Bisolnatur Bitkisel Şurup 128 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kurumsal Fatura
224 TL149 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
179,90 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
191,68 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bisolnatur Bitkisel Şurup 128 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: facedermo Satıcı Ünvanı: ZDK İLAÇ MEDİKAL KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0997068640700001 Vergi Kimlik Numarası: 9970686407
    Bu ürün facedermo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bisolnatur Bitkisel Şurup 128 gr

Ürün Özellikleri

  • Aroma Bitkisel
  • Form Sıvı
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Sanofi̇ Bisolnatur Öksürük Şurubu 128 gr

Hasta olanların ve hap kullanamayanların vazgeçilmezi olan şurup, sağlıklı, besleyici ve faydalı bir besindir. Küçük ve rahat taşınabilir olduğu için her yere kolayca götürülür. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan Sanofi Bisolnatur öksürük şurubu 128 gr, büyük beğeni toplar. Aynı zamanda sağlıklı ve tadının lezzetli olmasından dolayı bu ürün, sıklıkla tercih edilir. Kış aylarında çocuklar başta olmak üzere herkesin boğazına ve vücuduna destek olur. Kaliteli olması, sağlıklı içeriği ve lezzetli tadıyla ön planda olan Bisolnatur bitkisel şurup 128 gr, sizi her anlamda memnun eder. Ürün, sahip olduğu lezzetli tadıyla sağlığınızı her anlamda korur. Fazla büyük olmayan tasarımı ve ideal ağırlığıyla birçok alana sığdırılabilir. Bu ürünü, yanında takviye ilaç kullanma problemi yaşamadan uzun süre kullanabilirsiniz.

  • Lezzetli tat
  • Fazla büyük olmayan tasarım
  • Bitkisel ve sağlıklı içerik

Bitkisel Sanofi̇ Bisolnatur Öksürük Şurubu 128 gr

Bitkisel Sanofi̇ Bisolnatur Öksürük Şurubu 128 Gr

Sağlıklı ve lezzetli tadıyla ön planda olan öksürük şurubu Bisolnatur kış aylarında rahatlıkla yanınızda taşınır. Bitkisel olan bu ürün, çocukların kolayca tedavi edilmesi açısından müşterilere avantaj sağlar. Bu sayede özellikle çok çocuğa sahip olan aileler tarafından sıklıkla kullanılan bir formüldür. Ürün, 128 gr pakette sunulması ile uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Bitkisel ve doğal olan bu ürün, kimyasal ve katkı maddesi içermez. Böylelikle sağlık açısından güvenilir bir üründür. Öksürüğü rahatlatan ürün, bal içerikli olması ile kullananların damağına lezzet katar. Kaliteli ve lezzetli özelliklere sahip olan ürün, oldukça pratiktir. Sağlığınıza takviye bir gıda olması açısından bu ürünü tercih edebilirsiniz. Çünkü markanın bu ürünü, kullananlara bağışıklık kazandırır. Lezzetli tadı, sağlıklı içeriği ve kaliteli yapısı olan bir öksürük şurubu için markanın öksürük şurubuna göz atabilirsiniz.

Sanofi̇ Bisolnatur Öksürük Şurubu 128 gr Yorumları

Sanofi̇ Bisolnatur Öksürük Şurubu 128 Gr Yorumları

Sanofi Bisolnatur öksürük şurubunu değişik damak tadına sahip müşteriler rahatlıkla kullanabilir. Lezzetli tadı ve orijinal yapısı olan bu öksürük şurubu, uzun süre boyunca ilk günkü kalitesini sürdürür. Ağır olmayan tasarımı ile bu modeli, rahatlıkla günlük her yere yanınızda götürebilirsiniz. Ürünün dikkat çeken lezzetli tadı ve doğal olması birçok kişiye hitap eder. Sağlıklı içeriği ve kolay kullanımı ile 8699809575202 kodlu ürün farklı yaş aralıklarına hitap eder. Orijinal ve bitkisel olan şurup, rahatlıkla her zaman kullanılabilir. Bal rengi olan ürünün lezzeti ve hafif yapısı, beğenilen detayları arasında yer alır. Ayrıca çocuklar için sağlıklı, lezzetli, bitkisel ve doğal yollardan besin almayı sağlar. Doğal ve orijinal içeriği sayesinde ağırlık hissine yol açmaz. Pratik kullanımı ve lezzetli tadıyla dikkat çeken benzersiz bu ürüne göz atabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Bütçe Dostu Sanofi̇ Bisolnatur Öksürük Şurubu 128 gr Fiyatı

Bütçe Dostu Sanofi̇ Bisolnatur Öksürük Şurubu 128 Gr Fiyatı

Öksürük şurubu, kış aylarında vazgeçilmez bir üründür. Ağızda lezzetli bir tat bırakan yapısından dolayı sıklıkla tercih edilir. Bu ürünün yanında takviye bir besin ve tatlı bir yiyecek almanıza ihtiyaç kalmaz. Sağlığınıza antioksidan desteği ve damağınıza lezzet katmak için tasarlanır. Ürünün dikey bir görünüm tasarımına sahip olması, beğenilen bir özelliğidir. Bal içerikli ve antioksidan destekli olan Sanofi Bisolnatur öksürük şurubu 128 gr fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ayrıca oldukça uzun ömürlü bir performans sergilediğinden bozulma olmadan kolaylıkla kullanılabilir. Mineral takviyesi, hafif yapısı ve lezzetli tadıyla dikkat çeken benzersiz Sanofi Bisolnatur öksürük şurubu 128 gr yorumlarını Trendyol aracılığıyla okuyarak ürün hakkında inceleme yapabilirsiniz. Ürün hakkında yapılan yorumlar, ürünün yapısı hakkında fikir verebilir. Bu ürünü uygun fiyat avantajlı ile değerlendirerek satın alabilirsiniz.