SANUS M300 Model(M800) Yumuşak Anatomik Tabanlık ,ortopedik Tabanlık,spor Tabanlık ,erkek,kadın,gri

150 TL
Beden: 44
36
37
38
39
40
41
43
44
45
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

SANUS M300 Model(M800) Yumuşak Anatomik Tabanlık ,ortopedik Tabanlık,spor Tabanlık ,erkek,kadın,gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sanus Satıcı Ünvanı: SANUS AYAKKABI SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622082245600018 Vergi Kimlik Numarası: 6220822456
    Bu ürün Sanus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sanus M300 Memory Foam (Hafızalı) Günlük Tabanlık Ürün özellikleri: Memory Foam Visco teknolojisi ile yürüyüş sırasında ayaklarınızın şeklini alarak, ayak tabanında oluşan aşırı baskının geniş alana yayılarak azalmasını sağlar. Elde sabun ile yıkamaya uygundur. Uyumlu Ayakkabı Tipleri: Tüm ayakkabı modellerine ve botlara uyumludur. Kullanım Şekli: En iyi sonuç için, mevcut tabanlığın yerine SANUS tabanlıkların kumaş kaplı kısmı üstte kalacak şekilde ayakkabınızın içine yerleştiriniz. Teknik Ölçüler: M300 model topuk 13 mm parmak 4 mm Modeller Arasındaki Fark Hammadde İtibariyle Hepsi Visco Memory Foam ,M300 Model İnce Bir Modeldir Tüm Ayakkabılara Sorunsuz Olur 100 Model ve M900 Daha Dolgun ve Sadece Spor Ayakkabı ve Benzeri Modellere Uyumludur A100 Model Anatomik Yapiya Sahiptir Ayak Boşluklarına Uyumludur En Basit Tabirle Bu Şekilde Birbirinden Farklıdır. 1 Adet=1 Çift=1 Sağ & 1Sol

Ürün Özellikleri

  • Ayak No 40.5 - 46
  • Materyal Memory Foam
Geri Bildirim Ver