Sanicat Active Marsilya Sabunu Kokulu Kedi Kumu 10 Lt 2'li Set

453,55 TL
(22,68 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
569,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sanicat Active Marsilya Sabunu Kokulu Kedi Kumu 10 Lt 2'li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZOO Satıcı Ünvanı: SANAT-I AKVARYUM EVCİL HAYVANLAR TURİZM GIDA İTHALAT VE İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0743040604500014 Vergi Kimlik Numarası: 7430406045
    Bu ürün ZOO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Sanicat Active Marsilya Sabunlu İnce Taneli Kedi Kumu 10 Ltx2 AdetGücü sayesinde maksimum beyazlık ve hijyen. 1) Aktif, hijyen ve sağlık arasındaki mükemmel dengenin peşinde olan evcil hayvan sahipleri için mükemmel kedi kumudur.2) Marseille sabunu kokusu, istenmeyen kokular üzerinde maksimum kontrol sahibi olacağınız bir kedi kumu hijyen düzeyini garanti eder.3) Ultra beyazlıktaki bentonit aynı zamanda mükemmel topaklanma özelliğine sahip olup, Active’in piyasadaki en etkili kedi kumlarından biri olmasını sağlar. İçindekiler: Marseille sabunu kokusuna sahip ultra beyazlıkta bentonit. Ürünün Kullanım Şekli 1) Kum kabına 3 cm yüksekliğinde doldurunuz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Doğal/Bentonit Kumlar
  • Tane Şekli İnce Taneli
  • Kum Türü Topaklaşan
  • Ağırlık / Hacim 10 - 20 L
  • Koku Tipi Marsilya Sabunu Kokulu
Geri Bildirim Ver

Sanicat Active 84115148036672 10 L x 2 Adet Marsilya Sabunu Kokulu Kedi Kumu

Kedilerin gelişim sürecinde tuvalet eğitimi önemlidir. Bu noktada yavru kedilerin doğduktan yaklaşık bir ay sonra tuvalet eğitimi edinebilmesi gerekir. Bir ay sonunda tuvalet eğitimi kazanan kedilerin gelişim sürecini desteklemek adına sağlıklı ürün kullanımı önem taşır. Bu aşamada katkısız ve sağlıklı içeriklerle desteklenmiş kedi kumları dikkat çeker. Sanicat Active 10 l x 2 adet Marsilya sabunu kokulu kedi kumu aktif dezenfektan bileşenleri sayesinde bakterilerin ve mikropların uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Bunun yanı sıra maksimum topaklanma ve minimum tozlanma oranı sayesinde kedi kumu, beklentileri fazlasıyla karşılamaya adaydır. Kedilerin sağlığı için gereksinimleri gözetilerek üretilen kumu güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Miktar: 10 L x 2
  • Koku: Marsilya sabunu
  • İçerik: %100 doğal bentonit

Sanicat Active Kedi Kumunun Özellikleri Nedir?

Sanicat Active Kedi Kumunun Özellikleri Nedir?

Sanicat Active 10 l Marsilya sabunu kokulu kum, kedilerin ve sahiplerin sağlığını korumak üzere özenle geliştirilmiştir. Sağlıklı kedi kumunun içeriğinde %100 doğal bentonit bulunur. Kumun içeriğinde bulunan doğal bentonit, kedilerin hassas patilerine temas etse bile tahriş ya da yaralanmaya neden olmaz. Bunun yanı sıra hassas kedi cildine temas eden kum tanecikleri, egzama ve alerji ihtimalini de bir hayli düşürür. Bu ürün kedilerin sağlıklı gelişimi için güvenle tercih edilebilir. Sanicat Active 10 l Marsilya sabunu kokulu kedi kumu uzun ömürlü bir kullanım sunmak adına çoklu paket hâlinde satışa sunulur. 10 litre hacimli ikili paket, kedi tuvaletinde uzun süre kullanılabilir. Böylece kedi sahiplerine ekonomik açıdan avantaj sağlar.

Marsilya Sabunu Kokulu Kedi Kumu Koku ve Tozutma Yapar mı?

Marsilya Sabunu Kokulu Kedi Kumu Koku ve Tozutma Yapar mı?

Sanicat Active 10 l 2’li set Marsilya sabunu kokulu kedi kumu farklı beklentileri aynı anda karşılamak üzere geliştirilmiştir. İçeriği özenle oluşturulan kedi kumunun maksimum emiş gücü özelliği vardır. Bu sayede kum taneleri sıvılarla temas ettiğinde kısa sürede topaklanmaya başlar. Böylece topaklanma süresince bakterilerin ve mikropların havaya karışmasını engeller. Maksimum topaklanma ile sürekli dezenfeksiyon sağlayan kedi kumunun özel yapısı kötü kokuları da etkisiz hâle getirir. Böylece yaşam alanlarında parfümlere ya da spreylere ihtiyaç duymadan özel bir kokunun yayılmasını sağlar. Kum taneciklerine işleyen özel Marsilya sabun kokusu, özellikle kedi sahiplerine konfor sunar. Böylece Sanicat Active 10 l topaklaşan Marsilya sabunu kokulu kedi kumunu güvenle tercih edebilirsiniz.

Sanicat Marsilya Sabunu Kokulu Kedi Kumu Nasıl Kullanılmalı?

Sanicat Marsilya Sabunu Kokulu Kedi Kumu Nasıl Kullanılmalı?

Sanicat Active 10 l x 2 adet Marsilya sabunu kokulu kedi kumu yorumlarında, ürünün kullanıcılardan geçer not aldığı görülür. Söz konusu kedi kumundan maksimum performans almak için kullanım önerilerine dikkat etmeniz gerekir. Bu kedi kumunu 7 cm yüksekliğe ulaşana kadar tuvalet kabına doldurmanız gerekir. Akabinde ise kediniz tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra anında topaklaşan kumları bir kürek yardımıyla temizlemeniz önemlidir. Böylece kedi tuvaletlerinin uzun süre hijyenik kalmasını sağlayabilirsiniz. Sanicat Active 10 l x 2 adet Marsilya sabunu kokulu kedi kumunu anında topaklaşma özelliği farklı kılar. Sıvılarla temas ettiği anda topaklaşan kedi kumu kullanıcıya temizleme aşamasında kolaylıklar sunmayı başarır. Kısa sürede topaklanan kumları kedi tuvaletinden temizleyerek uzun süre kabın hijyenik kalmasını sağlayabilirsiniz. Sanicat garantisiyle üretilen Active Marsilya sabunu kokulu kedi kumu, ikili olarak satışa sunulur. Sipariş verdiğiniz bir ürün 10 l x 2 adet şeklinde adresinize ulaşır. Trendyol’dan sipariş ettiğiniz ürünler kısa sürede belirttiğiniz adrese kargolanır.