Şanlı Güllaç Glutensiz 400 gr

124,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Şanlı Güllaç Glutensiz 400 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mahalle Bakkalı Satıcı Ünvanı: KAZIM ŞİŞMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8140447920
    Bu ürün Mahalle Bakkalı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yerli üretim Glutensiz.. Içindekiler: En iyi cins mısır nişastasından imal edilmiştir. - 2.5 lt. Sütü 750 gr şeker ile karıştırarak ılık hale getiriniz. - bir paket güllaç yaprağını ikiye ayırarak hazırladığınız karışımla, tek tek ıslatarak tepsiye yerleştiriniz. Sonra diğer güllaç yapraklarını da aynı karışımla ıslatarak üzerine döşeyiniz. - kalan şekerli sütü tatlınızın üzerine gezdirerek döküp yarım saat beklettikten sonra güllaç tatlımız hazırdır. - isteğe göre gül suyu, vanilya ilave edilebilir.
Geri Bildirim Ver

Şanlı Güllaç Glutensiz 400 gr

Yerli üretim olan Şanlı marka güllaç, glutensiz seçeneğiyle müşterilere sunulur. Gluten hassasiyeti olan müşteriler açısından alternatif olarak üretilen güllaç, alerji olasılığını ortadan kaldırır. Ürün, 400 gramlık paket halinde satılır. Aynı zamanda kaliteli mısır nişastasından üretilir. Paketin tamamını 2,5 litre ve 750 gram şeker ile karıştırarak hazırlayabilirsiniz. Paketin içindeki yapraklar ikiye ayrılır. Ilıyan süt karışımı, önce ilk kısma teker teker dökülür. Sonra da dilerseniz arasını süsleyerek ikinci kısmı hazırlayıp, ürünü yarım saat dinlendirebilirsiniz. Yarım saatin sonunda hazır olan ürüne isteğe göre gül suyu veya vanilya ekleyebilirsiniz. Ürünü serin ve ışığa maruz kalmayan kuru yerlerde saklayarak tazeliğini muhafaza edebilirsiniz. Ramazan sofralarınızı bu güzel tatlıyla şenlendirebilirsiniz. Geleneksel lezzete sahip olan sütlü tatlıyla hem gözünüzü hem de midenizi doyurabilirsiniz.

  • 400 gram
  • Geleneksel tatlı
  • Glutensiz içerik

Lezzetli Şanlı Güllaç Glutensiz 400 gr

Lezzetli Şanlı Güllaç Glutensiz 400 Gr

Türk mutfağının vazgeçilmeyen tatlarından olan güllaç, yapımı kolay ve pratik bir üründür. 400 gr seçeneği ile fazla porsiyona sahip olabilirsiniz. Şanlı güllaç glutensiz 400 gr, hassasiyeti olan bünyelerde sıkıntı oluşturmaz. Nişasta oranı düşük olan ürün ile sindirim problemi yaşamadan rahat edebilirsiniz. Geçmişten bugüne uzanan sütlü tatlı geleneği güllaçla maksimum noktaya taşınır. Ağızda bıraktığı lezzet ve yumuşak dokusu ile mutfakların vazgeçilmez ürünüdür. Genelde ramazan ayı tatlısı olarak da bilinen ürüne yılın her anında ulaşabilirsiniz. Hafif lezzeti sayesinde yemek sonrasında sıkmadan ve sizi rahatsız etmeden bu zevki yaşayabilirsiniz. Özellikle ürünün glutensiz olması büyük bir rahatlık sağlar. Sindirim açısından zorluk çekenler, bağırsak problemi olanlar ve alerjik bünyeye sahip kişiler ürünü rahatça tüketebilir. Sağlıklı, hafif ve rahatsız etmeyen yapıya sahip olan ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

Beğenilen Şanlı Güllaç Glutensiz 400 gr

Beğenilen Şanlı Güllaç Glutensiz 400 Gr

Şanlı güllaç, Osmanlı’dan gelen tatlı geleneğini devam ettirir. Eskiden saray mutfağı tatlısı olan ürün herkes tarafından sıklıkla tercih edilerek bugüne kadar gelir. Hala lezzeti ve tadı değişmeyen ürün, hem gül suyu hem de vanilya ile tatlandırılarak değişik aromalarla sevenlerine sunulur. Kastamonulu Ali Usta tarafından öğrenilip geliştirilen ürün, eskiden kurumuş yufkaların süt ve şekerle ıslatılmasıyla oluşturulurdu. Sonrasında gül suyu eklenerek güllü aş diye adlandırılmaya başlar. Zaman içinde değişikliğe uğrayarak güllaç ismini alır. Şanlı markası da glutensiz seçeneği ile sevdiklerine lezzetli haliyle ulaştırır. Yapımı pratik ve hızlı olan bu ürünü mutfaklarınızda deneyerek tecrübe edebilirsiniz. Ramazan ayının vazgeçilmezi olan ürünü hafif tadıyla ve lezzetiyle hazırlayabilirsiniz. Kendinizi ve sevdiklerinizi bu tat sayesinde şımartabilirsiniz. Midede rahatsızlık yaratmadan ve sindirim sistemini bozmayan ürünü rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Avantajlı Şanlı Güllaç Glutensiz 400 gr Fiyatı ve Yorumları

Avantajlı Şanlı Güllaç Glutensiz 400 Gr Fiyatı ve Yorumları

Güllacı hazırlarken gramaja dikkat etmek gerekir. Bunun sebebi; yaprakları dengesiz şekilde ıslanırsa, tatlının lapa haline gelmesidir. Ürünün yapılışı yaprakların tek tek ılık süt ve şekerin birleşmesiyle oluşan karışımdan üzerine dökülmesiyle hazırlanır. Tatlı hazırlanırken dilerseniz sade dilerseniz de arasına fıstık, fındık ve taze meyvelerle süsleyerek servis edebilirsiniz. Hem arası hem de üzeri farklı malzemelerle süslenen ürün, tam bir saray tatlısı kıvamıyla sevenleriyle buluşur. Serin ve kuru yerlerde muhafaza ederek uzun süre kullanabilirsiniz. Dilerseniz 400 gramlık olan ürünü bölerek farklı zamanlarda da hazırlayabilirsiniz. Geleneksel tadın sunulduğu yapımı kolay lezzeti fazla olan ürünü severek yiyebilirsiniz. Şanlı güllaç glutensiz 400 gr fiyat olarak farklı müşteri gruplarına hitap eder. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Şanlı güllaç glutensiz 400 gr yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Sağlıklı, lezzetli ve glutensiz biçimde hazırlayacağınız güllaca Trendyol’un cazip fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.