Sarelle Fındık Kreması 700 gr

175 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
179,99 TL
Kurumsal Fatura
100 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sarelle Fındık Kreması 700 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SANAL PAZARI Satıcı Ünvanı: KORAY GÜREL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4430150295
    Bu ürün SANAL PAZARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Sarelle Fındık Kreması 700 gr

Sürülebilir özelliğe sahip tatlı gıdalar keyifli tüketim imkanı sağlar. Özellikle kahvaltı öğününde sıklıkla tüketilen fındık ezmesi son derece lezzetli bir yiyecektir. Sarelle fındık kreması etkileyici tadı ile müşteriler tarafından beğeni toplar. Kahvaltıların vazgeçilmezi olan bu ürü,n kaliteli malzemeler kullanılarak elde edilir. Sarelle markası tarafından özenle hazırlanan ürünün içerisinde kullanılan fındıklar yüksek kaliteye sahiptir. Fındıkların lezzeti sayesinde mükemmel bir aromaya sahip olan bu ezme birçok kişi tarafından severek tüketilir. Kaliteli besin içeriği sayesinde enerji seviyesini yükseltmeye yardımcı olur. Sarelle fındık kreması 700 gr kullananlar ürünün kalitesi ile ilgili beğenilerini dile getirir. Ürünün sahip olduğu sürülebilme kıvamı dikkat çeken özellikleri arasında yer alır. Siz de bu tatlı gıda maddesini günün her saati güvenle tüketebilirsiniz.

  • Sürülebilir fındık ezmesi
  • Etkileyici lezzet
  • Sağlam cam kavanoz

Sarelle Fındık Kreması 700 gr Yorumları

Sarelle Fındık Kreması 700 Gr Yorumları

Sarelle markası tarafından özenle hazırlanan ürün içeriği son derece lezzetli sonuçlar ortaya koyar. Her yaştan kişiler tarafından rahatlıkla tüketilen bu gıda kaliteli özelliklere sahiptir. Klasik Sarelle lezzetini iyi şekilde yansıtan bu fındık ezmesi yüksek fındık oranıyla dikkat çeker. Son derece yoğun fındık oranı sayesinde ağızda etkileyici bir tat bırakan ürün sıklıkla tercih edilir. Hızlı bir atıştırmalık hazırlamak için oldukça ideal olan bu gıda maddesi ekmeğin üzerine sürülerek rahatlıkla tüketilebilir. Pratik ve lezzetli bir atıştırmalık isteyenler bu ürünü tüketebilir. Tatlı bir kahvaltılık çeşidi olan bu malzeme farklı alanlarda da rahatlıkla kullanılabilir. Çeşitli pastacılık tariflerinde sıklıkla tercih edilen fındık ezmesi kullanıldığı yiyeceği eşsiz bir aroma kazandırır. Siz de müşteriler tarafından yapılan Sarelle fındık kreması 700 gr yorumları ile farklı kullanım şekillerini keşfedebilirsiniz.

Etkileyici Lezzetiyle Sarelle Fındık Kreması 700 gr

Etkileyici Lezzetiyle Sarelle Fındık Kreması 700 Gr

Sarelle fındık kreması 700 gr ürün avantajlı tüketim imkanı sunar. Ürünün dikkat çeken özellikleri arasında sağlam cam ambalajı yer alır. Cam kavanozlara doldurularak müşteri beğenisine sunulan ürünler sağlık açısından tehdit oluşturmaz. Cam malzeme gıda maddeleri ile teması uygun olan bir malzemedir ve birçok dış etkene karşı dayanıklılık gösterir. Müşteri sağlığı gözetilerek cam kavanozlarda servis edilen fındık ezmesi lezzetini uzun süre korur. Kendi kavanozunda son tüketim tarihine kadar güvenle muhafaza edilebilen ürün oldukça güvenlidir. Sağlık açısından da oldukça faydalı olan bu muhafaza şekli ebeveynler tarafından beğeni toplar. 700 gr miktarındaki ideal boyutuyla kalabalık ortamlarda keyifle tüketilebilen ürün müşteri memnuniyeti sağlar. Kavanozların estetik tasarımı mutfakta hoş bir görüntü elde edilmesine katkı sağlar. Kalın camdan yapılan bu ambalaj malzemesi son derece dayanıklıdır.

Sarelle Fındık Kreması 700 gr Fiyatları

Sarelle Fındık Kreması 700 Gr Fiyatları

Besin değerleri bakımından zengin içeriğe sahip olan bu ürün yüksek fındık oranıyla dikkat çeker. 100 gr üründe 542 kcal ve 2261 kj enerji bulunur. Bununla birlikte 100 gr üründe bulunan protein, karbonhidrat ve yağ miktarları sırasıyla 5.7, 56 ve 32 gram şeklindedir. 32 gram yağın 8.1 gramı doymuş yağdan meydana gelir. Ayrıca 56 gram karbonhidrat miktarının 54 gramı doğal şeker pancarından kaynaklanır. 100 gr üründe 016 gr tuz ve 3,5 gram diyet lifi bulunur. Sarelle fındık kreması 700 gr fiyatları ambalaj boyutu ile doğrudan ilişkilidir. Bununla birlikte içerikte kullanılan malzemelerin yoğunluğu da fiyatı etkiler. Siz de etkileyici lezzete sahip olan bu fındık kremasını Trendyol üzerinden detaylı inceleyebilirsiniz. Müşteri yorumlarıyla değerlendirdiğiniz ürünü buradan avantajlı fiyatlardan faydalanarak satın alabilirsiniz.