9
USB Bellek kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Sandisk iXpand 128GB Flash Drive Flip IOS USB 3.0

1.599 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.646,03 TL
9.9
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
9 saat 41 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699 TL

Ürün Bilgileri

Sandisk iXpand 128GB Flash Drive Flip IOS USB 3.0

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YMZ İLETİŞİM Satıcı Ünvanı: YMZ İLETİŞİM ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0978042418100015 Vergi Kimlik Numarası: 9780424181
    Bu ürün YMZ İLETİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NAND depolama teknolojisine sahip olan Sandisk iXpand 128GB kapasiteli USB bellek Lightning ve USB veri yollarına sahiptir.
  • Veri yolu standardı Lightning 1.0 ve USB 3.2 Gen 1 olan Sandisk OTG flash bellek Lightning USB Type-A bağlantı arayüzü ile kolay kullanılır.
  • 2 adet bağlantı sayısına sahip olan Sandisk iXpand mini 128GB iPhone USB bellek iPhone telefon modellerinde kullanılmak için uygun tasarımdadır.
  • Yüksekliği 65 mm olan Sandisk 128GB iXpand Lightning USB 3.0 flash drive 15 mm genişliği ile taşınma kolaylığı sunar.
  • OTG flash bellek iPhone ile uyumludur ve 9 mm derinliği bulunur. İçerisine fotoğraf, video, film ve müzik gibi çeşitli belge seçeneklerinin yüklenebildiği flash bellek cepte, cüzdanda ve çantada taşımaya uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 128 GB
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Giriş/Çıkış Portları Apple Lightning
  • Okuma Hızı 100 - 200 MB/s
  • Yazma Hızı 100 - 200 MB/s
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Gri
  • Mobil Cihaz Uyumu Apple IOS
  • Tasarım Kapaklı
Geri Bildirim Ver

Sandisk iXpand 128GB Flash Drive Flip IOS USB 3.0

Bireylerin en çok kullandıkları elektronik cihazlar arasında cep telefonu ilk sıralarda yerini alır. Bellek kapasitesi olarak farklılaşan cihazlar, kullanıcıların birçok konuda hayatını kolaylaştırır. En iyi veri depolama aygıtlarından birisi olan Sandisk iXpand 128GB Flash Drive Flip iOS USB 3.0, Apple iOS sürümlerine uyumlu olarak tasarlanır.

 
  • Kaliteli ve dayanıklı yapı
  • 128 GB kapasite
  • Kapaklı tasarım

Sandisk iXpand 128 GB Flash Drive Flip iOS USB 3.0 Özellikleri

Sandisk iXpand 128 GB Flash Drive Flip iOS USB 3.0 Özellikleri

Telefon kullanıcılarının en çok karşılaştıkları sorunlar denildiğinde saklama alanı ilk olarak akla gelir. Kullanıcıların saklama alanı problemi yaşamamalarının yolu, kullanım amacına uygun veri depolama araçları kullanmalarından geçer. iPhone kullanıcılarına hitap eden bu ürün, saklama alanında yer açmanıza olanak sağlar. Kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretilen bellek uzun yıllar boyunca kullanılır. Gri ve krem detaylardan oluşan USB bellek gündelik kullanıma uygundur. Dosyaların hızlı ve kolayca aktarılmasını sağlayan ürün, iPhone bünyesine kolaylıkla takılır. 128 GB saklama alanı kapasitesi imkanı sunan bellek, kullanıcıların beklentilerini karşılar. Cihaza Apple Lightning portları aracılığıyla bağlanan ürün, uzun süreli kullanım vadeder. 100 - 200 MB okuma ve yazma hızı bulunan ürün, iOS sürümlerine tam uyumludur. Kapaklı olarak üretilen bellek dış etkenlere karşı korunur.

 

Sandisk iXpand 128 GB Flash Drive Flip iOS USB 3.0 Kullanımı

Sandisk iXpand 128 GB Flash Drive Flip iOS USB 3.0 Özellikleri

Veri aktarımına olanak sağlayan USB bellek kullanıcılara hem güvenli hem de kolay kullanım vadeder. Kaliteli ve dayanıklı materyal kullanılarak üretilen ürün uzun yıllar boyunca ilk günkü dayanıklılığını korur. iPhone modellerine uyumlu olan ürün sayesinde cihaz bağlantısı ile dosyalar aktarılır. Ürün isminden de anlaşılacağı üzere USB bellek iPhone modellerine uygundur. Sandisk iXpand 128GB Flash Drive Flip iOS USB 3.0 kullanımı oldukça kolaydır. Kullanıcıların cihaz bağlantısı yapmaları yeterli olur. İnternet bağlantısına ihtiyaç duyulmadan dosya aktarım imkanı sağlar. Yazma ve okuma hızı itibariyle 100-200 MB imkan sunan ürün, gri renk tasarıma sahiptir. Ürünü tercih eden kullanıcıların kullanım esnasında bilmeleri gereken detaylar mevcuttur. Saklama alanına ihtiyaç duyanların bir numaralı tercihi olan ürün Apple Lightning portlarına yerleştirilir. Kullanıcıların dosya ve fotoğraf aktarımının ardından kapak kısmını takmaları önerilir. Giriş kısmının kapak detayı ile korunması, USB belleği dış etken kaynaklı risklere karşı korur. Cihaza kurulacak eklenti sayesinde bellek ve cihaz arasındaki dosya ve fotoğraf aktarımı otomatik olarak gerçekleşir.

 

Sandisk iXpand 128 GB Flash Drive Flip iOS USB 3.0 Fiyatı

Sandisk iXpand 128 GB Flash Drive Flip iOS USB 3.0 Fiyatı

Şık ve zarif tasarımıyla öne çıkan Sandisk iXpand 128GB Flash Drive Flip iOS USB 3.0, iPhone saklama alanı problemini ortadan kaldırmayı amaçlar. Fotoğraf, video ve/veya dosyalar için 128 GB kapasitesi bulunan ürün otomatik yedekleme avantajı sunar. Kullanıcıların ürünü tercih etmeleri halinde, hızlı ve kolay şekilde veri aktarımı yapmaları mümkün olur. Dosya ve/veya fotoğrafların parolayla korunmasına olanak sağlayan bellek, kapaklı tasarıma sahiptir. Kullanıcılarına çift uç imkanı sunan USB bellek, farklı cihazlar arasında ilgili dosyaların aktarılmasına yardımcı olur. Ergonomik tasarımıyla dikkat çeken ürün hem elde hem de çanta içerisinde rahatlıkla taşınır. Uzun ömürlü kullanım vadeden USB bellek, kapak kısmı sayesinde korunaklıdır. Fotoğraf, video ve dosya aktarımının ardından kapak kısmı takılarak güvenle korunur. Trendyol’dan Sandisk iXpand 128GB Flash Drive Flip iOS USB 3.0 fiyatı hakkında detaylı bilgi alabilir ve ürünü hemen sipariş edebilirsiniz. Kullanıcılar tarafından ürüne yönelik oluşturulan Sandisk iXpand 128GB Flash Drive Flip iOS USB 3.0 yorum ve değerlendirmelerini de inceleyebilirsiniz.