Sandisk Ultra USB 3.0 Flash Bellek 256 GB SDCZ48-256G-U46

605 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
3 Adet ve Üzeri 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL

Ürün Bilgileri

Sandisk Ultra USB 3.0 Flash Bellek 256 GB SDCZ48-256G-U46

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CimOnline Satıcı Ünvanı: CİM DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0210047123600001 Vergi Kimlik Numarası: 2100471236
    Bu ürün CimOnline tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bağlantı Hızı: USB 3.0
  • Kapasite: 32 GB
  • Satış Garanti Süresi (ay): 24

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 256 GB
  • Giriş/Çıkış Portları USB 3.0
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Sandisk Ultra SDCZ48-256G-U46 256 GB Flash Bellek USB 3.0 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

USB modelleri, geniş hafızasının yanı sıra taşınabilir ve küçük boyutlu olma özelliğiyle çok tercih edilen bir üründür. Pantolonlarınızın veya kıyafetlerinizin ceplerinde bile rahatlıkla taşıyabileceğiniz Sandisk Ultra USB 3.0 flash bellek 256 GB kapasiteli yapısıyla işlerinizi çok pratik bir şekilde halledebilirsiniz. Çok küçük boyutlara sahip olması sayesinde rahatlıkla gideceğiniz yere taşımanız mümkündür. Ayrıca bu modeller oldukça hızlı veri akışına sahiptir. Dosyalarınızı bir yerden bir yere taşırken harcayacağınız süreyi düşük seviyeye indirir. Bu sayede acele ederek hata yapma riskinizi önemli ölçüde azaltır. SDCZ48-256G-U46 modelinin Android cihazlara bağlanabilme özelliği de bulunur. Ürünün bir kısmında USB bağlantısı bulunurken diğer bir tarafında da micro USB bağlantısı mevcuttur. Çok yönlü pratik bir cihazdır.

  • Yüksek aktarım hızı
  • Yüksek kapasiteli bellek
  • Kullanışlı ve portatif tasarım

Sandisk Ultra USB 3.0 Flash Bellek Özellikleri

Sandisk Ultra USB 3.0 Flash Bellek Özellikleri

USB alırken ilk dikkat edilen özellikler arasında cihazın tasarımı ve kapasitesi bulunur. Hem küçük boyutlu hem de geniş kapasiteye sahip olan Sandisk SDCZ48-256G-U46 modeli ile pratik ve şık tasarımlı bir USB cihazına sahip olabilirsiniz. 256 GB depolama kapasitesine sahip bu cihaz, NAND depolama teknolojisine sahiptir. Sandisk 256 GB flash bellek modeli hızlı veri akışı özelliği ile bütün bir filmi 40 saniyeden az bir sürede aktarmanızı sağlar. Bu anlamda cihaz oldukça hızlıdır, bu sayede zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Sıralı okuma hızı ise 100 MB/s olan cihaz, 256 GB depolama özelliği ile yüksek kapasiteli dosyalarınızı rahatlıkla barındırabilir. Kullanışlı, şık ve portatif bir tasarıma sahiptir. Ayrıca içerdiği Sandisk SecureAccess yazılımı sayesinde sürücünüzde parola korumalı özel klasör oluşturabilme imkanı sunar.

Sandisk Ultra USB 3.0 Flash Bellek 256 GB Avantajları

Sandisk Ultra USB 3.0 Flash Bellek 256 GB Avantajları

Uzun bir süre evde kalacağınız zaman veya herhangi bir başka durum için uzun süreli film stoğu yapma ihtiyacınız olabilir. Bu cihaz bu konuda işlevsel hale gelerek dilediğiniz filmi 40 saniyeden kısa bir sürede aktarmanızı sağlar. Ayrıca bir USB taşırken cihazın görünümü de oldukça önemlidir. SDCZ48-256G-U46 256 GB modelinin boyutu 56,8x21,3x10,8 mm’dir. Küçük olması sayesinde fazla yer kaplamayan bu cihazın tasarımı oldukça şıktır. Bu yüzden de ürünü gönül rahatlığıyla yanınızda taşıyabilir ve her yerde çıkarıp kullanabilirsiniz. Küçük olmasına rağmen büyük bir kapasiteye sahip olan bu cihazı cüzdanınızda veya cebinizde rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Cihaz, oldukça küçük ebatta ve kolay taşınabilir şekilde üretilir. Sandisk Ultra USB 3.0 flash bellek 256 GB kullananlar geniş depolama kapasitesi sayesinde bir dosyayı yüklerken başka bir dosyayı silmek zorunda kalmaz.

Sandisk Ultra USB 3.0 Flash Bellek 256 GB Fiyatları

Sandisk Ultra USB 3.0 Flash Bellek 256 GB Fiyatları

Sandisk Ultra USB 3.O flash bellek modeli, bir USB’de olması gereken en önemli özellikleri barındırarak geliştirilmiş bir cihazdır. Müşterilerinin isteği doğrultusunda eklenen özellikler ile Sandisk Ultra USB 3.0 flash bellek 256 GB fiyatları belirlenir. Hızlı veri akışı yapan ve geniş depolama kapasitesine sahip olan bu cihaz, kolay taşınabilecek şekilde tasarlanır. Bu ürün sayesinde zaman tasarrufu edebilirsiniz. Ayrıca USB cihazında yer açmak için dosyaları silmek zorunda kalmazsınız. Hafif ve küçük boyutu sayesinde de taşımakta hiçbir zorluk çekmezsiniz. Ürünü anahtarlık olarak dahi kullanabilmeniz mümkündür. Göze hitap eden şık ve kullanışlı bir tasarıma sahip olan bu cihaz, müşterilerin isteğine göre tasarlanır. Sandisk Ultra USB 3.0 flash bellek 256 GB yorumlarını ve müşteri önerilerini Trendyol üzerinden görebilir, bu ürüne uygun fiyat avantajları ile sahip olabilirsiniz.