SANTE BEAUTY Doğal Organik Bıttım Sabunu 150 Gr

130 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SANTE BEAUTY Doğal Organik Bıttım Sabunu 150 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SANTE&BEAUTY Satıcı Ünvanı: KUMSAL GRUP KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0592054793500001 Vergi Kimlik Numarası: 5920547935
    Bu ürün SANTE&BEAUTY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bıttım Sabunu Saç dökülmesini önlemeye yardımcı olur. Saçtaki yağ dengesini sağlayarak aşırı yağlanmayı önlemeye yardımcı olur. Kepek oluşumunun önüne geçer. İçeriğindeki bıttım yağı sayesinde saç derisini besler ve saç köklerini güçlendirir. Düzenli kullanımda saç beyazlamasını azaltmaktadır. Saça canlılık verir ve parlak görünmesini sağlar. İçeriğindeki E vitamini, B3 Vitamini, B5 Vitamini sayesinde cilt nem oranını dengeler. Bıttım sabunu antiseptik mikrop öldürücü özelliği sayesinde deri hastalıklarına çok iyi gelmektedir. Cildin de yağ dengesini sağlayarak aşırı yağlanmanın önüne geçer. Gözenekleri açarak varisleri de rahatlatır. Ciltteki yara ve tahrişleri onarır. Cildi kurutmadan bakım yapar. Yağlanmaya bağlı olarak oluşan sivilceleri geçirmeye yardımcıdır. Bıttım sabunu içerdiği gliserin sayesinde hijyen bir cilde sahip olmanızı sağlar. KULLANIM ÖNERİSİ 2-3 dakika kadar Doğal El Yapımı Bıttım Sabununu köpürtünüz. Daha sonra cildinize uygulanız. 2 dakika masaj yaparak cildinize dermis ve epidermis tabakasına nüfuz etmesini sağlayınız. Daha sonra ılık su ile durulayınız. INGREDIENTS: Sorbitol, Propylene Glycol, Stearic Acid, Aqua, Lauric Acid, Glycerin, Pistacia Lentiscus Leaf Oil, Sodium Hydroxide, Niacinamide, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Parfum. Bıttım Soap Helps prevent hair loss. It helps to prevent excessive oiling by providing the oil balance in the hair. It prevents the formation of dandruff. Thanks to the bittim oil in its content, it nourishes the scalp and strengthens the hair follicles. Regular use reduces hair whitening. It gives vitality to the hair and makes it look shiny. It balances the moisture rate of the skin thanks to the Vitamin E, Vitamin B3, and Vitamin B5 it contains. Bıttım soap is very good for skin diseases thanks to its antiseptic germicidal feature. It also prevents excessive lubrication by ensuring the oil balance of the skin. It also relieves varicose veins by opening the pores. Repairs wounds and irritations on the skin. It takes care of the skin without drying it out. It helps to get rid of acne caused by oiling. Bıttım soap provides you with a hygienic skin thanks to the glycerin it contains. Foam the Natural Handmade Bıttım Soap for 2-3 minutes. Then apply it to your skin. Massage for 2 minutes and allow it to penetrate into the dermis and epidermis layer of your skin. Then rinse with lukewarm water.
Geri Bildirim Ver