Sanica Java Premix 24/24 Kw (20.000 KCAL) Tam Yoğuşmalı Kombi 14899546

17.000 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.000 TL

Ürün Bilgileri

Sanica Java Premix 24/24 Kw (20.000 KCAL) Tam Yoğuşmalı Kombi 14899546

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOMBİSTOK Satıcı Ünvanı: DEMPA ISI SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0290069248300001 Vergi Kimlik Numarası: 2900692483
    Bu ürün KOMBİSTOK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yoğuşmalı kombi, 20000 KCAL/H sınıfı ile yüksek kapasiteye sahiptir. Ekstra ısıtma sağlayarak evin daha hızlı ısınmasına yardımcı olur.
  • Yakıt türü doğalgaz olan tam yoğuşmalı kombi, kullanılan alanın ısınmasına katlı sağladığı gibi suyunda ısınmasına yardım eder. Her zaman ortamın sıcak olması dışında hazırda sıcak su bulunur.
  • Mahal ısıtma verimlilik sınıfı A olan 24 KW kombi, yüksek enerji tasarrufu sağlar. Elektriğin daha az harcanmasına katkı sağlayarak yüksek verim alınmasına yardımcı olur.
  • Bacalı kombi tasarımının 140W toplam elektrik tüketimi vardır.
  • Elektriksel koruma sınıfı IPX4D olması sayesinde çift eşanjörlü kombi, hızlı etki sunar. Kullanımı kolay olan tasarımı mevcuttur.
  • Sanica Java 24 KW, 30°C en düşük petek ısısı sağlar. Odanın normal ısı dengesini sürekli korur.
  • Sanica Java yoğuşmalı kombi 24 KW, 60°C en yüksek su ısısı sunar. İstenilen su ayarı derecesi ayarlanabilir.
  • A sınıfı kombi, 8 lt genleşme tankı kapasitesine sahiptir. Uzun süreli kullanım imkanı sunar.
  • Her ortama rahatlıkla uyum sağlayan beyaz kombi, 717 mm yüksekliktedir. Aynı zamanda 400 mm genişlik boyutu bulunur.
  • 29 kg ağırlığında olan model her duvar yapısına uyumu sağlar. NOx Sınıfı 5 olan teknik özelliği mevcuttur.

Ürün Özellikleri

  • Cihaz Tipi Yoğuşmalı
  • Maksimum Isıl Güç 24 kW
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 7 Yıl
  • Eşanjör Sayısı 2
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Sanica Java Tam Yoğuşmalı Kombi 24 KW 20.000 Kcal Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Hem yaz hem de kış aylarında konforlu bir yaşam için kombiye ihtiyaç duyulur. Bireysel, merkezi, bölgesel olarak ayrılan yöntemler arasından bireysel ısıtma ön plana çıkar. Java kombi tüm sene boyunca istediğiniz ayarda suyu sizlere sağlar. Tam yoğuşmalı olan bu kombi sıcak su, ısınma ve ocak kullanımlarında pratiklik sunar. Bu nedenle kombi günlük yaşamı kolaylaştıran eşyalar arasındadır. Kombinin bakım maliyetlerinin uygun olması kullanımı artırır. Sessiz çalışması tercih sebebidir. İhtiyaç duyulan performansa sahip olan bir cihaz seçilmesi önemlidir. Java tam yoğuşmalı kombi uygun boyutta olması sebebiyle insanlar tarafından büyük beğeni toplar. Sanica Java tam yoğuşmalı kombi 24 kW modeli 2 eşanjörlüdür. Bu özelliğiyle ihtiyaç duyulan performansı karşılayarak konfor sağlar.

  • Yoğuşmalı kombi özelliği
  • Uygun enerji sınıfı
  • Yeterli eşanjör sayısı

Java 24 kW (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi Özellikleri

Java 24 kW (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi Özellikleri

Müşteriler işlevsel olan demirbaş ürünlerin uzun ömürlü olmasını ister. Doğru kombi seçimini yapmak için ürünün özelliklerinin incelenmesi faydalı olur. Bu eşyalarda kullanım kolaylığı, uygun boyut ve performans ön plana çıkar. Evlerde gerekli eşyalar arasında yer alan kombilerin ayarlaması kolay ve anlaşılır olmalıdır. Farklı yaşlardan bireyler ihtiyacı olan ayarlamayı rahat bir şekilde yapabilmelidir. Isınma ve su sıcaklığı ayarlarının Sanica Java kombisinde kolay olması beğeni toplar. Sanica Java tam yoğuşmalı kombi 24 kW yorumları arasında ürünü kullanan müşterilerin memnuniyetinin ön plana çıktığı görülür. Isınma ve su sıcaklığı minimum seviyede ayarlanıp maksimum verim alınabilir. Belirtilen özelliklerin fayda sağlaması için evinizin metrekaresi, bulunduğu kat ve konumunu dikkate almanız faydalı olur. Böylece ihtiyaç duyduğunuz verimi sorun yaşamadan elde etmeniz mümkün olur.

Java 24 kW (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi Avantajları

Java 24 kW (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi Avantajları

Doğalgaz kullanılan alanların temel ihtiyaçları arasında olan kombiler hayatın vazgeçilmez bir parçasıdır. Seçeceğiniz kombinin avantajlı özelliklerinin olması önemlidir. Sanica Java 24 kW (20.000 kcal) tam yoğuşmalı kombi yeterli kcal ve 24 kW özelliği sebebiyle yaşam alanındaki bütün petekleri ısıtır ve sıcak suyu karşılar. A enerji sınıfı olan Sanica Java tasarruf kavramını ön planda tutarak çevreyi korur.İstediğiniz sıcaklığı ayarlama gibi birçok özelliğin yanında kombinin yoğuşmalı olması sayesinde enerji dönüşümü sağlar. Kombinizi kullanırken bu özellik sayesinde doğa dostu bir teknolojiye sahip olursunuz. Temiz bir enerji kullanarak çevreye verilen zararın azaltılmasına katkıda bulunmanız da mümkün olur. Java 24 kW (20.000 kcal) tam yoğuşmalı kombi 14899546 kodu ile kolayca bulunabilir. Ayrıca ürünün sessiz çalışması da tercih edilme sebepleri arasındadır.

Java 24 kW (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi Fiyatları

Java 24 kW (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi Fiyatları

Sanica Java 24 kW (20.000 kcal) tam yoğuşmalı kombi fiyatları ürünün genel özelliklerine uygun şekilde belirlenerek sunulur. Ürün kolay kullanım sağlayan kontrol paneliyle ön plana çıkar. Yoğuşmalı özelliği enerji verimliliğinin artırılmasını sağlar. Tasarruf ön plandadır. Uygun boyutu sebebiyle ister evinizin içine isterseniz de balkonunuza yerleştirebilirsiniz. Minimum ses seviyesiyle işlevini gerçekleştirmesi sebebiyle müşterilerden tam not alır. Eklenen görsellerle ve boyut bilgileri ile eviniz için uygun dolap yaptırabilirsiniz. Sanica Java 24 kW (20.000 kcal) tam yoğuşmalı kombi kullananlar ürünü değerlendirirler. Tüketici memnuniyeti ve genel hizmet kalitesi hakkında fikir edinmek için müşterilerin yaptıkları yorumları inceleyebilirsiniz. Ürünle ilgili merak ettiğini detayların cevabını aldıktan sonra alışveriş aşamasına güvenle geçebilirsiniz. İstediğiniz zaman Trendyol üzerinden bu ürüne ulaşarak sahip olmanız mümkündür.