4
USB Bellek kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Sandisk iXpand 128GB Flash Drive Flip IOS USB 3.1

1.199 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sandisk iXpand 128GB Flash Drive Flip IOS USB 3.1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nethouse Satıcı Ünvanı: NETHOUSE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631002870700015 Vergi Kimlik Numarası: 6310028707
    Bu ürün Nethouse tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Asla Bir Anı Kaçırmayın iPhone'unuzda daha fazla alana mı ihtiyacınız var? 2 iXpand™ Flash Sürücü Flip, hafızayı boşaltmanın kolay yoludur. Fotoğraflarınızı, videolarınızı ve kişilerinizi otomatik olarak yedeklemek için sürücüyü iPhone'unuza takarak önemli içeriğinizin güvende kalmasına yardımcı olun. Dosyalar iXpand sürücüsüne yerleştirildiğinde, hızlı bir şekilde taşımak için yüksek hızlı USB 3.1 Gen 1 konektörünü kullanabilirsiniz. onları bilgisayarınıza Ayrıca, birden fazla cihazda bile dosyalarınızı gizli tutmak için parola ile koruyabilirsiniz. Ayrıca, kullanışlı "Flip" kapak, Lightning konektörünü korur ve kullanım sırasında USB Type-A tarafına kolayca yerleştirebilirsiniz. Bir sürücü. İki konektör. iXpand™ Flash Sürücü Flip bir değil iki konektörle gelir, böylece dosyaları iPhone, Mac ve USB Type-A PC'leriniz arasında kolayca taşıyabilirsiniz. Yer boşaltmanın en kolay yolu Sadece sürücüyü takın ve hızla yer açın. Dosyaları aktarmak için internet gerekmez. Artık daha fazla fotoğraf, video ve oyun için ihtiyacınız olan belleğe sahipsiniz. Otomatik yedekleme sadece bir eklenti uzağınızda Artık o özel anıları kaybetmek yok. Fotoğraflar ve videolar, sürücüyü her taktığınızda otomatik olarak yedeklenir. Bu kadar basit. İçeriği hızla bilgisayarınıza taşıyın Cihazlar arasında fotoğrafları e-postayla göndermeye elveda deyin. Dosyalar sürücünüzde olduğunda, bunları bilgisayarınıza aktarmak için yüksek hızlı USB 3.1 Gen 1 konektörünü kullanabilirsiniz. Dosyalarınızı parolayla koruyun Sürücünüzü paylaşırken dosyalarınızı gizli tutmak mı istiyorsunuz? Dosyalarınızı ve fotoğraflarınızı iOS aygıtları ve PC bilgisayarlarında parolayla korumak için iXpand™ Drive uygulamasını5 kullanın. Koruma ve rahatlık için çevir ve istif tasarımı Kullanışlı "Flip" kapak, Lightning konektörünü korur ve kullanım sırasında USB Type-A tarafına kolayca yerleştirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 128 GB
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Giriş/Çıkış Portları Apple Lightning
  • Okuma Hızı 100 - 200 MB/s
  • Yazma Hızı 100 - 200 MB/s
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Yeşil
  • Mobil Cihaz Uyumu Apple IOS
  • Tasarım Kapaklı
Geri Bildirim Ver

Sandisk iXpand 128GB Flash Drive Flip IOS USB 3.1

Flash bellek, bir bilgisayardan diğerine veri aktarımına aracı olarak kullanılan teknolojik bir ürünün adıdır. Özellikle gün içinde farklı bilgisayarlardan veri aktarımı yapan kişiler için en uygun üründür. Flash belleğin amacı sadece farklı bilgisayarlar arasında veri aktarmak değil, aynı zamanda veri depolamaktır. Birçok kişi, belirli veri depolama özelliklerine sahip olduğu için flash belleği tercih eder. Özellikle, flash bellek ile diğer veri depolama arasındaki temel fark, kapladıkları alandır. Flash bellek, büyük veri depolamaya göre oldukça küçük bir yapıya sahiptir. Tüm bu özellikler, birçok kişinin flash bellekleri çanta ve cüzdan gibi yerlerde saklamasını kolaylaştırır. Sandisk iXpand 128GB Flash Drive Flip IOS USB 3.1 SDIX90N-GN6NE, veri depolama ve aktarımı için kullanılan flash belleklerden biridir. Gün içinde flash kullanımı laptop kullanımı ile aynı oranda arttı.

  • Geniş depolama alanı
  • İleri teknoloji
  • Darbeye dayanıklı

Sandisk iXpand 128GB Flash Drive Flip IOS USB Modelleri

Sandisk iXpand 128GB Flash Drive Flip IOS USB Modelleri

Bir flash bellek satın alırken ürünün bellek kapasitesini dikkatlice incelemelisiniz. Sandisk iXpand 128GB Flash Drive Flip IOS USB 3.1 SDIX90N-GN6NE bellek ürünüdür. Aynı zamanda bu flash sürücünün depolama kapasitesi de 128 GB. Sandisk Iexpand 128 GB belleği diğerlerinden ayıran temel özellik depolama kapasitesidir. Flash bellek, 8 GB, 16 GB ve 128 GB gibi farklı depolama kapasitelerinde mevcuttur. Iexpand flash bellekte depolanan veri miktarına göre farklı depolama hızlarına sahip ürünleri seçebilirsiniz. 8 ve 16 GB modelleri, birçoğunun yalnızca veri depolamak için kullandığı flash bellek için daha uygundur. Yüksek çözünürlüklü resim veya video gibi bilgilerin saklanması söz konusu olduğunda, kalite açısından ixpand 128 gb tercih edilir. Flash bellekler arasında veri aktarım hızlarında teknik farklılıklar olabilir. Bu fark, flash belleğin markası ve modeli ile ilgilidir. Yüksek veri aktarım hızına sahip bir modelin veri aktarımı daha düşük veri aktarım hızına sahip diğer modellere göre daha az zaman alır.

Sandisk iXpand 128GB Flash Drive Flip IOS USB Özellikleri

Sandisk iXpand 128GB Flash Drive Flip IOS USB Özellikleri

28 GB depolama kapasitesine sahip bir sandisk 128gb ixpand, genellikle ortalamanın üzerinde bir veri aktarım hızına sahiptir. iexpand 128GB flaş, yaklaşık 130 aktarım hızına sahiptir. Flash belleğin özelliklerini incelediğinizde flash belleğin desteklediği iletişim sistemlerini flash bellek üzerinde tanımladığını görebilirsiniz. Flash belleğin darbeye dayanıklı çalışmasını sağlamak için birçok şirket flash belleği darbeye dayanıklı ürünlerle donatmıştır. Bazı bilgisayar verilerini depolamak için tasarlanan sandisk ixpand 128gb flash drive, birçok kullanıcı için olmazsa olmaz bir özelliktir.

Sandisk iXpand 128GB Flash Drive Flip IOS USB Fiyatları

Sandisk iXpand 128GB Flash Drive Flip IOS USB Fiyatları

Sandisk iXpand 128GB Flash Drive Flip IOS USB 3.1 satın al kısmından fiyatı belirlenirken farklı flash bellekler arasında ürün özellikleri karşılaştırılabilir. Birçok satıcı, ileri teknoloji sabit diskleri diğer satıcılardan daha yüksek fiyatlarla satar. Flash bellek fiyatını belirlemede bir diğer kriter de flash belleğin depolama kapasitesidir. Birçoğu, geniş depolama kapasitesi nedeniyle sandisk ixpand 128gb usb 3.1 lightning tercih edilmektedir. Flash bellek alırken Flash belleğin özelliklerine dikkat etmelisiniz. İlk olarak, bir flash bellek satın alırken, flash bellek markasının bir dereceye kadar tanınırlığı olmalıdır. Sandisk iXpand 128GB Flash Drive Flip IOS USB 3.1 SDIX90N-GN6NE en iyi örneklerden biridir. Sandisk iXpand 128GB Flash Drive Flip IOS USB 3.1 tercih etmesinin nedeni, geniş bir depolama alanına sahip olmasıdır. Sandisk ixpand kullanımı ile çok fazla veriyi kolayca depolayabilir. Özellikle kameradaki görüntüler yüksek çözünürlüklerinden dolayı bilgisayarda çok yer kaplıyor. Birçok kişi bilgisayar kullanırken bilgisayar işlemcisinin yavaşlamasından rahatsız olur. Bunun yanı sıra Sandisk iXpand 128GB Flash Drive Flip IOS USB 3.1 yorum bölümünde de yorumları okuyarak da karar verebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.