bir koku oluşumunun içeride kalmaması için de çöp kovalarının içerisi detaylı bir şekilde yıkanabilir. Çöp kovası tercihlerinde insanların ihtiyaçlarına göre bir seçim yapmaları önerilir. Ürün hakkında araştırmalar yapılırken krom pedallı çöp kovası 3 lt eko yorumları da iyi bir şekilde incelenmelidir. Krom pedallı çöp kovası 3 lt eko kullanımı açısından da kolaylıklar sağladığı için yeni bir ev dizayn edenlerin tercih ettikleri ürünlerden bir tanesi olur.

Krom Pedallı Çöp Kovası 3 lt Eko Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Krom Pedallı Çöp Kovası 3 lt Eko Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Çöp kovası satın almak isteyenlerin farklı modeller arasında dikkat etmeleri gereken bazı konular vardır. İlk olarak incelenen ürünlerin malzeme yapısına, kullanışlılığına ve kalitesine bakarak bir çöp kovası tercihi yapılabilir. Ayrıca kullanışlılık çöp kovası için önemli olduğu için, özellikle pedal kısmının çabuk bozulmamasına ve kaliteli olmasına da dikkat edilmelidir. Krom pedallı çöp kovası 3 lt eko kullananlar birçok farklı açıdan kullanım kolaylığı sağladıklarını devamlı olarak dile getirmektedirler. Kolay temizlenebilir çöp kovaları sayesinde evin içerisinde hijyenik bir ortamın sağlanması da mümkündür. Krom pedallı çöp kovası 3 lt eko özellikleri ile insanların ilgisini çeken bir ürün oluyor. Ev, ofis gibi alanlarda hijyen için gerekli olan çöp kovalarına Trendyol'dan ulaşarak, hızlı sipariş verme adımlarını uygulayıp ürünün sahibi olabilirsiniz.