Sandfox Unisex Siyah Flex Outdoor-Taktik Kemer

299 TL
Tükeniyor!
Beden: S
S
M
L
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sandfox Unisex Siyah Flex Outdoor-Taktik Kemer

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MagmaOutdoor Satıcı Ünvanı: MAGMA DOĞA SPORLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0610050583600015 Vergi Kimlik Numarası: 6100505836
    Bu ürün MagmaOutdoor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lütfen dikkat:Piyasada bulunan ve alman malı olduğu sanılan, kalitesiz malzemelerle üretilmiş ve üstelik fiyatı da ucuz olmayan taklitlerimize karşı lütfen dikkatli olun. Bu ürün orijinal olarak sandfox markasının tasarımıdır. Ürünü taklitlerinden ayıran en büyük özelliği tokasının Ykk markaOlmasıdır. Japon ykkFirması dünyadaki en kaliteli fermuar ve toka üreticisidir. Dayanıklı ve deformasyona uğramayan özel polyester ipliklerle dokunmuştur. Terletmez ve iz bırakmaz. Elastik tasarımı sayesinde sizi farklı karın şişkinliklerinde bile rahatsız etmez. Yapısında metal parçalar bulunmadığı için metal sensörlerinde ötmez, bu sayede havalimanı gibi yerlerde kemerinizi çıkarmanıza gerek kalmaz. Doğa sporları faaliyetlerinde ve şehir yaşamında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Eğer gerek duyulursa her ürün toka kısmından kolayca istenilen uzuklukta kesilip kısaltılabilir. Özel not:Bu kemerler patentli tasarıma sahiptir ve acil durumlarda ilk yardım ateli veya turnike görevi için de kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Alanı Outdoor
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver