Sarıgül Un Ekmeklik Sarı Buğday Unu 25 Kg Un %10 Kullanım Hakkına Kadar Iade Garantili

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sarıgül Un Ekmeklik Sarı Buğday Unu 25 Kg Un %10 Kullanım Hakkına Kadar Iade Garantili

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Yıllardır doğallığı ve lezzeti ile Sofraların vazgeçilmezi olan Sarıgül Un, unlu mamül çeşitleri ekmek, yufkalar ve ekmek çeşitleri için kaliteli ve sağlıklıdır. Özenle seçtiğimiz buğdayları, el değmeden son teknoloji ile işleyip unun en doğal halini, her pakette en iyi kalitede, sizlerin maharetli ellerine teslim ediyoruz.
Geri Bildirim Ver

Sarıgül Un Ekmeklik Buğday Unu 25 kg

Un doyurucu ve besleyici özelliğinden dolayı günün her öğününde sofralarda yer alır. Tatlı veya tuzlu birçok mamulün üretiminde kullanılan sağlıklı ve kaliteli bir üründür. Binbir emek verilerek yetiştirilen buğdaylar, özenle seçilir ve son teknoloji aletler sayesinde el değmeden çeşitli boyutlarda paketlenerek unun doğal haliyle maharetli ellerle buluşmak üzere satışa sunulur. Fırınlarda, pastanelerde ve evlerde ekmek, börek, pasta, poğaça, baklava ve daha pek çok lezzeti ortaya koymak için olmazsa olmaz bir üründür. Tamamen doğal içerikli olması sebebi ile kolay hazmedilir ve ayrıca çocukların gelişiminde de büyük rol oynar. Sarıgül Un buğday unu ile yaptığınız her türlü mamülü ev halkına ve misafirlerinize gönül rahatlığı ile ikram edebilirsiniz.

  • Doğal içerik
  • Yüksek besin değeri
  • 25 Kg paket

Sarıgül Ekmeklik Buğday Unu 25 kg Özellikleri

Sarıgül Ekmeklik Buğday Unu 25 kg Özellikleri

Yaşam boyu sağlıklı kalabilmek için doğal ve besleyici gıdalara ihtiyaç duyulur. Büyük oranda özen gösterilen beslenme alışkanlıklarında markanın ürünü tüm doğallığı ile müşteriler için avantaj sağlar. İnsan sağlığını tehdit eden kimyasal maddeler içermeyen unu doğal haliyle müşteri ile buluşturur. Son teknoloji sistemlerle hijyenik koşullar altında el değmeden çeşitli boyutlarda paketlenerek ihtiyaç duyulan noktalarda yerini alır. Endüstriyel alanlarda çok fazla una ihtiyaç duyulduğundan 50 kg’lık paketler ideal çözüm sunarken, ev ortamlarında 25 kg’lık Sarıgül Un ekmeklik buğday unu geçici bir süre için yeterli olabilir. Kullanım sıklığına ve kalabalık aile ortamına göre paket boyutu veya sayısı arttırılarak arzu edilen doğal ve lezzetli her türlü unlu gıdayı elde etmek mümkündür. Yıllardır doğallığı ile gündemde olan bu besin türü lezzet dolu sofralarınıza taşıyabilirsiniz.

Sarıgül Ekmeklik Buğday Unu 25 kg Fiyatı

Sarıgül Ekmeklik Buğday Unu 25 kg Fiyatı

Kalitesi ve doğallığı sayesinde son dönemlerde oldukça popüler olan Sarıgül Un ekmeklik buğday unu 25 kg paket çeşitleri beraberinde besleyici ve lezzetli sofralara alternatif sağlar. Buğdayı özenle seçilen ve işlenen un, doğal haliyle farklı boyutlarda paketlenerek usta ellerle buluşur. Mutfaklarda yerini alan bu gıda türü çeşitli tat ve şekiller alarak besleyici ve doyurucu bir kıvam alır. Farklı boyutlarda paketlenmiş olması fiyat farklılığı göstermesine sebep olur. Doğal olarak ürün oranı arttıkça değeri de yükselir. Son derece sağlıklı ve kaliteli bu ürün doğallığı sayesinde yoğun talep görür. Tatlı ya da tuzlu yiyecekleri hazırlama noktasında oldukça yardımcı olan unu uzun zaman boyunca kullanabilirsiniz. Farklı ekmekler yapabileceğiniz bu malzemenin kullanımı yaygındır. Gün içerisinde çeşitli öğünlerde tüketmek üzere satın alınan ürünü siz de sofranıza taşıyabilirsiniz.

Sarıgül Ekmeklik Buğday Unu 25 kg Çeşitleri ve Yorumları

Sarıgül Ekmeklik Buğday Unu 25 kg Çeşitleri ve Yorumları

Günün farklı öğünlerinde ihtiyaç duyulan ekmek çeşitleri her yaş grubu tarafından büyük bir beğeni ile tüketilir. Bu nedenle insan sağlığını tehdit etmeyen doğal ürünler tercih edilir. Bu noktada Sarıgül Un ekmeklik buğday unu 25 kg fiyatı ile birlikte devreye girerek güvenle tavsiye edilen sağlıklı ve doğal bir ürün olarak nitelendirilir. Ekmek, poğaça, gözleme gibi kahvaltılık pek çok tarif için kullanılabilir. Sarıgül Un ile hazırlanan unlu mamüller çocuk, genç, yaşlı herkesin beğenerek tükettiği besleyici ve doyurucu gıdalar arasında yer alır. Çok fazla una ihtiyaç duyulan profesyonel mutfaklarda veya küçük çaplı mutfaklarda 25 kg’lık paketler ideal bir çözüm sunar. Taze bir şekilde kullanım için uygundur. Sarıgül Un ekmeklik buğday unu 25 kg yorumları ve değerlendirmelerine Trendyol’dan ulaşabilir, ürünü avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.