Sandisk Ultra 3D NAND 2.5" Sata 3.0 Ssd Disk 250 GB SDSSDH3-250G-G25

2.284 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sandisk Ultra 3D NAND 2.5" Sata 3.0 Ssd Disk 250 GB SDSSDH3-250G-G25

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fiyat Market Satıcı Ünvanı: EZ YAZILIM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0384061395600001 Vergi Kimlik Numarası: 3840613956
    Bu ürün Fiyat Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sandisk Ultra 3D NAND 2.5&quot
  • Sata 3.0 Ssd Disk 250GB SDSSDH3-250G-G25
Geri Bildirim Ver

Sandisk SDSSDH3-250G-G25 Ultra 3D NAND 2.5" 250 GB Sata 3.0 SSD Disk

Teknolojiden gün içerisinde faydalanma oranı arttıkça sanal ortamlarda veri depolama zorunluluğu gündeme gelmektedir. Kişilerin verilerini depolayabilmesi için geliştirilmiş olan Sandisk Ultra 3d nand 2.5 sata 3.0 ssd disk 250 gb, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamada oldukça başarılı olmasıyla ön plana çıkar. Günümüzde yaygın olarak kullanılan laptop ve masaüstü bilgisayar gibi ürünlerin kullanıcı verilerini depolamak için sahip olduğu bellekler yetersiz olabilmektedir. Bilgisayarın ve genel olarak teknolojik cihazların kullanımının artmasıyla da kişiler daha yüksek saklama alanlarına ihtiyaç duyar. Bu ihtiyacı karşılamak için geliştirilen haricî bellek ürünleri mevcuttur. Güvenli bir depolama ve kaliteli bir hizmet görmek isteyenlerin haricî bellek satın alırken dikkatli olması gerekir. Sandisk, kullanıcılarına güvenli bir kullanım sağlamak için ürünlerini özenle üretir.

  • Titreşime dayanıklı yapı
  • NAND depolama teknolojisi
  • 250 GB kapasite

Sandisk Ultra 3d Nand 3.0 Ssd Disk 250 Gb Özellikleri Neler?

Sandisk Ultra 3d Nand 3.0 Ssd Disk 250 Gb Özellikleri Neler?

Sandisk Ultra 3d nand 2.5 sata 3.0 ssd disk 250 gb, oldukça büyük bir saklama kapasitesine sahiptir. 250 GB yanında 525 MB/s sıralı yazma, 550 MB/s sıralı okuma kapasitesi ve hızı bulunan ürün profesyonellerce sıklıkla tercih edilir. Kişisel kullanıma uygunluğu yanında ofis ihtiyaçları içinde yeterli olabilecek güçteki ürün, dış yüzeyinde kullanılan malzemeler ile darbelere karşı da dayanıklı hâle getirilmiştir. Titreşime ve darbelere dayanıklı Sandisk Ultra 3d nand 2.5 sata 3.0 ssd disk 250 gb, uzun yıllar kullanılabilecek kalitede bir üründür. 2.5 inç çerçeve boyutu, 100 mm yükseklik, 69,95 mm genişlik ölçüleri ile de kolay muhafaza edilebilir ve taşınabilir yapıdadır.

Sandisk Ultra 3d Nand 3.0 Ssd Disk Performansı Nasıl?

Sandisk Ultra 3d nand 2.5 sata 3.0 ssd disk 250 gb, geniş depolama hacmi ile kullanıcıların beğenisini kazanır. Teknolojik cihazlardan sık yardım alan iş kollarında haricî bellek ihtiyacı oldukça fazladır. Bu ihtiyaçların giderilmesi kadar depolanan verilerin güvenle uzun süre saklanabilmesi de önem arz eder Sandisk Ultra 3d 250 gb tüm bu ihtiyaçları bir arada karşılayabilen yüksek performanslı bir üründür. Kapasite ve hız konusundaki yüksek başarısı, kullanıcıları memnun eder. Bunun yanında dayanıklı dış yüzeyi de verilerin uzun süre güvenle saklanmasını kolaylaştırır. Günlük ve az kullanımda rahatlıkla yeterli hizmet verebilecek olan Sandisk sdssdh3n-250g-g25 profesyonel iş kollarında da rahatlıkla tercih edilebilir.

Sandisk Ultra 3d Nand 2.5 Sata Disk 250 Gb Kaliteli mi?

Sandisk Ultra diskin üretiminde kalite ve yüksek performans ön planda tutulur. Ürünü oluşturan iç ve dış teknik parçaların tamamı birinci sınıf malzemelerden tercih edilir. Kullanılan dış malzemenin titreşim, darbe ve düşmelere dayanıklıdır. İç ekipmanında kullanılan parçalar ürüne yüksek hız ve depolama kapasitesi verir. Tüm bu özellikleri ile kullanıcıları oldukça memnun eden bir veri saklama aracıdır. Sandisk Ultra 3d nand 2.5 sata 3.0 ssd disk 250 gb, sahip olduğu siyah renk ve minimal tasarımı ile de hem güzel bir görünüm hem de kolay kullanım imkânı sunar. Sandisk sdssdh3-250g-g25 yüksek performanslı ve kaliteli bir ürün olarak kullanıcıların uzun süre yeni bir haricî belleğe ihtiyaç duymaması için gereken tüm özelliklere sahiptir. Sdssdh3-250g-g25 yorumları, ürünün kalitesini destekler niteliktedir. Bu diski güvenilir alışverişin adresi Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.