Sandisk Ultra 16GB 80MB/s Micro SD Hafıza Kartı

164,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
224,51 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
232,78 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sandisk Ultra 16GB 80MB/s Micro SD Hafıza Kartı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vatancell Satıcı Ünvanı: MUAZ BALCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1360499829
    Bu ürün Vatancell tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sandisk ultra® microsdhc™/microsdxc™ uhs-I kartsandisk ultra® microsdhc™/microsdxc™ uhs-I kartları, android™ ve diğer akıllı telefon ve tabletler için idealdir.Sandisk ultra microsd™ uhs-I kartlarıyladaha iyi fotoğraflar ve full hd videolar çekin fotoğraf ve videolarınızı kartınızdan bilgisayarınıza aktarırken zaman kazanmak için 80mb/saniyeyevaran olağanüstü yüksek aktarım hızından faydalanın.Sınıf 10 video derecesi sayesinde yüksek kaliteli full hd video (1080p) çekmeye hazır olacaksınız. Sandisk ultra microsd™ uhs-I kartları su geçirmez, ısıya, x ışınına, darbeye ve mıknatısa4 dayanıklı olmanın yanı sıra, yedi yıl garantilidir.Özellikler ve avantajlar80mb/saniyeye** varan okuma hızlarıfull hd video (1080)1 için sınıf 10 ıgoogle play™ store'da indirilmeye hazır sandisk® memory zone uygulamasısu geçirmez
  • ısıya, x ışınına ve darbeye dayanıklıuhs-I etkin ve gelecek nesil mobil cihazlarla kullanılmaya hazır7 yıl garantidoğru kartı seçmekdoğru kartı seçmek o kadar da zor değil.Grafikte bir sandisk® microsd™ karta kaydedebileceğiniz müzik, video ve fotoğraf karmasından örnekler gösterilmektedir.Sandisk memory zone uygulaması ile en sevdiğiniz medyaları kolayca yedekleyingoogle play™ store'dan indirebileceğiniz sandisk memory zone uygulaması, tüm dosyalarınızı telefonunuzun belleğinde tek bir noktadan görüntülemeyi, yedeklemeyi ve onlara erişmeyi kolaylaştırır. Uygulamayı cihazınızın dahili belleğinden bellek kartınıza otomatik olarak dosya aktarmak için ayarlayabilirsiniz.Teknik bilgilermicrosdxc™ biçim katsayısı (64gb*)microsdhc™ biçim katsayısı (16gb, 32gb)mevcut kapasiteler: 16gb, 32gb, 64gb*/hız: 80mb/saniyeye* varan okuma hızı
  • yazma hızı daha düşüktürmicrosdhc/microsdxc kart boyutu: 0,59" x 0,43" x 0,04" (15 mm x 11 mm x 1,0 mm)çalışma ısısı: -25°c ile 85°c (-13°f ile 185°f) arasıdepolama ısısı: -40°c ile 85°c (-40°f ile 185°f) arasıuyumluluk: Microsdhc veya microsdxc destekli ana cihazlar ile uyumlugaranti: 7 yıl garantisandisk'e® güveninsandisk ürünleri en yüksek standartlara uygun şekilde imal edilip çok ayrıntılı testlerden geçer. Her sandisk ürününün üstün kalite, ve güvenilirliğinden emin olabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 16 GB
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hafıza Kartı Tipi Micro SD
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Sandisk Ultra 16GB 80MB/s Micro SD Hafıza Kartı

Android işletim sistemi ve diğer telefon ya da tabletlerin tamamında kullanılabilen Sandisk Ultra 16 gb hafıza kartı, 16 GB hafızaya sahiptir. Tablet ve akılı telefonların yanı sıra, micro SD kart kullanımı gerekli olan tüm aygıtlarda sorunsuz şekilde çalışmaktadır. Fotoğraf, video ve medya içeriklerinin tamamını D kalitede çekme imkan sunan Ultra 16gb 80mb/s micro sd hafıza kartı özellikleri arasında, tüm medya içeriklerinin ve dosyaların farklı aygıtlara hızla aktarılabilmesi yer almaktadır. Dosyaların, fotoğrafların ve videoların kopyalamasına gerek kalmadan, bilgisayar ve farklı aygıtlarda kullanarak içerikleri doğruda aktarmak ve istendiğinde içerikleri tekrar micro SD kartın içerisine almak mümkündür. Farklı medya içeriklerinin bir cihazda başka bir cihaza aktarılması esnasında, kolay ve güvenli kullanım sunmaktadır. Cihazlara takılı olmadığında, içerisindeki verileri güvenle saklar ve bir sonraki kullanımda cihazda görüntülenmesini sağlar.

  • Maksimum Çalışma Hızı
  • Darbelere Karşı Dayanıklı
  • Ultra HD Görüntü Kalitesi

Isınmaya ve Darbelere Karşı Maksimum Koruma

Isınmaya ve Darbelere Karşı Maksimum Koruma

7 yıl garantili olarak hazırlanan Sandisk Ultra SD kart, ısınmaya, X ışınlarına ve dışarıdan gelebilecek her türlü darbeye karşı dayanıklı şekilde tasarlanmıştır. Darbelerden ve X ışınlarından etkilenmemesi, içerisindeki verilerin kaybedilme riskini en aza indirmektedir. Sürekli yenilenen mobil aygıtların tamamında sorunsuz şekilde çalışma özelliği gösteren Ultra 16gb 80mb/s micro sd hafıza kartı, cihaz değişiklikleri esnasında verilerin olduğu gibi yeni cihaza aktarılmasını sağlamaktadır. Sandisk Ultra SD hafıza kartına kaydedilen müzik, video ve medya içerikleri, Sandisk Memory Zone uygulamasıyla tek bir noktada toplanmaktadır. Google Play Store uygulaması üzerinden indirilen Sandisk Memory Zone uygulamasıyla, sevilen medya, video ve müzik içeriklerinin güvenle yedeklenmesini ve telefon hafızasında kolayca depolanmasını sağlamaktadır. Cihazların gereğinden fazla ısınmasına karşı dayanıklı olan Sandisk Ultra 16gb Micro SD kart, veri kaybını engellemektedir.

16 GB Saklama Alanı Kapasitesi

16 GB Saklama Alanı Kapasitesi

16 GB saklama kapasitesiyle, mobil cihazlarda, tabletlerde ve masaüstü cihazlarda kaydedilmek istenen tüm verileri yedeklemektedir. Cihazlarda yer kaplayan video, görsel ve müzik içerikleri, Ultra 16gb 80mb/S Micro Sd hafıza kartı içerisine taşınarak, cihaz hafızasından tüketmeden içerikler aygıtlarda kullanılmaya devam edilebilir. Maksimum okuma ve yazma hızına sahip olan 210144561 micro SD hafıza kartıyla, içerikler kolaylıkla başka aygıta taşınabilir ya da micro SD kart üzerinde medyalar görüntülenebilir. Video ve görsellerin başka bir aygıta aktarımı esnasında, saniyede 80 MB / saniyeye kadar yükselen aktarım hız seviyesi görülmektedir. Okuma hızı saniyede 80 MB / saniyeye ulaşırken, video içeriklerin kalitesi 1080p görüntü kalitesine kadar yükselmekte ve ultra HD görüntüleme kalitesi sunulmaktadır. Su geçirmeyen tasarımı sayesinde, cihazların suyla teması gibi durumlarda tüm veriler korunmaktadır.

Full HD Video ve Fotoğraf Çekme İmkanı

Full HD Video ve Fotoğraf Çekme İmkanı

1080 px görüntü kalitesine kadar yükselen ultra HD görüntüleme özelliğiyle, video ve görsellerin daha net şekilde kaydedilmesi sağlanmaktadır. Çekilen video ve görsel içeriklerin başka bir aygıta aktarılması esnasında, içeriklerde görüntü kalitesi kaybı yaşanmamaktadır. Online görsel ve video içerik gönderme zorunluluğunu ortadan kaldıran ultra 16gb 80mb/s micro sd hafıza kartı kullanımı, tüm bilgisayar ve tabletlerde geçerliliğini korumaktadır. Çalışma esnasındaki dayanıklılık ısısı, -25 derece ila 85 derece aralığındadır. Bu seviyelerdeki sıcaklıklarda, herhangi bir etkileşim göstermez ve tüm içerikleri korumaya devam eder. Depolanan verilerin korunduğu ısı aralığı, -40 derece ila 85 derece aralığındadır. Microsdhc ve Microsdxc veri tabanı desteği bulunan tüm aygıtlarda sorunsuz şekilde çalışmaktadır. Ultra 16gb 80mb/s micro sd hafıza kartı kullananlar tarafından yapılan değerlendirmeler, yorumlar bölümünde detaylıca yer almaktadır.