Sandisk Cruzer Blade 32GB USB Bellek (SDCZ50-032G-B35)

158 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sandisk Cruzer Blade 32GB USB Bellek (SDCZ50-032G-B35)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Seyhan Bilgisayar Teknolojileri Satıcı Ünvanı: SEYHAN BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0766057493700015 Vergi Kimlik Numarası: 7660574937
    Bu ürün Seyhan Bilgisayar Teknolojileri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ağırlık2,5 gr boyutlar41 x 17 x 7.4 mm giriş / çıkış portlarıusb 2.0 kapasite32 gb mobil cihaz uyumluluğuyok okuma hızı15 mb/s şifre korumavar usb 3.0yok yazma hızı5 mb/s diğer garanti süresi (ay)60

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 32 GB
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Giriş/Çıkış Portları USB 2.0
  • Okuma Hızı 50 MB/s ve altı
  • Yazma Hızı 50 MB/s ve altı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Sandisk Cruzer Blade 32GB USB Bellek

Bilgisayarınızdaki dosyaları, fotoğrafları ya da belgeleri güvenle saklayabilmek için USB bellekler oldukça kullanışlıdır. Pek çok seçenekten Sandisk Cruzer Blade 32 GB USB bellek öne çıkar. İdeal kapasitesiyle kullanışlı ve pratik bir USB bellek olduğu söylenebilir. Bilgisayarınızdaki tüm önemli dosyaları bu cihazın içinde saklayabilirsiniz. Bilgisayarla uyumlu çalışan cihaz, 32 GB hafızaya sahiptir. 32 GB’a kadar olan tüm belgeleri güvenle saklayabilirsiniz. Bilgisayarınıza taktığınız andan itibaren kolaylıkla tanımlanabilir. Oldukça hızlı bir şekilde tüm işlemlerinizi bu cihaz sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. 32 GB Sandisk flash bellek ile bilgisayarda kaybolabilecek önemli gördüğünüz tüm dosyaları muhafaza edebilirsiniz. Küçük boyutuyla yanınızda taşıyabileceğiniz, her yere götürebileceğiniz ergonomik bir cihazdır. Güvenle ve pratik bir şekilde kullanabileceğiniz uzun ömürlü bir USB bellektir.

  • Güvenli dosya saklama
  • Pratik ve kolay kullanım
  • Ergonomik tasarım

Güvenilir Yapısıyla 32 GB Sandisk Flash Bellek

Güvenilir Yapısıyla 32 GB Sandisk Flash Bellek

Güvenilirliğiyle herkesçe bilinen Sandisk, ürettiği flash belleklerle dikkat çeker. Sandisk Cruzer Blade 32 GB kullananlar tarafından oldukça sevilen bir üründür. Hafıza kapasitesiyle ve pratikliğiyle işinizi kolaylaştıran bir yapıdadır. 2,5 gram ağırlığıyla, 41x17x7.4 mm ebatıyla ergonomik tasarıma sahiptir. Ayrıca cihazda şifre koruma özelliği de bulunduğundan güvenli kullanım mümkündür. Şifreli ya da korumalı dosyalarınızı güven içinde muhafaza eden bir flash bellektir. SDCZ50-032G-B35 USB bellek, anahtarlık tasarımında olduğu için her yere götürebilirsiniz. Tüm işletim sistemlerinde kolayca açılabilen bu ürünün kullanımı son derece pratiktir. Bilgisayara taktığınız andan itibaren hemen yanıt vererek hızlı bir şekilde işlerinizi halledebilirsiniz. Herhangi bir dosyanın üzerinde değişiklik yaptığınızda kolayca algılayabilen ve yenilikleri saklayabilen bir cihazdır. Virüsten kolay temizlenebilen, her türlü veriyi güvenle saklayabilen bir üründür.

Kullanışlı Sandisk Cruzer Blade 32 GB USB Bellek

Kullanışlı Sandisk Cruzer Blade 32 GB USB Bellek

Hafızasıyla ve kullanışlı olmasıyla beğenilen Sandisk Cruzer Blade 32 GB USB bellek SDCZ50-032G-B35 cihaz, geniş kapasitesiyle ağır dosyaları dahi içinde saklayabilir. Okulda, iş yerinde veya seyahatlerde kullanabilirsiniz. Fotoğraf, müzik gibi her türden dosyayı ve belgeyi içinde rahatlıkla barındırabilir. İçine yerleştireceğiniz tüm dosya türlerini tanıyarak bilgisayarınızda açabilir. Ayrıca içine kolaylıkla dosyalarınızı aktararak uzun süre muhafaza edebilirsiniz. Sandisk Cruzer Blade SDCZ50-032G-B35 ile tüm belgelerinizi, dosyalarınızı, videolarınızı ve fotoğraflarınızı virüsten koruyabilirsiniz. Ayrıca bilgisayarınızdan kazayla dosya silme veya kaybolma gibi durumlarla karşılaşmayabilirsiniz. Güvenilir seçeneklerden biri olan SDCZ50-032G-B35 Sandisk mini boyutu, yüksek performansıyla kullananlar tarafından tavsiye edilir. Müşteri deneyimleriyle yorumlarına bakarak ürünün oldukça beğenildiğini ve kullanışlı olduğunu anlayabilirsiniz. İdeal boyutuyla ve hafif yapısıyla her bilgisayara rahatlıkla entegre edilebilir. Bu cihaz sayesinde tüm dosyalarınızı güvenle saklayabilirsiniz.

Beğenilen Sandisk Cruzer Blade 32 GB USB Bellek

Beğenilen Sandisk Cruzer Blade 32 GB USB Bellek

Pek çok kişinin beğendiği ve memnun kaldığı markanın USB bellekleri, bilgisayarda yapacağınız işleri kolaylaştırır. Bilgisayarınızın masaüstünde yer alan fazla dosyaları Sandisk SDCZ50-032G-B35 Cruzer Blade 32 GB USB bellek aracılığıyla saklayabilirsiniz. Oldukça güvenilir olan bu USB; sıkıştırılan dosyaları, korumalı belgeleri hiçbir zarara uğratmadan açar. Ayrıca en ağır videoları da açabilen ve muhafaza edebilen bu USB, yüksek performanslıdır. 32 GB hafızası ile beğenilen, pratik kullanım fırsatı sunan bu cihazı uzun yıllar kullanabilirsiniz. Her bilgisayar türüne uyumlu bir üründür. Tüm işletim sistemlerine kolaylıkla adapte olabilir. Sandisk marka 32 GB flash bellek kalitesiyle öne çıkar. Kullananların oldukça beğendiği bu ürünle işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz. Sandisk 32 GB USB fiyatı modelin hafızasına ve boyutuna göre şekillenir. Sandisk 32 GB flash belleğe uygun fiyata Trendyol aracılığıyla erişebilirsiniz.