Sanbe Desenli Yıkanabilir Çocuk Maskesi 4 Adet Unisex Siyah Maske

16,42 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sanbe Desenli Yıkanabilir Çocuk Maskesi 4 Adet Unisex Siyah Maske

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SANBE ÇOCUK AYAKKABILARI Satıcı Ünvanı: SANCAKTARLAR İNŞAAT GIDA PETROKİMYA MOBİLYA OTOMOTİV TEKSTİL SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0743005880700013 Vergi Kimlik Numarası: 7430058807
    Bu ürün SANBE ÇOCUK AYAKKABILARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürünü satın aldıktan sonra iptal etmek istemeniz durumunda ilgili üründen satın alınan adedin hepsi iptal edilecektir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Sanbe Desenli Yıkanabilir Çocuk Maskesi 4 Adet Boyun Askı Aparatı Hediyeli Her bir maske boyun askı apartı içinde ayrı kapalı şeffaf poşetlidir. El değmeden otomatik makinelerde üretilip paketlenmiştir. Sanbe koruyucu maskelerde kullanılan kumaşın özellikleri Amerikan ncsu patentli teknolojiyle endüstri 4.0 normlarına uygun olarak polyester ve poliamid bileşenleri ile üretilmektedir. Insan cildinde duyarlılığı artırıcı etki göstermediği saptanmıştır. Hohensteın laboratuvarlarında test edilmiştir Alerjik değildir. ecarf sertifikasına sahiptir. Bakteriler, mikroorganizmalar ve mite a karşı koruma sağlar. Partikül ve bakteri geçirgenliği testlerinde yüksek standartlar seviyesinde sonuçlara sahiptir. Pfe %98 - Bfe %99 nelson laboratuvarında ve ecolab laboratuvarlarında test edilmiştir Kan geçirgenliği yoktur. Nelson laboratuvarlarında test edilmiştir Insan sağlığına ve çocuk sağlığına zararlı bir etkisi olmadığı oeko-Tex®? 100 standartları sertifikasına sahip olmasıyla belgelenmiştir. Hohensteın laboratuvarlarında test edilmiştir Yıkanabilme özelliğine sahiptir.Yıkama test sonuçları a sınıfı performans derecesini sağlamaktadır. Iso 6330:2000’e göre yıkamaya karşı boyutsal kararlılık Bs en ıso 105 c06:2010’a göre yıkamaya karşı renk haslığı Bs en ıso 105 x12:2016’e göre sürtünme Iso 12945-2:2000’e göre boncuklanma Çevre dostu bir üründür. Üretim aşamaları çevre dostudur çünkü geri dönüştürülmüş su kullanır, co2 emisyonları ihmal edilebilir düzeydedir ve geleneksel tekstillere kıyasla daha az enerji kullanır. Oeko-Tex Yıkanabilme özelliği sayesinde kullan at maskelere oranla minimum 5-7 kat daha az atık oluşuna sebep vermektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver